Τα ζώδια της ημέρας

Main Image

Υδροχόε, σήμερα κάνε υπομονή και μην επιδιώξεις τίποτε σημαντικό.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 4 Ιανουαρίου;

Ζώδια 2018: Οι πιο ιδιαίτερες ετήσιες προβλέψεις, από τη Ναταλί Σαϊτάκη

Κριός

Σήμερα θα προτιμήσεις να μην μείνεις σπίτι και να κάνεις οτιδήποτε μπορεί να σε φέρει σε επαφή με κόσμο και με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και το Δία από το Σκορπιό θα ενισχύσει τις υπερβολές και την παρορμητική δράση κάτω από έντονα συναισθήματα. Σήμερα ενδέχεται να δώσεις σημασία σε πράγματα που δεν είναι σημαντικά και να ξοδέψεις την ενέργεια σου εκεί! Ένα extreme σπορ ή μια βόλτα στο γυμναστήριο θα είναι πιο βοηθητικά για εσένα καθώς θα σε βοηθήσουν να εκτονώσεις την ενέργεια σου προς όφελος σου για αυτό επεδίωξέ τα!

ADVERTISING

Tαύρος

Τα θέματα που απασχολούν την οικογένεια σου θα είναι εξίσου σημαντικά για εσένα σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο Λέοντα θα σε φέρει σε επαφή με τους δικούς σου! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως οι επαφές μπορεί να μη στεφθούν με επιτυχία. Είναι πολύ πιθανό να εκνευριστείς με πράγματα άνευ σημασίας ή να μεγαλοποιήσεις πράγματα που δεν χρειάζεται λόγω της συναισθηματικής σου υπερβολής. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις σήμερα καθώς μπορεί να σου δώσουν αφορμή για να εκνευριστείς αλλά εσύ θα το παρακάνεις!

Δίδυμοι

Η διάθεση σου για επικοινωνία θα είναι εκείνη που θα σε φέρει κοντά με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Λέοντα θα τονίσει την εξωστρέφεια σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και το Δία από το Σκορπιό, μπορεί να σε παρασύρει και να αφήσεις πίσω δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας για να κάνεις μια βόλτα και να πιεις ένα καφέ. Προσπάθησε να μην κλέψεις χρόνο από τις υποχρεώσεις σου γιατί αφενός θα χρειαστεί να πεις ψέματα για να το καλύψεις και αφετέρου μπορεί να εκτεθείς. Οι πολλές κουβέντες μπορεί να φέρουν παρεξηγήσεις με αδέρφια, ξαδέρφια και γείτονες καθώς θα ακουστούν υπερβολές.

Καρκίνος

Οι υποχρεώσεις και οι λογαριασμοί τριγυρίζουν στο μυαλό σου σήμερα και σου δημιουργούν μια ένταση ακόμα και άθελα σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και το Δία από το Σκορπιό μπορεί να σε κάνουν ιδιαίτερα σπάταλο/η. Σήμερα μπορεί να πέσεις στην παγίδα και να ξοδέψεις πολλά περισσότερα από αυτά που έχεις για να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά. Ακόμα μπορεί να ξοδέψεις τα χρήματα που έχεις κρατήσει για υποχρεώσεις και μετά να βρεθείς εκτεθειμένος/η. Φέρσου με σύνεση αν δεν θέλεις το ταμείο να βρεθεί μείον.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να φέρνει αλλαγές στη διάθεση σου ακόμα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο γεγονός που θα κάνει τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου να αναρωτηθούν τι σου συμβαίνει. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία και τον Άρη από το Σκορπιό μπορεί να φέρει μια διαφωνία με την οικογένεια σου που θα δημιουργήσει ένταση. Στην πραγματικότητα ο τρόπος που θα αντιδράσεις θα είναι αυτός που θα βαρύνει την ατμόσφαιρα για αυτό και είναι στο χέρι σου η εξέλιξη μιας διαφωνίας. Αν δεν δράσεις με υπερβολή τότε θα καταφέρεις να λύσεις οτιδήποτε προκύψει.

ADVERTISING

Παρθένος

Σήμερα διάφορες σκέψεις έχουν κάνει κατάληψη στο μυαλό σου και οι περισσότερες έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Το άγχος. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και σίγουρα σου δημιουργεί ανησυχίες ή γιγαντώνει τις ανησυχίες που ήδη έχεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία και τον Άρη από το Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει έριδες και εντάσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου καθώς θα τα βάλεις μαζί τους προκειμένου να εκτονωθείς. Βρες κάτι που ξέρεις πως μπορεί να σε χαλαρώσει προκειμένου να ασχοληθείς με αυτό και να αποσπάσεις την προσοχή σου.

Ζυγός

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που ξέρεις πως μπορείς να συνεννοηθείς βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Λέοντα δημιουργείς τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθετε κοντά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία και τον Άρη από το Σκορπιό μπορεί να σε παρασύρει σε εξόδους με τους φίλους σου κατά τις οποίες θα ξοδέψεις αρκετά χρήματα. Οι υπερβολές δεν θα λείψουν σήμερα και είναι πιθανό ακόμα και να τσακωθείς με οποιονδήποτε τολμήσει να θίξει την οικονομική σου διαχείριση. Προσπάθησε να είσαι φειδωλός/η με τα έξοδα καθώς οι υπερβολές θα σε παρασύρουν.

Σκορπιός

Η ανάγκη σου να κερδίσεις το θαυμασμό κυρίως σε οτιδήποτε αφορά τη δουλειά σου και τις επαγγελματικές σου ενέργειες μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία και τον Άρη που βρίσκονται στο ζώδιο σου, μπορεί να σε κάνουν να υπερτιμήσεις τις δυνατότητες σου ή να υποτιμήσεις τους αντιπάλους σου. Καλύτερα να κρατήσεις μια ουδέτερη στάση σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά σου. Ακόμα φρόντισε να μην ανακατευτείς σε πηγαδάκια στη δουλειά και να μην μοιραστείς τα επόμενα σου σχέδια καθώς δεν θα έχουν όλοι αγνές προθέσεις.

Τοξότης

Η μεγαλύτερη σου ανάγκη σήμερα είναι να αποκομίσεις νέες πληροφορίες, να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να ανταλλάξεις τις απόψεις σου με τους ανθρώπους γύρω σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία και τον Άρη από το Σκορπιό υποδηλώνει πως δεν θα διστάσεις να έρθεις σε ρήξη με όσους δεν συμμεριστούν αυτά που πιστεύεις. Είναι πιθανό οι αντιδράσεις σου να είναι υπερβολικές και θα πρέπει να βρεις τρόπο να εκθέσεις τις απόψεις σου χωρίς όμως να ξεκινήσεις να εκτοξεύεις παντού απειλές! Δώσε ιδιαίτερη προσοχή κατά τις μετακινήσεις σου κυρίως αν οδηγείς καθώς μια λάθος ενέργεια μπορεί να δημιουργήσει ατυχήματα.

Αιγόκερως

Σήμερα θα προτιμήσεις να κρατήσεις αποστάσεις από παρέες και κόσμο καθώς θέλεις να συνειδητοποιήσεις τα θέλω σου και τις ανάγκες σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και να σου δημιουργεί την ανάγκη να δεις μέσα σου και να διαχωρίσεις ανθρώπους και συναισθήματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία και τον Άρη από το Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσεις εντάσεις με φίλους σου καθώς η συναισθηματική σου αναστάτωση θα τις "βοηθήσει". Απόφυγε να τα βάλεις μαζί τους προκειμένου να εκτονώσεις την ανησυχία σου και βρες τι είναι αυτό που σου φταίει. Τα έξοδα ευνοούνται σήμερα για αυτό να είσαι προσεκτικός/η.

Υδροχόος

Οι σχέσεις σου με τους στενούς σου συνεργάτες, τον/τη σύντροφό σου αλλά και όλους αυτούς που θεωρείς σημαντικούς στη ζωή σου βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα. Η Σελήνη παραμένει στο Λέοντα και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως κάποιες από αυτές τις σχέσεις- κυρίως εκείνες που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου τομέα- πιθανό να πληγούν. Απόφυγε τις υπερβολές και τις παρορμητικές αντιδράσεις καθώς θα έχουν μόνιμα αποτελέσματα και σίγουρα όχι αυτά που θέλεις. Η ημέρα δεν είναι καλή για συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων.

Ιχθύς

Οι υποχρεώσεις σου εξακολουθούν να σε βγάζουν και σήμερα από το πρόγραμμα που θα ήθελες να έχει με αποτέλεσμα να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη να τελειώσεις με καμία από αυτές. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και το Δία από το Σκορπιό μπορεί να εντείνει την αίσθηση πως καταπιέζεσαι. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει αντίδραση εκ μέρους σου προς πάσα κατεύθυνση. Αν δεν καταφέρεις να ελέγξεις την ανάγκη σου να τα βάλεις με όλους σίγουρα θα καταφέρεις να εκνευριστείς και να τσακωθείς με τους ανθρώπους που θα συγχρωτιστείς σήμερα. Η επιλογή είναι στο χέρι σου!

ADVERTISING

ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ: ΤΑ ΠΙΟ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αν η τύχη δε σου χαμογελάει, μήπως φταίει το σαλόνι σου;

ΑΥΤΟ ΤΟ ZARA ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΤΗΣ ΜΠΕΤΤΥΣ ΜΑΓΓΙΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΣΟΥ

Η Μπέττυ Μαγγίρα με κοστούμι Zara στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΙ.

5 ΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΥΓΟ

Πηγές πρωτεΐνης που δεν θέλουν ξεφλούδισμα.

ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ VALERIA GARCIA ΦΟΡΕΣΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ. Ε ΚΑΙ;

Στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, η Valeria Garcia εμφανίστηκε σε fashion show, με τα πρώτα φορετά θήλαστρα.

ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΗΣ; ΑΥΤΕΣ ΟΙ 6 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Όσα πρέπει να κάνεις για να δουλεύεις λιγότερο και να ζεις πιο ανθρώπινα.

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.