ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Φίλοι της εκπομπής Τα Άστρα και τα Ζώδια μας Βάλανε Εμπόδια, καλώς ήρθατε στις προβλέψεις για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, τουτέστιν για το Σαββατοκύριακο 15-16 και την Δευτέρα 17 Ιουνίου.

H Πανσέληνος της Δευτέρας στον Τοξότη ρίχνει το φως της στην πίστη, τις αξίες μας, τις αντιλήψεις μας που τυχόν χρειάζονται αναθεώρηση (διότι καλοκαιράκι και να είμαστε σαν κακό χρόνο να ΄χουμε, δεν έχει νόημα), σε ό,τι μας λείπει, σε ό,τι μας περισσεύει (θα το φας αυτό το σοκολατάκι;) και σε ό,τι θέλουμε να επεκταθούμε/ αναπτυχθούμε ως προσωπικότητες. Πρακτικά βέβαια τη Δευτέρα επειδή θα γυρίζουμε από τριήμερο, μάλλον θα σιχτιρίζουμε κολλημένοι στην Εθνική ή τουρτουρίζοντας μέσα σε κάποιο πλοίο της γραμμής, αλλά να θυμάστε: όλα για τον άνθρωπο είναι – εξάλλου στις δυσκολίες φαίνεται το πόσο μπορούμε να “ανοίξουμε το μυαλό μας”.

Για καλύτερη εικόνα του ωροσκοπίου σας να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας, δεν τα γράφαμε τζάμπα τόσες ώρες.    

ΚΡΙΟΣ

Πάνω που το παρελθόν επιστρέφει στη ζωή σας στα μουλωχτά, με ένα μηνυματάκι από δω, ένα λάικ από κει, ένα ριπλάι σε στόρι από παραπέρα, ο νους σας βρίσκεται τελείως αλλού και συγκεκριμένα στο “να φύγουμε Νίκο μου, να πληρώσουμε και να φύγουμε”. Οι δυνάμεις σας υπερνικούν την πνευματική κούραση των ημερών και, κυρίως, η διάθεση να κάνετε πράγματα για το δικό σας καλό ξεπερνά αυτή της Βάνας Μπάρμπα (ακόμα και τώρα που είναι υποψήφια βουλευτής). Θέλετε να πάτε ένα ταξίδι, κι αυτές είναι καλές ημέρες για να το σχεδιάσετε, ενώ και γκομενικώς/ συναισθηματικός “βαστάτε καλά”, παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις στο σπίτι. Η παρόρμηση, που αποτελεί το middle name σας, βρίσκεται στα χάι της – εκμεταλλευτείτε την για να περάσετε καλά το τριήμερο και μη σκέφτεστε τις επιπτώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο από όλους τους προϊσταμένους αυτού του κόσμου, πράγμα που θα θυμηθείτε αυτό το τριήμερο, πρώτον διότι θα πραγματοποιείτε taverna-hopping (και η τηγανητή μαρίδα πάντα σάς δίνει κουράγιο) και δεύτερον διότι θα εξακολουθείτε να έχετε λεφτά για να το κάνετε, πράγμα που προκαλεί (ευλόγως) self validation. Πιο σοβαρά τώρα, συναισθηματικά είστε καλά, διότι μεταξύ άλλων έρχεται και καινούργιος κόσμος στο προσκήνιο (αν δεν κάνετε σαν λυσσασμένα κυνηγόσκυλα όποτε πάει να σας πλησιάσει άνθρωπος) ενώ η Πανσέληνος της Δευτέρας κάνει δουλίτσα ήδη, δίνοντάς σας τη δύναμη και το πάθος για να τελειώσετε πράγματα που έχουν μείνει στη μέση, χωρίς μάλιστα να στερηθείτε τη διασκέδαση.

Διάβασε ακόμα: Τα 4 ζώδια που θα σε κάνουν να ξεκαρδιστείς στα γέλια

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε βουτηχτεί στο “Σε θέλω, με θέλεις, γιατί να το σκεφτόμαστε”, άσχετα αν ο άλλος “δεν είναι ακόμα έτοιμος να παντρευτεί” (διότι ούτε εσείς είστε), και σε κάθε περίπτωση επιθυμείτε διακαώς να δουλέψετε τις σκέσεις σας (πάντα με κάπα οι σκέσεις), πρωτίστως με τον Θανάση (είτε είστε μαζί ήδη είτε όχι) ώστε να βρείτε μια ωραία νέα βάση συνεννόησης, όπως ευνοεί και η Πανσέληνος στον Τοξότη. Είναι μια καλή ευκαιρία για να αποδείξετε στον εαυτό σας ότι πέραν του να αγαπάτε πραγματικά, μπορείτε να αφήσετε και τους άλλους να κάνουν το ίδιο, σε αντίθεση με αυτό που συχνά πιστεύετε. Η Αφροδίτη επίσης κάνει καλή δουλίτσα στο γκομενικό κομμάτι και στην αυτοπεποίθησή σας, εξ ου και το τριήμερο (αν δεν καθυστερήσει αισθητά κανένα καράβι, οπότε θα είστε έτσι κι αλλιώς έξαλλοι) προβλέπεται να περάσει smoothly – και να πιάσει και τόπο η αυτο-ψυχανάλυσή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λοιπόν, κρατάμε το γεγονός ότι το μυαλό σας είναι καθαρό, η διάθεσή σας σταθερή και η δουλίτσα που μόνοι σας (μπράβο σας) έχετε κάνει στην ψυχούλα σας έχει ήδη πιάσει τόπο (είναι το γνωστό “δε χρειάζεσαι βάλιουμ για να είσαι ήρεμος, θέληση χρειάζεσαι). Επίσης, έχετε πολλή όρεξη για δουλειά (ενώ εδώ που τα λέμε όλοι οι άλλοι είναι όλη τη μέρα στο μπούκινγκ και ψάχνουν σαν τρελοί δωμάτια από τους Λειψούς ως την Αλάσκα), ενώ και στις εξόδους σας είστε πιο επιλεκτικοί και δεν κουβαλάτε ό,τι βρίσκετε στο σπίτι, όπως θα έλεγε και ο Γιάννης για τον Βλάσση. Το μόνο κακό είναι πως μπορεί να κουραστείτε από τον όγκο της δουλειάς, ωστόσο αφού έχετε πιάσει αυτό το φήλινγκ του Δαλάι Λάμα από τα Κάτω Πατήσια, γραπωθείτε από πάνω του, πηγαίνετε για ένα καφεδάκι και όλα καλά θα πάνε το τριήμερο.

ΛΕΩΝ

Όταν είστε στον κόσμο σας είστε τέλειοι, όταν δε είστε στον κόσμο σας χωρίς εξάρσεις μεγαλείου είστε ακόμα πιο τέλειοι. Επειδή έχετε εν μέρει ξεχάσει πού βρίσκεται η πόρτα του σπιτιού σας και δε σας αφήνουν λεπτό μόνους σας (ούτε να διαβάσετε τον Φουκώ, όπως ο Βλάσσης σε εκείνο το επεισόδιο), δε σημαίνει ότι παράλληλα δεν κάνετε δουλίτσα με τον εαυτό σας και το πώς “πρέπει” να είστε το καλοκαίρι, ώστε να περάσετε καλά. Η Πανσέληνος της Δευτέρας φέρνει πολλή κίνηση στα γκομενικά, καθώς δεν περνάτε απαρατήρητοι για κανένα λόγο (και χωρίς καν να τινάξετε χαίτη), ενώ παράλληλα το τριήμερο θα αισθάνεστε αυτό το μοναδικό συναίσθημα ισορροπίας και ικανοποίησης χωρίς να έχει συμβεί κάτι ιδιαίτερο. Πάντα τέτοια ευχόμαστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από τη μια η Αφροδίτη στα επαγγελματικά σας κάνει θαύματα, από την άλλη όμως δεν ξεχνάτε ποιοι περιλιμπανόμενοι πήγαν να σας δημιουργήσουν πρόβλημα από αγνή ζήλια κι έτσι έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας να τους “τακτοποιήσετε” με τον τρόπο που μόνο εσείς ξέρετε, όταν ο πολύς όγκος της δουλειάς ολοκληρωθεί με επιτυχία. Η κοινωνικότητά σας βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα (για τα δεδομένα σας πάντα, επειδή συνήθως όταν είστε μανουριασμένοι με ένα πράγμα δεν θέλετε να βλέπετε άνθρωπο μπροστά σας), κι αυτό το τριήμερο θα ασχοληθείτε με τα του σπιτιού και του σογιού, χαλαρώνοντας κατά πάσα πιθανότητα στο σαλόνι σας, ξυπόλυτοι, με Θέμη Αδαμαντίδη να παίζει στο ραδιόφωνο και το κινητό κλειστό. Μπράβο σας διότι κι εμείς αν μπορούσαμε, αυτό θα κάναμε.

Διάβασε ακόμα: Τα 3 ζώδια που είναι πιο καχύποπτα μέσα στη σχέση τους

ΖΥΓΟΣ

Γενικώς την έχετε δει αλλιώς αυτές τις ημέρες, είστε πιο ανοιχτόμυαλοι απέναντι στα τυχόν αισιόδοξα σενάρια της ζωής σας, είστε λιγότερο εξαρτημένοι από πρόσκαιρες απολαύσεις όπως το να βάζετε όλο το πρώτο λάιβ του Πάνου Κιάμου μόνοι το βράδυ στο σπίτι και να κλαίτε τη μοίρα σας τραγουδώντας “Χωρίς νερό μπορώ, χωρίς εσένα όχι” και πίνοντας τόνικ με λάιμ, και γενικώς κάνετε ό,τι μπορείτε για να αισθανθείτε καλύτερα, και πάλι όμως αμφισβητείτε τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας. Ευτυχώς η Πανσέληνος θα φέρει την αισιοδοξία στην καθημερινότητά σας, αφού το μουντ Ματίνα Μανταρινάκη σε άρνηση θα φύγει σιγά σιγά από πάνω σας και θα μπορέσετε να πείσετε τόσο τον εαυτό σας, όσο και τους άλλους (ξανά μανά) ότι και ξέρετε τι σας γίνεται και ξέρετε πού πάτε και τι πρέπει να κάνετε για να φτάσετε εκεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλά πάθη έχει ξυπνήσει μέσα σας η Αφροδίτη, κι αυτό από μόνο του δε λέει κάτι, το γεγονός όμως ότι κομποζάρεται με μια τόνωση αισιοδοξίας χάρη σε άλλες πλανητικές εξελίξεις, σάς φτιάχνει τη διάθεση και, κυρίως, σας αφήνει να ασχοληθείτε με έναν τομέα όπου επίσης έχετε πέραση αυτές τις ημέρες, δηλαδή τα οικονομικά (με τα οποία άλλοτε λατρεύετε να ασχολείστε κι άλλοτε προτιμάτε να βλέπετε αμπελόφυλλα να μεγαλώνουν σε έναν αγρό). Η Πανσέληνος της Δευτέρας φέρνει λεφτάκια – ενδεχομένως και από απρόσμενες πηγές – κι έτσι μπορείτε να κάνετε έναν στοιχειώδη προγραμματισμό για το καλοκαίρι (λέμε στοιχειώδη διότι είστε κρυφές σκορπαλευρούδες όλες). Ενιγουέι, το τριήμερο είναι για μεγάλα πάθη και έρωτες, οπότε αρπάξτε τον Θανάση από τα πέτα και ό,τι γίνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν αισθάνεστε Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον (30 χρόνια επιτυχίες) στην τοποθεσία Χρυσούπολη Περιστερίου, πολύ καλά κάνετε, διότι η αμοιβαιότητα και η συντροφικότητα βρίσκονται στο προσκήνιο αυτές τις ημέρες, με την Αφροδίτη να κάνει δουλίτσα στη δική σας ψυχολογική κατάσταση, με αποτέλεσμα να έχετε βάλει στην άκρη την καθημερινή αυτή δόση παράνοιας που μπορεί να σας τινάξει κάθε σχέδιο στον αέρα και να αισθάνεστε τέ-λει-α. Η Πανσέληνος της Δευτέρας πάνω σας είναι το κλειδί της επιτυχίας για αυτό το τριήμερο, αφού πρώτον δεν θα καθίσετε σε ένα μέρος, από τον ενθουσιασμό να κάνετε ένα σωρό πράγματα που επιθυμείτε εδώ και καιρό, ενώ παράλληλα θα ανανεωθείτε και εξωτερικά (μην κάψετε πάλι το μαλλί με το οξυζενέ μόνο, με ρέγουλα οι τεχνικές εργασίες).

Διάβασε ακόμα: Τα 3 ζώδια που έχουν γεννηθεί για να κάνουν οικογένεια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ας ξεκινήσουμε από αυτά που κάνετε ότι σας ενδιαφέρουν, δηλαδή τα επαγγελματικά: νέες εξελίξεις έρχονται, όσο παραλλήλως εσείς λιμάρετε νύχι, αφενός διότι έχετε βαρεθεί να περιμένετε την πολυπόθητη προαγωγή και αφετέρου διότι αυτό που σας νοιάζει όντως είναι το γκομενικό – και με το δίκιο σας βέβαια. Εξελίξεις προβλέπονται και σε αυτό το μέτωπο, κι αν έχετε κάνει σαφή τη θέση σας και δε σας έχει μπερδέψει λίγο ψυχολογικά η Πανσέληνος, κάνοντάς σας να περάσετε σε δευτερόλεπτα από το “Τώρα μου μιλάει, τώρα με φιλάει, τώρα μου λέει πως τρελά με αγαπάει” στο “Δεν έχω τίποτα τίποτα τίποτα τίποτα να πω, ξαφνικά εγώ δεν είμαι εγώ” (δηλαδή αν δε μουλαρώσετε τώρα που θα σας βγουν στην επιφάνεια διάφορα ψυχολογικά από το παρελθόν), το τριήμερο θα είναι δημιουργικότατο σε επίπεδο σκέσεων (πάντα με κάπα οι σκέσεις), ενώ θα αισθανθείτε και μια γενικότερη πνευματική/ σωματική ανακούφιση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εξαιρετικές είναι οι πλανητικές υποσχέσεις του τριημέρου, με την Αφροδίτη στον Οίκο του έρωτα να σολάρει – κι εσάς από την άλλη στον κόσμο σας να κάνετε ό,τι σας έρθει στο κεφάλι, όπως συνήθως. Αυτή τη φορά ωστόσο, το συγκεκριμένο urge θα κωλώσει κάπως, διότι οι φίλοι σας αναμένεται να αναλάβουν τη διασκέδασή σας τις προσεχείς ημέρες και πάνω εκεί που θα κατεβάζετε τα μοχίτο με το λάστιχο της αυλής, θα τους εμπιστευθείτε και τα προβλήματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό (δουλειά, Θανάσης, σελάκ που δεν θρυμματίζει τα νύχια μετά την αφαίρεση). Μην επαναπαυθείτε σε σχέση με τη δουλειά, διότι μπορούν να έρθουν νέες ευκαιρίες και να τις χάσετε κι επίσης μην υποτιμάτε το γεγονός ότι μπορείτε ταυτόχρονα να είστε και προβληματισμένοι με κάτι και δημιουργικοί σε κάτι άλλο.

ΙΧΘΥΕΣ

Εκεί που ο χαβάς σας εξακολουθεί να είναι τα χαζοπροβλήματα στο σπίτι και στο σόι, μέσα στα οποία (κάνετε ότι) πνίγεστε με κάθε αφορμή επειδή “δεν περνάει η ώρα να πεθάνουμε κιόλας” (για τέτοια αισιοδοξία μιλάμε), έρχεται η Πανσέληνος να σας ταρακουνήσει ξανά στα επαγγελματικά σας και να ξυπνήσετε – κάπως καθυστερημένα, αλλά δεν έχει σημασία εδώ που φτάσαμε – για να κάνετε ξανά αισθητή την παρουσία σας στο γραφείο μετά από ολίγους μήνες χειμερίας νάρκης. Τα πολύ καλά νέα είναι πως και τα γκομενικά παίρνουν μπρος και σας δίνουν το εξτρά μπουστάρισμα που χρειάζεστε για να ξεκουνηθείτε ώστε να κάνετε την κίνηση που θέλετε απέναντι στον Θανάση (είτε υπάρχει actively στο προσκήνιο, είτε όχι ακόμα) , ενώ παράλληλα σταματάτε να αισθάνεστε αυτή τη ματαίωση, το “είτε φακές έχουμε για μεσημέρι, είτε μακαρόνια με κιμά το ίδιο είναι”.

 

* Για περισσότερες προβλέψεις μπείτε στο thedailyowl.gr