STREET STYLE

5 λευκά street style σύνολα αποδεικνύουν ότι είναι διαχρονική αξία

ΙmaxTree

Αγαπώ το μαύρο. Είμαι φαν. Όχι γιατί «αδυνατίζει», ούτε γιατί «πάει με όλα». Το αγαπώ γιατί πολύ απλά είναι κομψό, διαχρονικό, φινετσάτο. Το ίδιο θεωρώ ότι προσφέρει και το λευκό. Αν και πολλοί το έχουν συνδέσει με το καλοκαίρι, πιστεύω ότι το λευκό είναι ένα χρώμα για όλες τις σεζόν. Όσο και αν οι fashion experts βρίσκουν το να φοράμε λευκό την εποχή αυτή, κλισέ, εμείς υποστηρίζουμε το αντίθετο.

Διάβασε ακόμη: 10 μαύρα φορέματα που θα σε πείσουν ότι πρέπει να υπάρχει ένα στην ντουλάπα σου

Το να φοράς το χρώμα αυτό την καλοκαιρινή περίοδο είναι διαχρονική αξία. Πέραν από το πρακτικό κομμάτι της υπόθεσης (είναι σχετικά πιο δροσερό από άλλες αποχρώσεις), από ενδυματολογικής άποψης προσφέρει απαράμιλλη κομψότητα.

Προτιμούμε να ζούμε, λοιπόν, με τον φόβο ότι μπορεί να πέσει κέτσαπ ή καφές στο όλολευκο σύνολό μας, από το να μην φοράμε καθόλου αυτό το χρώμα το οποίο προσφέρει αβίαστα στιλάτα καλοκαιρινά looks. Βγάζουμε τελείως από το μυαλό μας ότι το λευκό θεωρείται βαρετό ή κλισέ (όπως μπορεί να ισχυρίζονται κάποιοι fashion experts) και απλά επικεντρωνόμαστε στην ανάρπαστη γοητεία που αποδίδει ένα λευκό σύνολο. Απόδειξη τα παρακάτω 5 street style σύνολα τα οποία μας εμπνέουν για τα δικά μας.

Τζιν + Πουκάμισο

ΙmaxTree

ΙmaxTree

Ο κλασικός και πολυαγαπημένος συνδυασμός, είναι το τέλειο καλοκαιρινό look στη λευκή εκδοχή του. Μην ξεχάσεις να ολοκληρώσεις το look σου με όμορφα, λεπτεπίλεπτα κοσμήματα.

Διάβασε ακόμη: 5 street style σύνολα που σε θα εμπνεύσουν για τις κυριακάτικες εμφανίσεις σου

Κρεμ φόρεμα + Gladiator σανδάλια

ΙmaxTree

ΙmaxTree

Το λευκό έχει πολλές ενδιαφέρουσες αποχρώσεις οι οποίες είναι εξίσου ευπρόσδεκτες στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. Ένα μίντι φόρεμα σε μια πιο «σπασμένη» απόχρωση απ’ αυτή του λευκού, όπως το κρεμ, είναι μια καλή επιλογή για τη σεζόν. Συνδύασε με ένα ζευγάρι gladiator σανδάλια για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Μάξι φόρεμα + Sneakers

ΙmaxTree

ΙmaxTree

Ένα μακρύ, αέρινο, λευκό φόρεμα δεν πρέπει να λείπει από την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα. Μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, στη πόλη μέχρι και στο νησί. Όταν είσαι στην πόλη, συνδύασέ το με ένα ζευγάρι “ugly” sneakers και το καλοκαίρι με ένα ζευγάρι πολύχρωμα mules για μια έξτρα δόση χρώματος στο σύνολό σου.

Πουκάμισο+Pencil φούστα

ΙmaxTree

ΙmaxTree

Για το πιο κομψό λευκό σύνολο φόρεσε ένα βαμβακερό πουκαμισάκι (το βαμβάκι είναι από τα υφάσματα που «αναπνέουν» καλύτερα το καλοκαίρι), μια pencil φούστα και ανοιχτά παπούτσια. Όπως έχει κάνει και η fashionista στη φωτογραφία, ένα statement καπέλο σε παρόμοια απόχρωση θα απογειώσει το look σου.

Δες ακόμη: Trend Alert: 10 φόρμες εργασίας που θέλουμε τώρα στην ντουλάπα μας

Φόρμα εργασίας + Mules

ΙmaxTree

ΙmaxTree

Μια ολόσωμη φόρμα εργασίας είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Επιλέγοντάς μια σε λευκό χρώμα θα αποκτήσεις το πιο σύγχρονο και stylish σύνολο, χωρίς να κοπιάσεις πολύ. Πρόσθεσε ένα ζευγάρι mules σε έντονη απόχρωση και θα έχεις το τέλειο καλοκαιρινό outfit.

Κεντρική φωτογραφία: ΙmaxTree