ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η Πηνελόπη Ζαούδη μάς μυεί στο World Class Fine Drinking Athens

Το νεοκλασικό της οδού Ακαδημίας έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες του για τον κόσμο που αγαπά τα spirits και θέλει να γνωρίσει από κοντά τις νέες τάσεις αλλά και την δημιουργικότητα εκείνων που ασχολούνται με το ποτό. Η φετινή θεματική, το "craftmansip" έχει δώσει μία ξεχωριστή νότα στο event.

Αλλά ας αφήσουμε την Πηνελόπη να μας τα πει με δικά της λόγια.

Φτάνοντας στο νέο World Class Fine Drinking Athens, τι είναι εκείνο που σας ωθεί σαν εταιρεία να θέλετε να μυήσετε τον κόσμο στο Fine Drinking;

Το World Class Fine Drinking Αthens είναι ένας θεσμός που θέλει να μεταδώσει την γνώση των premium spirits στο ευρύ κοινό. Το Fine Drinking είναι ένα κίνημα που έρχεται να καλλιεργήσει τη συναίσθηση του τι πίνουμε, πώς το πίνουμε καθώς και τη σημασία του μέρους στο οποίο βρισκόμαστε όταν το πίνουμε, ως βασικές παραμέτρους της απόλαυσης που αποκομίζουμε.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο Παλαιό Χρηματιστήριο τις περασμένες χρονιές έχει μόνο θετικές αναμνήσεις. Τι παραπάνω έχει να περιμένει αυτή τη χρονιά;

Έπειτα από την επιτυχία που γνώρισε το World Class Fine Drinking Athens τα προηγούμενα χρόνια, αυτή τη χρονιά o θεσμός μας συστήνεται μέσα από ένα νέο concept, σε έναν καινούργιο χώρο. Στο υπέροχο νεοκλασικό κτίριο στην οδό Ακαδημίας 23, με επιδράσεις από art nouveau και της βιεννέζικης σχολής Otto Wagner, μεταξύ δύο ορόφων και για 3 ημέρες, 8 μοναδικά pop up bar σε ξεχωριστά δωμάτια το καθένα έρχονται για να αναδείξουν το τρίπτυχο της δεξιοτεχνίας. Premium spirits παγκόσμιας κλάσης, καταξιωμένοι και ταλαντούχοι bartenders στο ρόλο δημιουργού που καλούνται να διαχειριστούν εκλεκτά υλικά, συναντούν ξεχωριστούς και μοναδικούς δημιουργούς από διάφορους καλλιτεχνικούς χώρους και ετοιμάζουν ιδιαίτερες και εντυπωσιακές εκπλήξεις. Από τις 7 έως τις 9 Ιουνίου, οι καλεσμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να περιπλανηθούν στην πλούσια ιστορία και κληρονομιά εκλεκτών αποσταγμάτων, στις γεύσεις προσεκτικά επιλεγμένων υλικών καθώς και στο μοναδικό ταλέντο δεξιοτεχνών από κάθε δημιουργική γωνιά, αναδεικνύοντας το μεγαλείο του Fine Drinking κι εξυψώνοντας το στην απόλυτη εμπειρία.

 

Σε ποιον απευθύνονται τελικά τα μηνύματα του Fine Drinking και του World Class; Στον τελικό καταναλωτή ή στην κοινότητα των bartender;

Μα φυσικά και στους δύο! Η μια κοινότητα συμπληρώνει την άλλη. Στην καρδιά του Fine Drinking βρίσκουμε το ταλέντο, τη δεξιοτεχνία των bartender, μαζί με τις άριστες πρώτες ύλες. Στα χέρια τους, τα εκλεκτά spirits, η γνώση και τα υλικά αποτελούν  τη βάση για να απολαύσει ο καταναλωτής ένα υπέροχο serve. Ταυτόχρονα η διοργάνωση απευθύνεται σε όλους εμάς τους απλούς καταναλωτές  που μας αφορούν οι όμορφες εμπειρίες και το καλό ποτό, είτε είμαστε βαθείς γνώστες είτε αρχίζουμε να εξερευνούμε τώρα τον όμορφο αυτόν κόσμο.

Και πώς μπορεί κάποιος να έρθει και να ζήσει αυτή την ξεχωριστή εμπειρία;

Κάνοντας pre-booking ή βγάζοντας εισιτήριο επί τόπου. Η γενική είσοδος είναι €10, και αποκτάτε το βραχιολάκι «World Class Fine Drinking Athens», το οποίο σας δίνει πρόσβαση στα pop-up bars και τις 3 ημέρες, 2 signature ποτά δικής σας επιλογής, καθώς και τη δυνατότητα να απολαύσετε μοναδικά ποτά σε προνομιακή τιμή σε όλα τα συνεργαζόμενα bar του «World Class Fine Drinking Athens» μέχρι και τις 21 Ιουνίου.