ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Ερωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου για όλα τα ζώδια

Η ομάδα του e-zwdia.gr αναλύει τις μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τον καινούριο μήνα και έχει όλες τις απαντήσεις για το πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά για τα 12 ζώδια. 

Κριός

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Καθώς η Αφροδίτη ταξιδεύει στον κοινωνικό δέκατο οίκο σας και η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον φιλικό ενδέκατο οίκο σας, είστε οι μοναδικοί στην ικανότητα να κάνετε νέους φίλους και ίσως αισθανθείτε να ανάβει μέσα σας μια φλόγα με έναν πλατωνικό φίλο ή ένα συνάδελφό σας ή ακόμα και με ένα συνεργάτη σας. Μπορείτε να ζητήσετε από τους φίλους σας να σας φέρουν σε επαφή με το κατάλληλο άτομο, αυτό από τη μια πλευρά σας απαλλάσσει από το πρόβλημα να κάνετε ενδελεχή έλεγχο του εκάστοτε προσώπου που συναντάτε, και από την άλλη, μπορείτε να ελπίζετε ότι υπάρχουν πιθανότητες μιας μόνιμης αγάπης. Δεδομένου ότι ο ενδέκατος οίκος κυβερνά την τεχνολογία, μπορεί να φλερτάρετε στο διαδίκτυο, θα έχετε πολλές νέες επιλογές. Θα μπορούσατε επίσης να ανανεώσετε το προφίλ σας με νέες φωτογραφίες και posts, θα εισπράξετε κολακευτικά σχόλια.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Είστε αυθόρμητοι και παρορμητικοί αλλά τώρα σκέφτεστε σοβαρά τα πάντα. Η Αφροδίτη κινείται στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, και ο Άρης, ο κυβερνήτης σας, στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και σας παροτρύνουν να λάβετε συνετές και ώριμες αποφάσεις για τη σχέση σας. Αρχικά, σκεφτείτε αν εναρμονίζονται οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας και φυσικά δεν πρόκειται να αλλάξετε την άποψη του άλλου! Αυτό είναι πολύ σημαντικό να το κατανοήσετε. Με τον Άρη, οι συνομιλίες μπορεί να περιστρέφονται γύρω από τα οικονομικά. Έχετε τα χρήματα για να υλοποιήσετε όλα αυτά τα υπέροχα όνειρα που θέλετε να ζήσετε μαζί; Αλλά αν δεν μπορείτε να μιλήσετε για τα χρήματα χωρίς να αυξήσετε την πίεσή σας, καλύτερα να την αναβάλετε.

Ταύρος

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ξεχάστε αυτό που λένε για τις σχέσεις ότι φέρνουν πόνο και στερούν την ανεμελιά και τη χαρά. Με την Αφροδίτη στον επεκτατικό και αισιόδοξο ένατο οίκο σας και την πανσέληνο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, η αγάπη θα είναι διασκεδαστική, μια μεγάλη περιπέτεια, ζείτε μόνο για σας! Σκεφτείτε αισιόδοξα και στείλτε θετικές δονήσεις στο σύμπαν. Σχεδιάστε ένα ταξίδι, περιπλανηθείτε σε ένα άγνωστο μέρος ή ακόμα και στην πόλη σας, έχετε ανοιχτό μυαλό και μιλήστε σε άτομα που συναντάτε για πρώτη φορά. Ακόμα κι αν είστε μόνοι πολύ καιρό, δεν θα σας νοιάζει πάρα πολύ, στην πραγματικότητα, απολαμβάνετε τη γλυκιά ελευθερία σας και την αγάπη των φίλων σας, ακόμη και ξένων ατόμων που συναντάτε. Σας αρκεί που ζείτε τη ζωή σαν να μην υπάρχει αύριο.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ξαναζήστε το πάθος και το ρομαντισμό, σχεδιάστε ένα ταξίδι μαζί, είναι η παρότρυνση της Αφροδίτης στον επεκτατικό ένατο οίκο σας και της πανσελήνου στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις σας; Κάντε κράτηση τώρα και μέσα στους προσεχείς έξι μήνες θα απολαύσετε την πιο δυνατή εμπειρία σας. Σκέφτεστε μήπως να κάνετε παιδιά; Μια εγκυμοσύνη είναι πιθανό να συμβεί σε αυτή τη γόνιμη πανσέληνο. Αν νιώθατε συναισθηματικά απόμακρα με τον αγαπημένο σας ή κουρασμένοι από τις συνεχείς διαφωνίες, μία πιο ορθολογιστική και ώριμη συμπεριφορά, θα σας βοηθήσει όχι μόνο να αντιμετωπίσετε τις συγκρούσεις αλλά και να τις αποτρέψετε. Η διπλωματία και η στρατηγική αντιμετώπιση των αρνητικών καταστάσεων θα βελτιώσουν την σχέση σας.

Δίδυμοι

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Το τοπίο της αγάπης ίσως και να θολώσει αν δεν είστε προσεκτικοί. Ο Άρης κινείται στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας και η Αφροδίτη στον απόκρυφο όγδοο οίκο σας και σας τονίζουν: Αν και κανένας δεν έχει δικαίωμα να σας κρίνει, ίσως τώρα δεν σας απασχολεί η ηθική στα ζητήματα της αγάπης και μπορεί να εμπλακείτε σε μια παθιασμένη, μυστική σχέση ή ενεργείτε σαν ελεύθεροι, χωρίς να είστε. Παρασύρεστε από το πάθος και τη φαντασία σας, ίσως και να βρίσκεστε σε εσωτερική σύγκρουση καθώς είστε μεταξύ δύο επιλογών. Μπορεί να είστε σε θέση να αντισταθείτε σε όλα εκτός από τον πειρασμό! Σας αρέσει να σκέφτεστε ότι έχετε μόνο μια ζωή για να ζήσετε, αλλά θα πρέπει τώρα να είστε προσγειωμένοι περισσότερο από ποτέ καθώς η κρίση σας δεν θα είναι σωστή.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Εάν είστε σε μια σχέση που είναι υπό εξαφάνιση (ή είναι νοσηρή), ο Άρης στον φευγαλέο δωδέκατο οίκο σας και η Αφροδίτη στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας θα μπορούσαν πραγματικά να σας δώσουν την ώθηση να απαγκιστρωθείτε. Ίσως νιώθετε κουρασμένοι από τις επαναλαμβανόμενες συγκρούσεις, ίσως συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχουν οικειότητα και εμπιστοσύνη. Αλλά αν είστε σε μια αρκετά σταθερή σχέση, βεβαιωθείτε ότι μια νέα επιπόλαια γνωριμία δεν θα την σαμποτάρει. Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει (ή όχι), αυτή είναι μια καλή στιγμή για να μιλήσετε αληθινά με τον εαυτό σας και να ανοίξετε μια ειλικρινή συζήτηση για τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Μην αισθάνεστε ένοχοι αν συνειδητοποιήσετε ότι είναι καιρός να δημιουργήσετε χώρο στην ψυχή σας για να έρθει το σωστό άτομο. Ο χρόνος θα θεραπεύσει όλες τις πληγές.

Καρκίνος

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Οι προσπάθειές σας να δείτε την αγάπη ορθολογιστικά και ώριμα θα μπορούσαν να φέρουν μια νέα αγάπη στη ζωή σας. Η Αφροδίτη κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έντονα παθιασμένο όγδοο οίκο σας, έτσι τώρα κατανοείτε τα αποτελέσματα της νοσηρής αλληλεξάρτησης, της εμμονής και της ζήλειας και ξεκινάτε να ψάχνετε κάποιον/α σε επίπεδο ψυχής. Ετοιμαστείτε: Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας από τους πιο παθιασμένους μήνες σας, ζείτε έντονες ερωτικές νύχτες, βρίσκετε κάποιον/α με τον οποίον/α διαισθάνεστε ότι μπορείτε να μοιραστείτε την ψυχή σας μαζί με την υπόλοιπη ζωή σας. Επισήμανση: Το να είστε ερωτευμένοι πρώτα με τον εαυτό σας και τη δική σας ζωή είναι μια σημαντική προϋπόθεση για να μπορέσετε να εμπλακείτε συναισθηματικά με οποιοδήποτε άλλο άτομο.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αναπνέετε και πάλι καθαρό αέρα στη σχέση σας καθώς η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και η νέα Σελήνη στον έντονα παθιασμένο όγδοο οίκο σας, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα σεβασμού, σταθερότητας και οικειότητας. Ήρθε η ώρα να γυρίσετε σελίδα, αξίζετε μια νέα αρχή στην αγάπη, και εδώ είναι η ευκαιρία. Αυτό θα μπορούσε να μεταφραστεί σε έντονες συναισθηματικές στιγμές όπου αποκαλύπτονται ακόμα πιο βαθύτερα συναισθήματα. Καθώς η επιθυμία σας να προσεγγίσετε τον αγαπημένο σας φτάνει στο αποκορύφωμά της, είστε έτοιμοι να κάνετε ό, τι χρειάζεται για να δημιουργήσετε τις καλύτερες συνθήκες για ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη, και μέρος αυτού είναι η ενσυναίσθηση των δικών σας εμποδίων στην αληθινή αγάπη.

Λέων

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Κάντε ένα διάλειμμα από την εστίαση στον εαυτό σας και σκεφτείτε ότι είναι πολύ καλύτερα να σηκώνετε τα βάρη της ζωής μαζί με κάποιον άλλον στο πλάι σας. Η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας ωθεί σε μια στενότερη συναισθηματικά σχέση, μπορεί όμως να χρειαστεί να καταβάλετε περισσότερη προσπάθεια για να αποποιηθείτε τον εγωισμό σας και να κυνηγήσετε κάποιον/α που έχει σοβαρή προοπτική. Αναζητώντας την ειλικρίνεια σχετικά με αυτό που πραγματικά επιθυμείτε είναι ένα καλό πρώτο βήμα προτού δεσμευθείτε. Σίγουρα χρειάζεται αγώνας αλλά και συμβιβασμός για τη διατήρηση των σχέσεων, αλλά θα πρέπει να υπάρχουν επίσης αμοιβαιότητα και ισορροπία. Προτού κάνετε κατάθεση ψυχής αναλογιστείτε: Παίρνετε όσα προσφέρετε; (Και αντίστροφα). Έκπληξη: Κάποιος που ήταν «απλά φίλος» θα μπορούσε να σας εκδηλώσει ερωτικά συναισθήματα! Το γνωρίζατε;

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας βοηθά να δείτε αν υπάρχει πράσινο φως στη σχέση σας. Εάν δώσατε υπερβολικά, ειδικά όταν η αγάπη σας ζητάει έγκριση και αποδοχή, μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε λίγο πίσω, στο όνομα της δικαιοσύνης. Εκτιμήστε τι μπορείτε να δώσετε και επιφέρετε μεγαλύτερη ισορροπία στη σχέση σας. Ένα σημαντικό θέμα στη σχέση σας έρχεται στο προσκήνιο, ίσως κάτι που αφορά την ελευθερία και την ανεξαρτησία, και σας ωθεί σε μια νέα αρχή. Εάν τα πράγματα πάνε καλά και μπορείτε ακόμα να κοιτάξετε μέσα στα μάτια του άλλου και να αισθανθείτε ότι μπορείτε να είστε μαζί «για πάντα», έχετε την άδεια του φεγγαριού να κάνετε σχέδια για το επόμενο βήμα, είτε πρόκειται για γάμο, συγκατοίκηση ή απλά αποκλειστικότητα.

Παρθένος

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Με τη μαγνητική Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και την πανσέληνο στο ζώδιό σας, στόχος σας είναι να λάβετε αγάπη, σεβασμό και εκτίμηση, το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε είναι ο εαυτός σας, ίσως ακόμα αλλάξετε και την εξωτερική σας εμφάνιση. Προσελκύετε αβίαστα την προσοχή των μελλοντικών θαυμαστών σας. Μετά από μια περίοδο απομόνωσης και εσωτερικής ενδοσκόπησης, ξέρετε τι θέλετε από την αγάπη. Ξαφνικά βγαίνετε έξω, διασκεδάζετε και βρίσκετε μεγάλο ενδιαφέρον από τους γύρω σας. Ίσως αποφασίσετε να αλλάξετε τον τρόπο που προβάλλεστε στους άλλους, εκπέμπετε ένα ακαταμάχητο πάθος, νιώθετε σαν ένα εντελώς νέο πρόσωπο, καθώς αισθάνεστε όμορφοι και ελκυστικοί. Αναζητήστε ένα περιβάλλον που σας κάνει να αισθάνεστε σαν βασιλιάδες, ο θεός Έρωτας είναι σίγουρο ότι σας έχει βάλει στόχο του με τα βέλη του.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η σοβαρή και μειλίχια προσωπικότητά σας έρχεται στο προσκήνιο καθώς η Αφροδίτη κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και η πανσέληνος φωτίζει το ζώδιό σας. Τώρα δεν θέλετε να κάνετε τα χατίρια του αγαπημένου σας, είστε μόνο ο εαυτός σας και εκδηλώνετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Απολαμβάνετε να είστε ΕΣΕΙΣ και γιατί να μην απολαμβάνουν και οι άλλοι τον αληθινό εαυτό σας; Αν έχετε οποιαδήποτε καταπιεσμένα συναισθήματα τώρα το φεγγάρι τα φέρνει στο φως. Να είστε όμως εγκρατείς και φροντίστε να αντιμετωπίσετε ώριμα και συνετά οποιαδήποτε αρνητική κατάσταση, μην αφήσετε την υπερβολική ανάλυση να πάρει τα ηνία. Από την άλλη πλευρά, εάν το πάθος στη σχέση σας έχει φύγει λόγω του φορτωμένου προγράμματός σας και τις συνήθεις καθημερινές ενασχολήσεις σας, αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να το φέρετε και πάλι πίσω.

Ζυγός

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η υπερβολική εστίαση στα επίγεια θέματα, απολαύσεις και αγαθά θα σας εκνευρίσει καθώς ο Άρης κινείται στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας. Αλλά η πανσέληνος στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας δημιουργεί τις βέλτιστες συνθήκες για μια πνευματική ανακάλυψη, σας στέλνει ένα … μυστικό φως για να κλείσετε ένα κεφάλαιο ζωής και να ξεφύγετε από το θολό τοπίο. Παρόλο που το ζώδιό σας είναι συντροφικό και συνήθως σας είναι δύσκολο να αφήσετε κάποιον/α, ακόμα κι αν είναι στο μυαλό σας, το σύμπαν σας στέλνει το πράσινο φως με μια θεία καθοδήγηση. Ακόμα κι αν δεν θέλετε να συνειδητοποιήσετε την πραγματικότητα, θα σας καθοδηγήσει για να αναγνωρίσετε ότι οι προσωπικές σας επιθυμίες να έχετε αυτό που θέλετε είναι ανίσχυρες μπροστά στη θεία βούληση. Εμπιστευτείτε τη ζωή, ποια άλλη επιλογή έχετε;

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αν έχετε να αντιμετωπίσετε τοξικά συναισθήματα για μια παρελθούσα αρνητική κατάσταση, ήρθε η ώρα να τα αφήσετε πίσω σας. Η πανσέληνος φωτίζει τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας και σας βοηθά να επουλώσετε τις πληγές που σας άνοιξε ο αγαπημένος σας. Επίσης, αν νιώθετε να καταλαμβάνεστε από έντονες ευαισθησίες στην προσπάθειά σας να αναλύσετε κάποια πράγματα, απευθυνθείτε σε κάποιο μέλος της οικογένειάς σας ή κάποιον που μπορεί να σας στηρίξει σε αυτή τη μετάβαση, μπορεί να σας κάνει ακόμα και να γελάσετε. Θα μπορούσατε ακόμα να συνειδητοποιήσετε τι σας έχει διδάξει αυτή η αρνητική κατάσταση ή το συγκεκριμένο πρόσωπο σε βαθύ επίπεδο ψυχής. Τώρα που έχετε σαφήνεια, είναι καιρός να κάνετε αλλαγές. Δεδομένου ότι ο δωδέκατος οίκος διέπει τις κρυφές πληροφορίες, μπορεί να αποκαλυφθεί ένα μυστικό.

Σκορπιός

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αντί να πολεμάτε τον εαυτό σας και τους άλλους, κάντε εκεχειρία. Ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας σπρώχνει σε ριψοκίνδυνες ενέργειες που δεν θα αποβούν σε καλό, έτσι κοντρολάρετε τα πάθη σας και ασχοληθείτε με αυτά τα παρατεταμένα ψυχολογικά σας προβλήματα, ίσως γύρω από την φροντίδα και την προσκόλληση. Η νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, σας επισημαίνει: Αν ο εκάστοτε ερωτικός σας σύντροφος περίμενε ότι θα ήσασταν ο θεραπευτής και ψυχολόγος του, συνειδητοποιήστε τα αποτελέσματα αυτής της συμπεριφοράς σας. Εάν τείνετε να προσελκύετε άτομα που δεν έχουν στόχους ζωής ή που αποζητούν την φροντίδα σας, λαμβάνοντας περισσότερα και χωρίς πρόθεση να δώσουν, προσέξτε, γιατί τώρα θα μπορούσατε να προσελκύσετε ένα τέτοιο άτομο. Μήπως ήρθε η ώρα να θεραπεύσετε τον εθισμό σας στη νοσηρή προσκόλλησή σας;

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Θέλετε να έρθετε πιο κοντά στον αγαπημένο σας; Ο Άρης κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, έτσι γίνεστε πιο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι αλλά και πιο διεκδικητικοί με τις ανάγκες σας. Προγραμματίστε μια επίσκεψη ο ένας στο σπίτι του άλλου ή επιλέξτε έναν πιο προσωπικό χώρο με την αγάπη σας. Το να μοιραστείτε κάτι πιο προσωπικό, μπορεί να σας κάνει να ζήσετε επικές ερωτικές στιγμές. Κάνατε το λάθος να γεμίσετε το χρόνο σας με κοινωνικές εκδηλώσεις; Μην πιέζετε τον εαυτό σας να βγει από την υποχρέωση. Απλά μην πάτε σε κάποιες από τις προσκλήσεις ώστε να μπορείτε να μείνετε στη φωλιά σας ή να μαγειρέψετε δείπνο για τον αγαπημένο σας. Ίσως επίσης το σπίτι και τα οικογενειακά θέματα να τεθούν υπό συζήτηση. Είναι καιρός να παραδώσετε στον αγαπημένο σας το κλειδί του σπιτιού σας; Συζητήστε το.

Τοξότης

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Πόσο πολύ θέλετε να ζήσετε μια παθιασμένη ερωτική περιπέτεια. Όμως η Αφροδίτη στον ασφαλή δεύτερο οίκο σας και η πανσέληνος στο δομημένο δέκατο οίκο σας, σας ωθούν να αναζητήσετε τώρα τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Ακολουθούν μερικές ειδήσεις που θα ζεστάνουν την καρδιά σας: Θα μπορούσατε να ερωτευτείτε κάποιον/α που έχει συνέπεια και σας προσφέρει σιγουριά, ίσως μέσα από τον επαγγελματικό ή κοινωνικό κύκλο σας ή ακόμα και περιμένοντας στην τράπεζα. Η ανάμειξη της εργασίας και του έρωτα δεν είναι απαραίτητο πάντα να οδηγήσει σε καταστροφή, όχι αν μιλήσετε με ειλικρίνεια. Το σίγουρο είναι ότι θα συναντήσετε κάποιο γλυκό και σοβαρό άτομο που επιδιώκει μια σταθερή σχέση. Σκορπίστε γύρω σας αυτή την αισιόδοξη και διασκεδαστική ενέργεια που έχετε, ξέρετε ότι το γέλιο σας είναι το καλύτερο αφροδισιακό.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Αισθάνεστε έτοιμοι και σοβαροί για να συζητήσετε το μέλλον της σχέσης σας, δεν είστε αποφασισμένοι να συνεχίσετε έτσι. Η Αφροδίτη στον ασφαλή δεύτερο οίκο σας και η πανσέληνος στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων, σας εμπνέουν να συζητήσετε με τον αγαπημένο σας το επόμενο μεγάλο βήμα. Οι συνομιλίες μπορούν ακόμη και να στραφούν στον οικονομικό προγραμματισμό και τον καθορισμό ενός πενταετούς προγράμματος, όπως για παράδειγμα, την αγορά ενός σπιτιού ή τη συγκατοίκηση ή ακόμα και την έναρξη μιας κοινής επιχείρησης. Μπορεί ακόμη και να συνεργαστείτε για ένα επαγγελματικό έργο καθώς τώρα έχετε αναλυτικές σκέψεις και μια δημιουργική ορμή. Αφήστε αυτά τα οράματα να στροβιλίζουν στο κεφάλι σας!

Αιγόκερως

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, στήνουν μια φωτεινή σκηνή για να χειροκροτήσετε την αγάπη. Δεν είναι και τόσο συχνό αυτοί οι δύο ερωτικοί πλανήτες να βρίσκονται ταυτόχρονα στους πιο ερωτικούς τομείς του χάρτη σας, έτσι εκμεταλλευτείτε το! Παντού, όπου κι αν πάτε, φαίνεται να υπάρχει κάτι … μαγικό, αλλά στην πραγματικότητα, εσείς αποφασίζετε για τη ζωή σας. Επειδή υπάρχει αυτή η θετική συμπαντική ενέργεια γύρω σας, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσετε τα πάντα στην τύχη. Φορέστε το πιο γλυκό σας χαμόγελο, διασκεδάστε ή πηγαίνετε σε πολιτιστικές δραστηριότητες. Θα μπορούσατε να νιώσετε πεταλούδες στο στομάχι σας βλέποντας ένα έργο τέχνης ή χορεύοντας μέχρι το πρωί. Ακόμα κι αν δεν δημιουργήσετε τώρα μια νέα σχέση, θα επεκτείνετε τον κοινωνικό κύκλο σας όλο το μήνα.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Επιθυμείτε να υπογράψετε γραπτό συμβόλαιο στη σχέση σας; Ποιός είναι υπεύθυνος για το πώς θα κατανεμηθούν τα καθήκοντα και οι ευθύνες; Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας υπενθυμίζουν ότι η σαφήνεια είναι το κλειδί για τη μακροπρόθεσμη ευτυχία σας. Εάν είστε εσείς συνήθως αυτοί που δίνετε τα περισσότερα, ζητάτε ακρόαση θέτοντας ερωτήσεις. Μήπως έχετε επωμιστεί εσείς τα οικονομικά και τις υποχρεώσεις; Μιλήστε με ευγένεια και ωριμότητα και αφήστε τον αγαπημένο σας να γνωρίζει ότι απαιτείτε ισότητα. Δεδομένου ότι ο Άρης και η Αφροδίτη είναι οι πιο ερωτικοί πλανήτες του ουρανού, θετικές εξελίξεις σας περιμένουν. Σχεδιάστε με τον αγαπημένο σας μια βραδιά ερωτικού παιχνιδιού ή πάρτε ρεπό από την εργασία σας για μια σύντομη απόδραση.

Υδροχόος

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Προσέξτε τώρα την τάση σας για κρυφές σχέσεις καθώς η Αφροδίτη κινείται στον απόκρυφο δωδέκατο οίκο σας και η πανσέληνος φωτίζει τον παθιασμένο και αινιγματικό όγδοο οίκο σας. Ίσως ακόμα νιώθετε ενοχές, ίσως κατά βάθος να θέλετε να κάνετε πίσω από φόβο που ζείτε αυτό το παράνομο, τολμηρό όνειρο. Δεν χρειάζεται να πολεμήσετε κανένα από αυτά τα συναισθήματα, αλλά περισσότερο δείτε αυτό το πρόσωπο ή την κατάσταση ως αγγελιοφόρο που σας υποδεικνύει κάτι που θέλετε περισσότερο στη ζωή σας – ίσως το απαγορευμένο ή την απόλυτη ελευθερία – αντανακλά ένα μέρος της προσωπικότητάς σας που πρέπει να αναπτυχθεί. Αυτή η ένταση του φεγγαριού μπορεί να σας κάνει να φοβάστε, αλλά στην ουσία δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείτε. Βαθιά μέσα σας, ξέρετε ότι η ζωή είναι ένα σχολείο και πρέπει να γίνουμε οι καλύτεροι άνθρωποι. Απλά ανοίξτε την καρδιά σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Παιχνίδια δύναμης και εξουσίας; Η πανσέληνος φωτίζει τον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας και φέρνει στο προσκήνιο την κρυμμένη, αυταρχική πλευρά σας, θα μπορούσατε επίσης να αισθανθείτε μια έντονη δύναμη και εξουσία να σιγοβράζει κάτω από την επιφάνεια. Εάν βλέπετε τα πράγματα να κατευθύνονται σε ένα δύσκολο μονοπάτι, ελέγχου και χειραγώγησης, κοιτάξτε μέσα σας: Από πού μπορείτε να αντλήσετε προσωπική δύναμη, έτσι ώστε να μην χρειάζεστε κάποιο άλλο άτομο να σας κυριαρχεί; Θα μπορούσατε να διοχετεύσετε αυτή τη δύναμη σε μια κυριαρχία … στο κρεβάτι, να ζήσετε τις πενήντα αποχρώσεις του γκρι.Δεδομένου ότι ο όγδοος οίκος κυβερνά επίσης τους κοινούς οικονομικούς πόρους, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε έναν κοινό τραπεζικό λογαριασμό ή να συγχωνεύσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία με κάποιο τρόπο.

Ιχθύς

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Το να βρείτε μια σωστή σχέση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πόσο καλά αισθάνεστε με τον εαυτό σας. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον πνευματικό και συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας και ενισχύει τις προσπάθειές σας να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας με χαλάρωση, ηρεμία, διαλογισμό. Η συμπονετική σας φύση είναι σε πλήρη άνθιση, αλλά για να εκτιμήσετε πλήρως τα δώρα του φεγγαριού, θα πρέπει να αισθάνεστε ολοκληρωμένοι, νου, σώμα και ψυχή. Αν χρειάζεστε κάποια βοήθεια σε αυτό, η παρουσία ενός φίλου είναι πολύτιμη που έρχεται με τα σωστά λόγια, την κατάλληλη στιγμή. Αντί να βασανίζεστε από μια πνευματική ή αναλυτική προσέγγιση μιας παρελθούσας αρνητικής κατάστασης, στρέψτε την προσοχή σας σε μια πιο θετική κατάσταση που έχετε ζήσει. Σκεφτείτε αισιόδοξα και η πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, θα φωτίσει σύντομα την ψυχή σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Εκφράστε μια ειλικρινή συγγνώμη για ένα σφάλμα σας και δοκιμάστε ξανά. Δεν χρειάζεται να βασανίζεστε για το τι κάνατε λάθος, απλά την επόμενη φορά θυμηθείτε να είστε πιο ευγενικοί. Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον πνευματικό και συμπονετικό δωδέκατο οίκο σας και σας επισημαίνει ότι τα λάθη γίνονται μαθήματα. Αντί να περπατάτε με το κεφάλι σας στα σύννεφα και με την ασυνείδητη φοβία ότι θα απορριφθείτε, ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα check – in με τον εαυτό σας. Μήπως σιγοβράζει μέσα σας μια λανθάνουσα δυσαρέσκεια που είναι ακόμα κρυμμένη; Συζητήστε με ειλικρίνεια με τον αγαπημένο σας και θεραπεύστε την αιτία μια για πάντα. Αποδεχτείτε τη συγνώμη, είναι πανάκεια για όλες τις πληγές. Ακούστε προσεκτικά την εσωτερική φωνή σας. Σας ζητάει να υψώσετε λευκή σημαία.