FASHION TIPS

5 στιλιστικά tips από καλοντυμένους άνδρες

ImaxTree

Γενικά είμαι της άποψης ότι η μόδα δεν θα έπρεπε να κατηγοριοποιείται. Πιστεύω στην ελευθερία της έκφρασης και στο γεγονός ότι ο καθένας μπορεί να φοράει ό,τι θέλει. Φορώντας από μικρή τα ρούχα των ξαδερφών μου (είχε αυτή τη συνήθεια η μητέρα μου, όταν της έδιναν ρούχα δεν μπορούσε με τίποτα να τα δώσει πίσω ακόμη κι αν οι ντουλάπες του σπιτιού μας δεν είχαν χώρο ούτε για ένα φούτερ παραπάνω), οπότε για μένα είναι πολύ οικείο το να ντύνομαι με items που δεν θεωρούνται κατά κόσμον, «γυναικεία».

Παρ’ όλα αυτά, μεγαλώνοντας συνέχισα να έχω αυτή τη συνήθεια. Το μάτι μου συχνά πέφτει σε ανδρικά ρούχα τα οποία όταν βλέπω λαχταρώ και θέλω πολύ να γίνουν μέρος των εμφανίσεών μου. Και ενώ πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετές γυναίκες που αντιμετωπίζουν τη μόδα κατ’ αυτόν τον τρόπο, θεωρώ ότι υπάρχουν πολλά πράγματα ακόμη που μπορούμε να μάθουμε από τους άνδρες για τις εμφανίσεις μας γενικότερα.

Δηλαδή, προσωπικά, έχω άνδρες/πρότυπα που το στιλ τους πολλές φορές αποτελεί έμπνευση για το δικό μου, από ανθρώπους που είναι διάσημοι (ναι, μιλάω σε εσένα A$AP Rocky) μέχρι και φίλους που τα looks τους θαυμάζω. Νιώθω, λοιπόν, ότι πολλές γυναίκες αν ανοίξουν περισσότερο τους ενδυματολογικούς τους ορίζοντες, ότι θα αντιμετωπίσουν τη μόδα με τον ίδιο τρόπο.

Ζωντανό παράδειγμα, τα παρακάτω tips. Ίσως να μην πρόκειται για tips που δεν έχεις διαβάσει ποτέ ξανά στη ζωή σου.Κοιτώντας όμως τις παρακάτω σύνολα θα δεις ότι μπορείς να αντλήσεις ιδέες για τα δικά σου. Η μόδα είναι ελεύθερη προς μετάφραση και η έμπνευση προκύπτει από παντού. Ακόμα κι από το στιλ καλοντυμένων ανδρών. Παρακάτω μερικά στιλιστικά tips από τις εμφανίσεις καλοντυμένων ανδρών.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MEN’S FASHION POST (@mensfashionpost) on

Ένα “clean” look έχει πάντα γοητεία και εκπέμπει κομψότητα. Ακόμα, λοιπόν, και ένα λευκό t-shirt με ένα μαύρο παντελόνι δείχνουν chic, αν τα δύο αυτά ρούχα είναι περιποιημένα και σου εφαρμόζουν άψογα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MEN’S FASHION & STYLE (@mensfashions) on

Αναβάθμισε τις casual εμφανίσεις σου φορώντας ένα statement ρούχο. Ακόμα κι αν φοράς ένα λευκό παντελόνι ή τζιν, ένα printed τοπ θα το αναδείξει.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Men’s Fashion (@mensfashionpros) on

Ένα μονόχρωμο κοστούμι είναι από τα staples της γυναικείας και άνδρικης γκαρνταρόμπας. Φρόντισε να σου ταιριάζει άψογα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MEN’S FASHION POST (@mensfashionpost) on

Μη ξεχνάς την αξία ενός αξεσουάρ. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, ενώ τα κοσμήματα είναι ένα δείγμα της ταυτότητάς σου. Βρες το αξεσουάρ που αντιπροσωπεύει το στιλ σου και φόρα το συνέχεια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Soouizz (@asos_soouizz) on

Βρες το χρώμα σου. Ποια απόχρωση ταιριάζει καλύτερα στην τονικότητά της επιδερμίδας σου; Βρες ποια είναι αυτή και συμπεριέλαβέ την στις εμφανίσεις σου, είτε με ένα total look, είτε σαν λεπτομέρεια στο σύνολό σου.