WELLNESS SHOPPING

Ο απόλυτος fitness οδηγός αγοράς για στιλάτες εμφανίσεις στο γυμναστήριο

Γυρνάς από τις διακοπές, αφού έχεις κάνει τα μπάνια σου, έχεις κάτσει κάτω από τον ήλιο, είσαι μαυρισμένη, έχεις πιει ωραία ποτάκια, έχεις φάει την καλύτερη χωριάτικη και κολοκυθοκεφτέδες σε ένα ταβερνάκι που είναι καλά κρυμμένο στη χώρα του νησιού που επισκέφθηκες. Το καλοκαιράκι ήταν φανταστικό και εσύ ένιωθες ότι μπορείς να κατορθώσεις τα πάντα. Είπες από μέσα σου, «δεν με νοιάζει αν φάω ή πιω κάτι παραπάνω, θα επιστρέψω δυναμικά στο γυμναστήριο φέτος». Δεν το έκανες ποτέ. Είσαι στη δουλειά, μπροστά από έναν υπολογιστή όλη μέρα και οι κοιλιακοί έχουν αρχίσει και χαλαρώνουν. Παρ’ όλα αυτά, τίποτα δεν σε παρακινεί να πας στο γυμναστήριο. Don’t worry, δεν είσαι μόνη. Όλες στην ίδια φάση είμαστε. Βρήκαμε όμως τρόπο, ή καλύτερα τον λόγο, που θα σε παρακινήσει ώστε αρχίσεις να γυμνάζεσαι και πάλι: αγοράζοντας τον πιο στιλάτο «εξοπλισμό» για το γυμναστήριο.

Διάβασε ακόμη: Οι ασκήσεις που κάνει η Jennifer Aniston και έχει κοιλιακούς ”φέτες”

Έχοντας ένα όμορφο στρώμα για τη yoga ή το πιλάτες, ένα sports bra που κρατάει το στήθος σταθερό όσο γυμνάζεσαι, ενώ το δείχνει πλούσιο και στητό, ένα κολάν με το πιο τέλειο σχέδιο και τα πιο κουλ αθλητικά, θα πηγαίνεις με άλλη διάθεση για γυμναστική.

Δες ακόμη: 10 sneakers γιατί οι casual εμφανίσεις σου χρειάζονται μια δόση coolness

Κάναμε, λοιπόν, μια διαδικτυακή βόλτα στην αγορά και σου βρήκαμε τον πιο στιλάτο εξοπλισμό για τις πιο στιλάτες εμφανίσεις στο γυμναστήριο.

Αθλητικό σουτιέν, adidas

Παπούτσια για τη γυμναστική, Reebok

Πετσέτα με μικροϊνες για απορροφητικότητα, Celly

Τσάντα γυμναστηρίου, Oysho

Κολάν με τύπωμα στο πλάι, Η&Μ

Ακουστικά κεφαλής, JBL

Στρώμα γιόγκα, No Ka’oi

Μπουκάλι νερού με φλοράλ τύπωμα, Sass & Belle

Μακρυμάνικο φουτεράκι, Tezenis

Smartwatch, Garmin

Κεντρική φωτογραφία: Δημήτρης Βέργης/ 24 Media