STYLE

Τα 8 look της σεζόν. Εσύ ποιο θα φορούσες;

Να φοράς ό,τι θέλεις και να νιώθεις όμορφα. Αυτοί οι άνθρωποι είμαστε εμείς, αυτό πρεσβεύουμε ως προς το στιλ. Θέλεις και κάποιες ιδέες για το look σου; Πότε ήταν η τελευταία φορά που είπες ''δεν έχω τι να βάλω'' μπροστά σε μία γεμάτη ντουλάπα; Πότε; Εχθές; Χρειάζεσαι επειγόντως μία street style βοήθεια. Τα hashtag #Forever21Athens #Forever21Ermou #Forever21Greece σωτήρια. Το μυστικό είναι να μη φοβάσαι τους συνδυασμούς, ακόμα κι αν με την πρώτη ματιά φαντάζουν εκκεντρικοί. Το ντύσιμο θέλει φαντασία και τρέλα.

Stylish κορίτσια με τα ωραιότερα looks από την αγαπημένη εταιρεία Forever 21. Το πρώτο της κατάστημα άνοιξε στο νούμερο 46 της οδού Ερμού. Στιλ, ποιότητα και προσιτές τιμές συνθέτουν το σκηνικό.

Αλλά ποιο είναι το στιλ που ταιριάζει σε εσένα; Εναλλακτικές street style ιδέες για να αντλήσεις έμπνευση, γιατί όχι να κάνεις και copy αν κάτι σε εκφράζει απόλυτα αυτούσιο.

#1 Gingham για ένα κοριτσίστικο look

 

Το καρό είναι (και) φέτος μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. Μπορεί να αλλάξει ύφος και να προσαρμοστεί ανάλογα με τους συνδυασμούς που θα επιλέξεις. Το dusty red είναι φθινοπωρινό και δίνει μία πιο παιχνιδιάρικη νότα στο σύνολο. Μπορείς να συνδυάσεις με sneakers ή και ψηλές μπότες.

#2 Σατέν για ρομαντικό αποτέλεσμα

#pink @forever21 @forever21eu #forever21 #forever21greece #f21athens #f21xme

A post shared by E F S T A T H I A T Z O V A (@efstathiatzv) on

 

Αν είσαι ρομαντική ψυχή, το συγκεκριμένο χρώμα αλλά και ύφασμα είναι κατάλληλα για εσένα. Ολόσωμη σατέν φόρμα με γιακά και δέσιμο στη μέση για την επίτευξη ισορροπίας. Το τελείωμα διευκολύνει ως προς την επιλογή παπουτσιού καθώς ψηλώνει το πόδι έτσι κι αλλιώς. Ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα για την αντίθεση. Στηρίζουμε.

#3 Statement φούτερ για να είσαι casual chic

 

Για εσάς που προτιμάτε τις casual εμφανίσεις αλλά με τσαχπινιά και άποψη τότε ένα statement φούτερ με στάμπα είναι ιδανικό. Τζιν ψηλόμεσο ή και σε boyfriend γραμμή. Με sneakers για την άνεση, με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή mid heels για πιο chic.

#4 Βινύλ σημαίνει σέξι

 

Το βινύλ επέστρεψε και καλά θα κάνεις να το σκεφτείς πολύ καλά πριν το απορρίψεις ως δύσκολο και απαιτητικό. Αν το συνδυάσεις με πιο casual κομμάτια τότε αυτόματα αλλάζει ύφος. Μία φούστα με άνοιγμα στο πλάι είναι το ένα κομμάτι στο οποίο πρέπει σίγουρα να επενδύσεις. Θα μας θυμηθείς στο πρώτο γυναικείο κοπλιμέντο.

#5 Το νεγκλιζέ φόρεμα για πρωί και βράδυ

When in doubt wear R E D #F21xME #forever21 #forever21greece

A post shared by Jenny Sireac (@fashionablej) on

 

Το νεγκλιζέ φόρεμα το επιλέγεις και πρωί και βράδυ. Για τις πρωινές εμφανίσεις ένα τζιν μπουφάν σε φαρδιά γραμμή και για τις βραδινές το αφήνεις να παίξει μπάλα μόνο του. Αν το νιώθεις πολύ αποκαλυπτικό μπορείς από μέσα να βάλεις ένα κοντομάνικο tshirt. Το μπορντό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα της σεζόν.

#6 Total jean, αυτή η τάση

 

Ψηλόμεση φούστα και oversized μπουφάν για μία casual εμφάνιση με πολύ στιλ και άνεση. Είναι, ίσως, το πιο εύκολο σύνολο ως προς τον συνδυασμό. Το tshirt μπορεί να αντικατασταθεί από πουκάμισο ή και ένα λεπτό πουλόβερ.

#7 Parisian style

 

Σοφιστικέ και θηλυκό. Το σημείο κλειδί είναι τα διχτυωτά καλτσάκια μέσα από τα μποτάκια. Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι τάση, όπως και οι embroidered floral λεπτομέρειες. Γιατί όχι να συνδυάσεις κι έναν μπερέ. Το λευκό τοπ μέσα από το φόρεμα είναι η μη αποκαλυπτική λύση. Θα το βλέπαμε και με ένα φαρδύ πουλόβερ από πάνω στα κρύα.

#8 Σαλοπέτα back to school

Bubbly

A post shared by ioli Di (@iolaki) on

 

Επιστροφή στο σχολείο με βασικό κομμάτι τη σαλοπέτα που έχει κάνει δυναμική επανεμφάνιση. Κοντή ή μακριά ακόμα και σε φόρεμα η σαλοπέτα είναι ένα εύκολο ρούχο που διαφοροποιείται ανάλογα με το τι θα επιλέξεις να βάλεις από μέσα. Και να θυμάσαι πως οι πιο φαρδιές γραμμές είναι πιο στιλάτες γιατί δίνουν μία ανάλαφρη αίσθηση. Το backpack σου μην ξεχάσεις.