Τα ζώδια της ημέρας

Main Image

Ζυγέ, η αυτοπεποίθηση σου σήμερα θα εξαρτηθεί από τα χρήματα που έχεις στο πορτοφόλι σου.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 10 Ιανουαρίου;

Κριός

Σήμερα οι κρυφές σου σκέψεις θα έρθουν στην επιφάνεια και θα σου προκαλέσουν δυσθυμία καθώς θα έχεις την τάση να τα πάρεις όλα πολύ σοβαρά, ακόμα και αυτά που δεν χρειάζεται. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και δεν θα σε αφήσει να είσαι διαλλακτικός/η με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να χαλαρώσεις. Η γενικότερη ανησυχία σου πιθανό να δημιουργήσει εντάσεις για αυτό απόφυγε τις στενές επαφές με συνεργάτες, συνεταίρους αλλά και το/η σύντροφο σου καθώς δεν θα έχεις ειρηνικές διαθέσεις!

ADVERTISING

Ταύρος

Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί σε θέματα σχέσεων καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα σε κάνει να δώσεις προτεραιότητα σε αυτόν τον τομέα. Οι στενοί σου συνεργάτες και ο/η σύντροφος θα είναι εκείνοι που θα έχουν μεγάλη επιρροή με τη γνώμη τους και μπορεί να σε παρασύρουν σε αποφάσεις που δεν ανήκουν στο δικό σου τρόπο σκέψης. Επίλεξε αν θα ακολουθήσεις τις συμβουλές τους και μη ξεχνάς πως την ευθύνη των αποφάσεων σου θα την έχεις εσύ. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για συζητήσεις που αφορούν ένα νέο εγχείρημα σου ή μια νέα συνεργασία αλλά μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις πριν αξιολογήσεις τις προτάσεις που θα έχεις.

Δίδυμοι

Η ημέρα θα είναι αρκετά απαιτητική σήμερα και πιθανό να χρειαστεί να αλλάξεις για λίγο το ημερήσιο πλάνο σου ώστε να καταφέρεις να "συμμαζέψεις" τις υποχρεώσεις σου. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και μπορεί να φέρει εργασιακές εκκρεμότητες στο προσκήνιο ή ακόμα και οικογενειακές, καθώς κάποιος δικός σου μπορεί να χρειαστεί τη συνδρομή σου σε κάποια δουλειά. Είναι πιθανό να χρειαστεί να θυσιάσεις τον ελεύθερο σου χρόνο αλλά σκέψου πως αξίζει καθώς θα τελειώνεις με τις υποχρεώσεις σου!

Καρκίνος

Σήμερα θα διαπιστώσεις πως η διάθεση σου θα πάρει την ανιούσα καθώς η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται και η Σελήνη που έχει περάσει στο Σκορπιό θα ενισχύσει αυτό το συναίσθημα! Επίλεξε να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν ή να βρεις ένα καινούριο χόμπι για να γεμίσεις ευχάριστα τις ελεύθερες σου ώρες. Ο έρωτας θα έχει τον πρώτο λόγο σήμερα και αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου τότε το φλερτ θα γίνει η κύρια ασχολία σου, καθώς η δημοτικότητα στο φιλικό σου περιβάλλον θα ανέβει κατακόρυφα!

Λέων

Η τάση σου για παράπονα θα γίνει εμφανής σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα σου υπενθυμίσει όλες τις αδικίες που θεωρείς πως έχεις υποστεί. Αυτό θα σε κάνει εσωστρεφή και πολύ πιθανό να ξεκινήσεις να παραπονιέσαι στους δικούς σου καθώς όλο και κάτι θα θυμηθείς πως έχουν κάνει και σε έχει πειράξει. Απόφυγε να μεταφέρεις προσωπικά σου ζητήματα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον καθώς θα επηρεάσουν και τα θέματα της δουλειάς σου. Προσπάθησε να διαχειριστείς τη συναισθηματική σου αναστάτωση και κράτησε τα "εν οίκω" εκεί όπου ανήκουν!

ADVERTISING

Παρθένος

Οι επαφές με φίλους και συγγενείς ευνοούνται σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα σε κάνει υπέρ του δέοντος κοινωνικό/η! Ένα τηλέφωνο σε αδέρφια, ξαδέρφια ή κάποιο γνωστό σου μπορεί να γίνει η αφορμή για βόλτες και συναντήσεις μαζί τους που θα σου φτιάξουν τη διάθεση! Αν στο ημερήσιο πλάνο σου βρίσκεται και μια έξοδο στα μαγαζιά για αγορές, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να παρασυρθείς και να πάρεις πράγματα που δεν σου χρειάζονται.

Ζυγός

Η αυτοπεποίθηση σου σήμερα θα εξαρτηθεί από τα χρήματα που έχεις στο πορτοφόλι σου για αυτό και θα κάνεις τα πάντα για να αυξήσεις το περιεχόμενο του! Βέβαια η Σελήνη που έχει περάσει στο Σκορπιό θα σου υπενθυμίσει λογαριασμούς και υποχρεώσεις που έχεις με αποτέλεσμα να αγχωθείς ακόμα και χωρίς να συντρέχει λόγος. Μια ιδέα μπορεί να σου αποφέρει κέρδος αν την υλοποιήσεις και σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να ξεκινήσεις να σχεδιάζεις τα βήματα που χρειάζονται. Πρόσεξε μόνο να μην σπαταλήσεις το χρόνο σου σε ατέρμονες σκέψεις που δε φέρουν κανένα αποτέλεσμα!

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα δημιουργήσει συναισθηματικές μεταβολές που θα γίνουν αμέσως αντιληπτές στους στενούς σου συνεργάτες αλλά και το/η σύντροφο σου. Αυτό θα γίνει και η αφορμή για να δημιουργηθούν προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν θα είναι εύκολο να δείξεις τι ακριβώς θέλεις. Κράτησε τα προσχήματα και μη γίνεις εριστικός/η και απότομος με ανθρώπους που μέχρι τώρα δεν είχες κανένα πρόβλημα. Αν νιώσεις πως δεν μπορείς να συγκρατηθείς φρόντισε να κρατήσεις αποστάσεις ασφαλείας ώστε να ελαχιστοποιήσεις τον κίνδυνο καβγάδων.

Τοξότης

Σήμερα θα έχεις την τάση να σκέφτεσαι κάθε τι που σε απασχολεί με έναν εμμονικό τρόπο και η μία σκέψη θα παράγει την άλλη με αποτέλεσμα να μην μπορέσεις να χαλαρώσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και η σκέψη σου δεν θα είναι "καθαρή" καθώς θα αναμειχθεί με τις φοβίες και τις ανασφάλειες σου. Ο μόνος τρόπος να χαλαρώσεις είναι να κρατήσεις το μυαλό σου απασχολημένο για αυτό μια πολύ καλή ιδέα είναι η εργασιοθεραπεία! Ασχολήσου με κάποιο εργασιακό σου θέμα ή μια δουλειά ρουτίνας και θα δεις πως θα καταφέρεις να χαλαρώσεις και να βγεις από το φαύλο κύκλο αρνητικών συναισθημάτων.

Αιγόκερως

Η Σελήνη πέρασε στο Σκορπιό και θα σημάνει και την έναρξη του διαλλείματος από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου που τις τελευταίες ημέρες ήταν αρκετές και απαιτητικές! Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να βρεις χρόνο και να δεις τους φίλους σου, να ασχοληθείς με μια συλλογική δραστηριότητα ή να βγεις με τους συναδέλφους σου για φαγητό μετά τη δουλειά! Σήμερα θα νιώθεις εξαιρετικά καλά ανάμεσα σε κόσμο για αυτό και θα τον αναζητήσεις! Είναι πολύ πιθανό να κάνεις και νέες γνωριμίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις κάτι που έχεις στο μυαλό σου!

Υδροχόος

Σήμερα αυτό που θέλεις είναι να βρεις τρόπο να ξεχωρίσεις στο κοινωνικό σου περιβάλλον για αυτό και θα ασχοληθείς μόνο με ενέργειες που θα σε βοηθήσουν να το καταφέρεις! Η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα τονίσει την ανάγκη σου να εξελιχθείς επαγγελματικά και να δείξεις σε όλους τις δυνατότητες σου. Πιθανό να έχεις σχέδια κατά νου που να σχετίζονται με τη δουλειά και την καριέρα σου όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Κάθε τι που θα κάνεις σήμερα θα είναι δύσκολο να το αλλάξεις για αυτό δράσε με επιλεκτικές κινήσεις και μη βιαστείς για τίποτα!

Ιχθύς

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στο Σκορπιό και θα σου φέρει ευκαιρίες για να βγεις, να φλερτάρεις και να περάσεις καλά με τους ανθρώπους που θα επιλέξεις. Οι συζητήσεις θα είναι το δυνατό σου σημείο για αυτό και θα τις επιδιώξεις με οποιονδήποτε και να βρεθείς καθώς θα ψάχνεις αφορμή να εκθέσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου! Υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό ή νέα από αγαπημένους σου ανθρώπους που ζουν εκεί, θα σου φτιάξουν τη διάθεση και είναι πιθανό να σε βάλουν στη διαδικασία να ξεκινήσεις να οργανώνεις ένα ταξίδι!

ADVERTISING

ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ: ΤΑ ΠΙΟ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αν η τύχη δε σου χαμογελάει, μήπως φταίει το σαλόνι σου;

ΑΥΤΟ ΤΟ ZARA ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΤΗΣ ΜΠΕΤΤΥΣ ΜΑΓΓΙΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΣΟΥ

Η Μπέττυ Μαγγίρα με κοστούμι Zara στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΙ.

5 ΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΥΓΟ

Πηγές πρωτεΐνης που δεν θέλουν ξεφλούδισμα.

ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ VALERIA GARCIA ΦΟΡΕΣΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ. Ε ΚΑΙ;

Στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, η Valeria Garcia εμφανίστηκε σε fashion show, με τα πρώτα φορετά θήλαστρα.

ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΗΣ; ΑΥΤΕΣ ΟΙ 6 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Όσα πρέπει να κάνεις για να δουλεύεις λιγότερο και να ζεις πιο ανθρώπινα.

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.