STYLING TIPS

Το τέλειο τρικ για να μη σε χτυπήσουν τα καινούργια σου τακούνια

ImaxTree

Υπάρχει μια σχέση αγάπης και μίσους με τα ψηλά τακούνια. Από τη μία, τ' αγαπάμε γιατί κάνουν τα πόδια μας να δείχνουν απλά φανταστικά και από την άλλη, δυσανασχετούμε γιατί σε κάθε μας βήμα, νιώθουμε ένα-ένα τα δάχτυλα των ποδιών μας να αργοπεθαίνουν.

Φυσικά, αυτό δε μας σταματάει από το να τα φοράμε, σχεδόν με εμμονή, μιας και έχει μια τρομερή δύναμη αυτό το αξεσουάρ: μας κάνει να αισθανόμαστε φανταστικά και γεμάτες αυτοπεποίθηση.

Διάβασε ακόμη: Τα 10 πιο όμορφα ψηλοτάκουνα παπούτσια για να φρεσκάρεις τη συλλογή σου

Για να ζήσεις όμως, την εμπειρία στο έπακρο σου έχουμε το τέλειο τρικ που θα σώσει λίγο την κατάσταση. Πριν φορέσεις ένα καινούργιο (ή παλιό) ζευγάρι ψηλά τακούνια, κάνε τα παρακάτω. Ακολουθώντας αυτά τα 3 βήματα θα «ανοίξουν» τα παπούτσια σου και θα μπορείς να τα φοράς με άνεση.

Βήμα #1

Φόρεσε ένα ζευγάρι χοντρές κάλτσες και με αυτά φόρεσε τα παπούτσια σου. Μπορεί να τα νιώθεις σφιχτά, αλλά πίστεψέ μας, αξίζει να υπομείνεις τον πόνο για λίγο.

Βήμα #2

Πάρε ένα σεσουάρ για τα μαλλιά και βάζοντας τη ρύθμιση στο ζεστό (στη μεσαία σκάλα) με αυτό «ζέστανε» τα πόδια σου, για περίπου 2 λεπτά (μέχρι οι κάλτσες να ζεσταθούν λιγάκι).

Δες ακόμη: Πώς να επιλέξεις τα σωστά παπούτσια

Βήμα #3

Αφού το κάνεις αυτό, άρχισε να περπατάς στο σπίτι με τα παπούτσια και τις κάλτσες. Η θερμότητα από το σεσουάρ και το περπάτημα θα βοηθήσει τα παπούτσια να πάρουν το σχήμα των ποδιών σου, «ανοίγοντάς» τα έτσι στα κατάλληλα σημεία.

Τόσο απλό, αλλά τόσο αποτελεσματικό.

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree