ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 31 Δεκεμβρίου;

Κριός

Οτιδήποτε και αν σε απασχολεί σήμερα θέλεις να το μοιραστείς με τους γύρω σου καθώς επιθυμείς να ακούσεις τη γνώμη τους. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σου χαρίζει το επικοινωνιακό ταλέντο του συγκεκριμένου ζωδίου. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Τοξότη μπορεί να σε παρασύρει σε λεκτικές αντιπαραθέσεις με συγγενείς και γνωστούς και τελικά να πεις περισσότερα από αυτά που  χρειάζεται. Πρόσεξε καθώς είναι πιθανό να σου ξεφύγουν μυστικά τρίτων ή και δικά σου που δεν πρέπει, και μετά να τρέχεις να τα μαζέψεις.

Ταύρος

Σήμερα το μυαλό σου βρίσκεται σε οικονομικά ζητήματα καθώς σκέφτεσαι τα έξοδα που είχες τις τελευταίες ημέρες και δεν μπορείς να ηρεμήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να αναμοχλεύει οικονομικές ανησυχίες δημιουργώντας σου άγχος και ανασφάλεια. Η αντίθεση που θα πραγματοποιήσει με τον Ερμή από τον Τοξότη δεν είναι ευνοϊκή για να συζητήσεις αυτά που σε απασχολούν καθώς θα εκνευριστείς. Άφησε την ημέρα να περάσει χωρίς σκέψεις που σε αγχώνουν και θα έχεις όλο το χρόνο να τα διευθετήσεις από τη Δευτέρα.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι μια ακόμη ημέρα που θα έχεις νευρικότητα και κυκλοθυμική διάθεση καθώς η  Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δημιουργεί συναισθηματικές μεταβολές. Οι στενοί σου συνεργάτες και ο/η σύντροφός σου ενδέχεται να “πληρώσουν τη νύφη” καθώς μαζί τους νιώθεις άνετα για αυτό και δεν θα τους χαριστείς! Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη θα εντείνει τις λεκτικές αντιπαραθέσεις καθώς οι γνώμες δεν θα συγκλίνουν. Προσπάθησε να συγκρατηθείς καθώς βρισκόμαστε στην εκπνοή του χρόνου και δεν γίνεται να τον αποχαιρετήσεις με καβγάδες!

Καρκίνος

Από το πρωί η ενέργεια και η διάθεση σου δεν θα είναι στα καλύτερα τους καθώς λίγο η μελαγχολία των εορτών και λίγο οι αναμνήσεις σου δεν σε αφήνουν να απολαύσεις την ημέρα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σου δημιουργεί ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων που το μόνο που καταφέρνουν είναι να σου χαλάσουν τη διάθεση. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Τοξότη δεν θα σε αφήσει να επικοινωνήσεις και να μοιραστείς αυτά που σε ανησυχούν. Προσπάθησε να δείξεις στους δικούς σου τα συναισθήματα που τρέφεις για εκείνους και ασχολήσου μαζί τους καθώς είναι ένας καλός τρόπος να νιώσεις όμορφα.

Λέων

Το μόνο που θέλεις σήμερα είναι να κανονίσεις μια συνάντηση με τους φίλους σου και αν αυτό δεν είναι εφικτό, έστω να τους πάρεις ένα τηλέφωνο για να ανταλλάξετε τα νέα σας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σου χαρίζει κέφι και διάθεση για κοινωνικό σχολιασμό. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει μικρές εντάσεις που θα χαλάσουν το κλίμα. Αν θέλεις να μην υπάρξει αυτό το ενδεχόμενο απόφυγε να θίξεις θέματα που ξέρεις εκ των προτέρων πως έχετε διαφορετικές απόψεις και μην κάνεις πλάκα με θέματα που “καίνε”.

Παρθένος

Μπορεί να βρισκόμαστε μια ημέρα πριν εκπνεύσει ο χρόνος όμως το δικό σου όνειρο σου είναι να διαπρέψεις στον επαγγελματικό τομέα και δεν μπορεί να φύγει από το μυαλό σου ούτε και σήμερα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να εγείρει τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες όλο και περισσότερο. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει παράπονα εντός οικίας καθώς οι σκέψεις σου θα παρεκκλίνουν από το γενικότερο εορταστικό κλίμα. Άφησε τα επαγγελματικά ζητήματα για άλλη ημέρα και αφιέρωσε το χρόνο σου στην οικογένεια σου!

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Διδύμων και σήμερα και ήδη στο μυαλό σου έρχονται σενάρια για μια σύντομη απόδραση! Θέλεις διακαώς να αλλάξεις παραστάσεις και αν δεν μπορέσεις να κάνεις την εκδρομή που επιθυμείς, τότε θα προτιμήσεις να συναντήσεις ανθρώπους που δεν βλέπεις συχνά καθώς θέλεις αλλαγές σε κάθε επίπεδο. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει ασυνεννοησία με τους γύρω σου. Το μυστικό είναι να καταφέρεις να μην εκνευριστείς ακόμα και αν θεωρείς πως οι άλλοι προσπαθούν να κάνουν επίδειξη γνώσεων! Αν το καταφέρεις τότε θα έχεις κερδίσει το στοίχημα της ημέρας.

Σκορπιός

Η ημέρα θα ξεκινήσει λίγο υποτονικά για εσένα καθώς το μυαλό σου έχει κολλήσει στα λάθη που μπορεί να έκανες στο παρελθόν και στους ανθρώπους που σχετίζονται με αυτά. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και ευνοεί τις συναισθηματικές διεργασίες προκειμένου να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου. Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον  Τοξότη σου εφιστά την προσοχή καθώς θα παρασυρθείς και θα πεις λόγια που μπορεί να πληγώσουν. Απέφυγε τις λεκτικές εντάσεις με τους συνέταιρους σου και με κοντινούς σου ανθρώπους αν δεν θέλεις να σε βρει το νέο έτος με νεύρα.

Τοξότης

Σήμερα οι απόψεις σου θα εξαρτηθούν αποκλειστικά από τις απόψεις των γύρω σου καθώς θα νιώσεις πως αν συμβαδίσεις μαζί τους, θα κερδίσεις την επιβεβαίωση από εκείνους. Επιπλέον ενδέχεται να σκεφτείς πως βρισκόμαστε στην τελευταία ημέρα του έτους και να θελήσεις να αναθερμάνεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα δυσκολέψει λίγο τα πράγματα στις επιδιώξεις σου. Είναι πιθανό να πεις πράγματα που θα γίνουν αντικείμενου σχολιασμού και οι προθέσεις σου να παρεξηγηθούν για αυτό σκέψου διπλά πριν αποφασίσεις να μιλήσεις.

Αιγόκερως

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σου γίνονται ολοένα και περισσότερες και θα σου δημιουργήσουν άγχος και νευρικότητα καθώς θα πρέπει σε σύντομο χρονικό διάστημα να τα προλάβεις όλα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Ερμή από τον Τοξότη θα σου προκαλέσει μία εσωτερική αναστάτωση. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και προβλήματα συνεννόησης κατά τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου ή να μη μπορείς εύκολα να συνεννοηθεί με τους γύρω σου. Οπλίσου με υπομονή και ψυχραιμία και βεβαιώσου ότι έχεις γίνει κατανοητός/η σε αυτά που ζητάς.

Υδροχόος

Η ημέρα ξεκινάει με τους θετικότερους οιωνούς για εσένα, μιας και η Σελήνη εξακολουθεί να υποστηρίζει τη διάθεση σου καθώς βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων. Η ενέργεια σου και η επιθυμία να είσαι δημιουργικός/η θα κερδίσουν τις εντυπώσεις στο φιλικό σου περίγυρο και οπουδήποτε και αν βρεθείς σήμερα. Βέβαια θα πρέπει να είσαι λίγο προσεκτικός/η καθώς η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή από τον Τοξότη, μπορεί να δημιουργήσει διαφωνίες  με φιλικά σου πρόσωπα από ασήμαντη αφορμή. Πρόσεξε τον τρόπο που θα εκφράσεις οτιδήποτε θελήσεις καθώς σήμερα το χιούμορ σου θα είναι διφορούμενο και “κοφτερό”.

Ιχθύς

Σήμερα μπορεί να προκύψουν διαφωνίες με την οικογένεια σου για θέματα που σας απασχολούν αυτές τις ημέρες αλλά η προσέγγιση σας ως προς την επίλυση τους θα είναι εντελώς διαφορετική. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και δημιουργεί αναστάτωση εντός οικίας και εντάσεις εντός του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη θα εντείνει τις μικρό-παρεξηγήσεις καθώς θα δημιουργήσει το κατάλληλο έδαφος για λεκτικές αντιπαραθέσεις. Απόφυγε να πεις πολλά σήμερα, αφενός γιατί τα περισσότερα δεν θα τα εννοείς και αφετέρου για να γλιτώσεις παρεξηγήσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον!