ΖΩΔΙΑ

Αυτό είναι το ζώδιο που ζηλεύει περισσότερο από όλα

Unsplash

Εντάξει, δεν έχει μόνο ένα ζώδιο το προνόμιο στο συναίσθημα της ζήλιας.

Καθένας από εμάς έχει τη δική του πικρή ιστορία να διηγηθεί, είτε από συντρόφους είτε κρίνοντας από τον ίδιο του τον εαυτό. Ποιο όμως μπαίνει στην πρώτη θέση της λίστας και είναι απορίας άξιο πώς τον αντέχουν όλοι οι υπόλοιποι; Ποια ζώδιο κυριεύεται από ζήλια στις ερωτικές του σχέσεις;

Το ζώδιο που έχει τη ζήλια στο τσεπάκι του

Και ναι, αυτό το ζώδιο είναι ο Σκορπιός. Στο αίμα του κυλάει το πράσινο τερατάκι της ζήλιας και δεν ησυχάζει αν δεν ξέρει πού βρίσκεσαι ανά πάσα ώρα και στιγμή, και κυρίως, με ποιον είσαι. Αν και η μυστικοπάθειά του δεν σου επιτρέπει να το καταλάβεις από την αρχή, η αλήθεια είναι ότι ο Σκορπιός είναι αρκετά κτητικός και μάντεψε από πού πηγάζει. Από τη δική του ανασφάλεια.

Θα δημιουργήσει ιστορίες στο μυαλό του, θα σε κατηγορήσει για πράγματα που δεν έκανες ποτέ, μόνο και μόνο για να σε τεστάρει. Αν μπορούσε, θα σου έκανε εμφύτευση GPS για να έχει το κεφάλι του ήσυχο και είναι σαν να θέλει να τον απατήσεις, ώστε να του επιβεβαιώσεις ότι κάνει πολύ καλά που δεν εμπιστεύεται ούτε τον σκύλο του. Αν και το πρόβλημα είναι ξεκάθαρα δικό του, χρειάζεται χρόνο μέχρι να ανοιχτεί και να δώσει χώρο σε έναν σύντροφο. Φοβάται ότι θα πληγωθεί, (επειδή το έχει πάθει σίγουρα στο παρελθόν) και νομίζει ότι όλοι οι άνθρωποι θα του φερθούν το ίδιο. Αν μιλάμε για χαριτωμένη και διαχειρίσιμη ζήλια, οκ. Αν υπερβαίνει τα όρια, είναι ένα από τα βασικά red flags που δεν πρέπει να αγνοήσεις σε αυτό το ζώδιο- και σε κάθε ζώδιο γενικότερα.