STYLE

3 looks ιδανικά για την ημέρα της αποφοίτησης

Αγαπητά μου κορίτσια, έλαβα πολλά μηνύματα από εσάς θέτοντας μου ένα ερώτημα που δεν πίστευα πως σας απασχολεί τόσο, κι αυτό ήταν "Τι να φορέσω στην αποφοίτηση μου".

Δε σας κρύβω πως ξαφνιάστηκα μιας και θεωρώ πως υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές και σίγουρα οι περισσότερες από εσάς δε θα μένατε στα κλασικά και συνηθισμένα σύνολα αυτής της ημέρας. Κι όμως αυτό που εισέπραξα ήταν πως σας πιέζουν ή εσείς έχετε συνδέσει τη συγκεκριμένη μέρα με το να ντυθείτε συντηρητικά και πολύ κλασικά για την ηλικία σας.

Θα διαφωνήσω και θα σας πω, πως φυσικά και είναι μια πολύ σημαντική μέρα για εσάς, όμως δεν πρέπει να ξεχνάτε το χαρακτήρα σας, την προσωπικότητά σας και το δικό σας μοναδικό στιλ. Σκεφτείτε για παράδειγμα, εάν το στιλ σας είναι bohemian να πρέπει εκείνη την ημέρα να φορέσετε ένα αυστηρό, κλασικό, μαύρο φόρεμα συνδυασμένο με γόβες. Δε θα είναι σα να προσπαθείτε να γίνετε μια άλλη; Αυτό, λοιπόν, που πρέπει να κάνετε είναι να ντυθείτε ανάλογα με το στιλ και την προσωπικότητά σας, ώστε να αισθάνεστε ο εαυτός σας εκείνη την τόσο σημαντική ημέρα.

 

Αν θέλετε να κάνουμε μαζί ένα video Make Over, στείλτε μου στο Facebook και στο Instagram, πληροφορίες για εσάς, όπως ηλικία, φωτογραφία με στενά ρούχα για να μπορώ να δω το σωματότυπό σας, ύψος, επάγγελμα και το email σας για να επικοινωνήσω μαζί σας.

Και να θυμάστε: Be the person you want to meet!