STYLE

Σας καλωσορίζω στη νέα στήλη του Ladylike, το Make Over της Jo’s closet

Η νέα στήλη μου, με τα Make Over Videos, είναι εδώ και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Πέραν από τα καθημερινά look of the day που βλέπεις στην Jo's Closet, τώρα κάθε Πέμπτη, εδώ στο Ladylike, θα σου παρουσιάζω ένα video όπου θα σου λύνω τις στιλιστικές σου απορίες. Δεν ξέρεις τι να φορέσεις στο γάμο που έχεις να πας το Δεκέμβρη; Έχεις συνέντευξη για δουλειά και αγχώνεσαι για το τι πρέπει να βάλεις; Ό,τι κι αν σε απασχολεί, εγώ είμαι εδώ για να σου λύσω κάθε πιθανή στιλιστική σου απορία.

Σε αυτά τα video όπως καταλαβαίνεις δε θα είμαι όμως μόνη μου. Θα είμαστε μαζί, παρέα. Αν θέλεις να συμμετάσχεις στα Make Over videos μου, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να μου στείλεις στο inbox μου στο Facebook και στα direct μηνύματα στο Ιnstagram μου , μια ολόσωμη φωτογραφία σου με στενά ρούχα για να μπορώ να καταλάβω το σωματότυπό σου, το ύψος σου, τα κιλά σου, την ηλικία σου, το επάγγελμά σου και το mail σου για να επικοινωνήσω μαζί σου.

Και πάμε, λοιπόν, στο σημερινό βίντεο, στο οποίο θα σου δείξω τον σωματότυπο της μικροκαμωμένης ή αλλιώς petite. Σε αυτόν τον σωματότυπο ανήκουν οι γυναίκες με ύψος κάτω από 1,60 και με λεπτή φιγούρα. Για μένα είναι από τους πιο όμορφους και χαριτωμένους σωματότυπους, μιας και τον βρίσκω πολύ θηλυκό και “αέρινο”.

 

Όπως αναφέρω και στο video, πολλές διάσημες έχουν αυτόν τον σωματότυπο, από την Lady Gaga,την Kim Kardasian και την Eva Longoria μέχρι τις αδελφές Olsen.

Τι μπορείς να φορέσεις στο πρώτο ραντεβού αν ανήκεις σε αυτόν τον σωματότυπο; Δες το video και οι απορίες σου θα λυθούν αμέσως.

Και να θυμάσαι: Be the person you want to meet!