Τα ζώδια της ημέρας

Main Image

Ιχθύ, οι αυταρχικές σου τάσεις θα ταράξουν τα ήρεμα ύδατα στη δουλειά!

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 12 Φεβρουαρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με θέματα της καριέρας σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα κάνει αυτά τα ζητήματα ακόμα πιο έντονα και θα κάνεις οτιδήποτε περνά από το χέρι σου προκειμένου να γίνουν όλα όπως τα θέλεις. Πάνω στην ένταση μπορεί να κάνεις και κινήσεις οι οποίες θα θεωρηθούν φάουλ και θα δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Φέρσου με σύνεση και άφησε τις επεκτατικές διαθέσεις καθώς ακόμα και αν σου βγουν θα έχουν μεγάλο τίμημα.

ADVERTISING

Ταύρος

Η καλή σου διάθεση συνεχίζεται και σήμερα μόνο που για να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό θα χρειαστεί να έχεις την απόλυτη αποδοχή- και εσύ και οι απόψεις σου- από τους γύρω σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα δεν θα σου αφήσει περιθώρια να είσαι διαλλακτικός/η με τους άλλους και ιδιαίτερα αν οι απόψεις σου δε συμβαδίζουν μαζί τους. Προσπάθησε να μην οξύνεις τα πνεύματα καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις ανάμεσα σε συγγενείς, φίλους και κουμπάρους.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να αναμοχλεύει καταπιεσμένα συναισθήματα και πάθη του παρελθόντος δημιουργώντας σου συναισθηματική δυσφορία. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα κάνει ακόμα πιο έντονα τα συναισθήματα σου με αποτέλεσμα να γίνεις απότομος/η με τους γύρω σου εξαιτίας συναισθηματικών διεργασιών. Προσπάθησε να ασχοληθείς με κάτι που σε χαλαρώνει ώστε να μην αφήσεις κάθε τι που σκέφτεσαι να πάρεις τεράστιες διαστάσεις και να σου προκαλέσει και εκνευρισμό!

Καρκίνος

Σήμερα η ανάγκη σου να έχεις την κατανόηση και την επιβεβαίωση των αγαπημένων σου προσώπων θα είναι έντονη και θα χρωματίσει οτιδήποτε και να κάνεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα κάνει αυτή την ανάγκη σου να φανεί σα ζήτημα επιβίωσης. Προσπάθησε να ανακτήσεις την ατομικότητα σου και μην παρασυρθείς από απόψεις που δεν σε καλύπτουν προκειμένου να έχεις την αποδοχή των άλλων. Προσπάθησε να ακούσεις τις δικές σου επιθυμίες και μην προσπαθήσεις να αποδείξεις στους άλλους κάτι που δεν είσαι.

Λέων

Άλλη μία ημέρα που οι δουλειές θα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και θα χρειαστεί να κρατήσεις αντοχές για να ασχοληθείς μαζί τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον. Η αιτία θα είναι οι διαφορετικοί τρόποι εκτέλεσης διάφορων εργασιών που θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να πείσεις τους άλλους να τις κάνουν με το δικό σου τρόπο. Μη ξεκινήσεις να πεισμώνεις καθώς είναι πολύ πιθανό αυτό το πείσμα να εγείρει έντονες καταστάσεις.

ADVERTISING

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να ευνοεί οτιδήποτε σε ευχαριστεί και σε κάνει να νιώθεις καλά είτε είναι δραστηριότητες είτε επαφές με αγαπημένους σου ανθρώπους. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μπορεί να εγείρει ζητήματα και να δημιουργήσει μια αναστάτωση καθώς θα πεισμώσεις πολύ σε περίπτωση που δεν σου κάνουν τα χατίρια οι φίλοι σου η ο/η σύντροφος σου. Προσπάθησε να εστιάσεις σε κάτι που σε ευχαριστεί και μη ψάχνεις αφορμές για να τα βάλεις με τους άλλους γιατί αν τις ψάχνεις τότε σίγουρα θα τις βρεις!

Ζυγός

Θέματα που αφορούν εσένα και την οικογένεια σου θα συνεχίσουν να σε απασχολούν και σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω δημιουργεί μια αναστάτωση, ιδιαίτερα στην περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχεις στο μυαλό σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε κάνει συναισθηματικά χειριστικό/η με τους δικούς σου ανθρώπους προκειμένου να καταφέρεις αυτό που θέλεις. Προσπάθησε να κατευνάσεις την ανάγκη σου να γίνουν όλα με τον τρόπο που τα θέλεις και 'άφησε χώρο στους άλλους να αποφασίσουν για θέματα που τους αφορούν.

Σκορπιός

Σήμερα θα συνεχίσεις να είσαι πολύ επικοινωνιακός/η και διατεθειμένος/η να ανοίξεις την καρδιά σου σε όλο τον κόσμο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σου δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις σχετικά με όλους όσους συναναστραφείς. Δύσκολα θα καταφέρει κάποιος να αποκτήσει την εμπιστοσύνη σου παρόλο που θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός/η. Είναι πολύ πιθανό οι συζητήσεις με συγγενικά και φιλικά σου πρόσωπα να δημιουργήσουν ζητήματα αν δεν μάθεις αυτά που θέλεις. Πρόσεξε γιατί αν το παρακάνεις μπορεί να δημιουργηθούν ρίξεις μεταξύ σας.

Τοξότης

Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις και οι ανησυχίες δεν σε αφήσουν να ησυχάσεις λεπτό ούτε σήμερα καθώς θα επεξεργάζεσαι τα δεδομένα σου προκειμένου να κάνεις ότι καλύτερο για το ταμείο σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα φέρει τα οικονομικά ζητήματα σε πρώτο πλάνο καθώς θα εγείρει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης! Βέβαια υπάρχει η πιθανότητα να δεις τα πράγματα μέσα από ένα παραμορφωτικό καθρέφτη με αποτέλεσμα να τα βλέπεις διαφορετικά από αυτό που είναι. Προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις ώστε να δεις πιο αντικειμενικά τις επόμενες σου κινήσεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να δίνει προτεραιότητα σε εσένα και μετά σε όλους τους υπόλοιπους καθώς θα φέρει στην επιφάνεια τις ανάγκες σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα δημιουργήσει συγκρούσεις με τους συνεργάτες και το/η σύντροφό σου καθώς σήμερα δεν θα σηκώνεις κουβέντα από κανένα! Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην ξεκινήσεις καβγάδες καθώς θα είναι εύκολο να φτάσει η κατάσταση στα άκρα και κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει στην εικόνα σου!

Υδροχόος

Η προτίμηση σου να μείνεις μόνος/η μακριά από όλους θα συνεχιστεί και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου δημιουργεί τάσεις απομόνωσης. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα αναμοχλεύσει τις ανησυχίες σου και θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η απέναντι στους άλλους. Θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η με τους ανθρώπους που θα έρθεις σε επαφή καθώς η συμπεριφορά σου μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις εκεί που δεν χρειάζεται. Μη δώσεις αφορμές για σχόλια γιατί κάποιοι τις περιμένουν πως και πως.

Ιχθύς

Η άνεση με την οποία επικοινωνείς με τους φίλους σου θα συνεχιστεί και σήμερα και η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα είναι βοηθητική σε αυτό! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα σε κάνει άλλο άνθρωπο σε περίπτωση που κάποιος/α διαφωνήσει μαζί σου. Μη γίνεσαι φανατικός/η με τις απόψεις σου καθώς η ευθιξία σου σε συνδυασμό με το φανατισμό σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε φιλικές σου σχέσεις. Το ίδιο προσεκτικός/η θα πρέπει να είσαι και με τους συναδέλφους σου καθώς οι αυταρχικές σου τάσεις θα ταράξουν τα ήρεμα ύδατα στη δουλειά!

ADVERTISING

ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ: ΤΑ ΠΙΟ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αν η τύχη δε σου χαμογελάει, μήπως φταίει το σαλόνι σου;

ΑΥΤΟ ΤΟ ZARA ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΤΗΣ ΜΠΕΤΤΥΣ ΜΑΓΓΙΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΣΟΥ

Η Μπέττυ Μαγγίρα με κοστούμι Zara στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΙ.

5 ΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΥΓΟ

Πηγές πρωτεΐνης που δεν θέλουν ξεφλούδισμα.

ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ VALERIA GARCIA ΦΟΡΕΣΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ. Ε ΚΑΙ;

Στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, η Valeria Garcia εμφανίστηκε σε fashion show, με τα πρώτα φορετά θήλαστρα.

ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΗΣ; ΑΥΤΕΣ ΟΙ 6 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Όσα πρέπει να κάνεις για να δουλεύεις λιγότερο και να ζεις πιο ανθρώπινα.

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.