STREET STYLE

5 street style σύνολα που σε θα εμπνεύσουν για τις κυριακάτικες εμφανίσεις σου

Προσωπικά, κάτι με πιάνει τις Κυριακές. Το αποκαλώ "post school syndrome". Όχι, δεν έχει καμία σχέση με το "burnout syndrome", αλλά πρόκειται για έναν ανεπίσημο όρο που χαρακτηρίζει το συναίσθημά μου κάθε Κυριακή. Είναι η τελευταία ημέρα του Σ/Κ που σημαίνει ότι την επόμενη θα πρέπει να επιστρέψω στο γραφείο. Και, δε λέω, αγαπώ τη δουλειά μου αλλά μερικές ώρες ξεκούρασης παραπάνω πάντα είναι επιθυμητές.

Έτσι, λοιπόν, κάθε Κυριακή -ειδικά από το απόγευμα κι έπειτα- με πιάνει μια γλυκιά μελαγχολία. Αυτή που με έπιανε και όταν ήμουν μικρή που ήξερα ότι την επόμενη μέρα, πρέπει να πάω στο σχολείο. Κάπως ένα παρόμοιο συναίσθημα με πιάνει κάθε φορά στο τελείωμα του Σ/Κ. Ένας τρόπος για να το καταπολεμήσω; Η μόδα. Το τι θα φορέσω στην κυριακάτικη βόλτα μου είναι κάτι που σπάει τη «μουντή» διάθεση της ημέρα και την μετατρέπει στην πιο ευχάριστη.

Διάβασε ακόμη: Μάθαμε τα μυστικά των καλοντυμένων γυναικών για επιτυχημένα looks

Συνήθως, κάνω το εξής: «σερφάρω» στο Instagram ή στο διαδίκτυο και βλέποντας εμφανίσεις από την παγκόσμια street style μόδα, βρίσκω σύνολα που μου αρέσουν και με εμπνέουν αρκετά ώστε να υιοθετήσω κι εγώ.

Το ίδιο σου προτείνω να κάνεις και εσύ σήμερα και από τις παρακάτω 5 πολύ stylish εμφανίσεις να πάρεις ιδέες για τις δικές σου.

ImaxTree

ImaxTree

Τα animal print φέτος είναι πολύ της μόδας. Ένα λεοπάρ, κρουαζέ φόρεμα (που ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους), ένα ζευγάρι σανδάλια και μια statement ψάθινη τσάντα είναι το τέλειο κυριακάτικο look.

Δες ακόμη: Οδηγός αγοράς: 6 ψάθινες τσάντες-όνειρο για να μη σταματήσεις να τις φοράς ως το τέλος του καλοκαιριού

ImaxTree

ImaxTree

Για το πιο κομψό αλλά και girlie σύνολο συνδύασε μια μίντι φούστα με ένα t-shirt. Ακόμα και σαγιονάρες να φορέσεις πάλι στιλάτο θα είναι το look σου. Φυσικά, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου σε ρετρό ύφος και μια denim τσάντα (όπως το παραπάνω look) θα απογειώσουν την εμφάνισή σου.

Διάβασε ακόμη: Οδηγός αγοράς: Σου βρήκαμε 10 τέλεια λευκά t-shirts για 5 διαφορετικές περιστάσεις

ImaxTree

ImaxTree

Για ένα πιο αναβαθμισμένο casual σύνολο, φόρεσε ένα καρό πουκάμισο με μια τζιν βερμούδα. Το μυστικό; Να συνδυάσεις το look με ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα.

ImaxTree

ImaxTree

Είναι Κυριακή και θέλεις να είσαι άνετη με τα ρούχα που φοράς. Λογικό. Ένα oversized t-shirt, biker shorts και chunky αθλητικά είναι το τέλειο σύνολο γι’ αυτή τη μέρα.

ΙmaxTree

Το τέλειο καλοκαιρινό, μάξι φόρεμα και ένα ζευγάρι sneakers είναι χωρίς αμφιβολία από τα πιο κομψά σύνολα για τη σεζόν. Θα θέλεις να το φοράς όχι μόνο τις Κυριακές αλλά όλες τις ημέρες του καλοκαιριού.

Κεντρική φωτογραφία: ΙmaxTree