ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δεν τα πάνε καλά με τις παραδοσιακές σχέσεις

Ξέρεις αυτούς τους ανθρώπους που ονειρεύονται το γάμο τους από πολύ μικρή ηλικία ή όνειρο της ζωής τους είναι να περνούν τα καλοκαίρια με όλη την οικογένεια και τα σόγια; Ε, τα παρακάτω ζώδια είναι το ακριβώς αντίθετο. Είναι εντελώς ανεξάρτητα, ελεύθερα και είναι πολύ πιθανό να προτιμήσουν μία ανοιχτή σχέση από το να είναι σε κάτι συμβατικό. Δεν αγαπούν ιδιαίτερα τις παραδόσεις και θέλουν να βρίσκονται σε σχέσεις όπου κυριαρχεί το ελέυθερο πνεύμα και καθένας κάνει αυτό που θέλει, τη στιγμή που το θέλει. Άρα δεν είναι Καρκίνοι και Αιγόκεροι. Ποια 3 ζώδια είναι αυτά;

 

Δίδυμοι

Το ζώδιο που βγαίνει έξω να φάει με φίλους, πιάνει κουβέντα με το διπλανό τραπέζι και ξεχνάει να γυρίσει στο σπίτι. Δεν το κάνει επίτηδες, ούτε σκοπεύει απαραίτητα να απιστήσει. Απλώς ξεχνιέται εύκολα και μπορεί εύκολα να ξεχάσει ότι βρίσκεται σε σχέση. Έχει πολλούς φίλους, ακόμα περισσότερες κοινωνικές επαφές και θέλει να νιώθει μόνιμα ελεύθερος κι ωραίος. Αν κινείσαι στο ίδιο μήκος κύματος, τότε όλα θα πάνε καλά.

Δες κι αυτό: Τα 4 ζώδια που πειραματίζονται εύκολα στο σεξ

Υδροχόος

Αν είσαι Υδροχόος, ξέρεις ήδη τι γίνεται μέσα σε αυτό το πολύπλοκο μυαλό. Ακολουθείς τους δικούς σου ρυθμούς και αρνείσαι να κάνεις αυτό που σου ζητούν οι άλλοι. Ο Υδροχόος βαριέται με πολύ μεγάλη ευκολία και αυτός είναι ο λόγος που δυσκολεύεται με τις μακροχρόνιες ή βαρετές σχέσεις. Αν το ταίρι σου είναι στο ίδιο ζώδιο ή αποδέχεται τη θεοπάλαβη φύση σου, μπορεί να και να μιλάμε για μία σχέση με κατανόηση αλλά και απόλυτη ελευθερία που, αν μη τι άλλο, θα τελματώσει δύσκολα.

Ιχθύες

Μπορεί να είναι πολύ ευαίσθητοι και ρομαντικοί, αλλά αυτό είναι που τους κάνει να βαριούνται εύκολα και να αναζητούν συνέχεια κάτι άπιαστο. Αν και ονειροπόλο, έχει πολύ ανοιχτό μυαλό και δεν τα πάει πολύ καλά με τους κανόνες, ιδίως στις σχέσεις. Ωστόσο, αν βρει αυτό που ψάχνει, μπορεί να τα δώσει όλα, και να γίνει το πιο συμβατικό ζώδιο. Good luck with that!