ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 4 Απριλίου;

Κριός

Σήμερα θα ξυπνήσεις με κέφι και μπρίο καθώς η Σελήνη που θα κάνει την είσοδό της στον Τοξότη θα σου χαρίσει καλή διάθεση και ιδιαίτερη όρεξη! Είναι μία καλή μέρα για να ασχοληθείς με ένα ταξίδι ή μία εξόρμηση που έχεις κατά νου, να δεις αγαπημένους σου ανθρώπους ή να περάσεις όλη την ημέρα διαβάζοντας! Αυτό που θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη σήμερα είναι να μπορέσεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και η Σελήνη που βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του τοξότη θα σε κάνει να σκεφτείς πολλούς τρόπους για να το καταφέρεις! Αν παρόλα αυτά πρέπει να ασχοληθείς και με μία δουλειά ρουτίνας πρόσεξε κατά τη διευθέτηση της καθώς δεν θα είσαι συγκεντρωμένος/η και μπορεί να κάνεις κάτι λάθος!

Ταύρος

Σήμερα είναι πιθανό να νιώθεις λίγο εξουθενωμένος/η και να μην έχεις όρεξη για πολλά και η αλήθεια είναι πως η Σελήνη που πέρασε στον Τοξότη θα ενισχύσει την ανάγκη σου για απομόνωση. Αυτή η ηθελημένη απομόνωση θα γίνει αφορμή για να έρθεις σε επαφή με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Είναι πιθανό το μυαλό σου να γυρίζει σε ένα ζήτημα του παρελθόντος και με αφορμή αυτό να νιώσεις συναισθηματική δυσθυμία! Προσπάθησε να ασχοληθείς με κάτι που μπορεί να κρατήσει το μυαλό σου μακριά από τέτοιου είδους σκέψεις ώστε να μην παρασυρθείς και να μην τα βάλεις με τους ανθρώπους γύρω σου!

Δίδυμοι

Σήμερα θα νιώθεις συναισθηματικά ευάλωτος/η και για αυτό θα αναζητήσεις την επιβεβαίωση από τους αγαπημένους σου ανθρώπους όπως είναι οι στενοί του συνεργάτες αλλά και ο/η σύντροφός σου! Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αναθερμάνεις τις σχέσεις με τους ανθρώπους που αγαπάς. Αν υπήρχε μία παρεξήγηση τις προηγούμενες μέρες σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να τη λύσεις καθώς θα μπορέσεις πιο εύκολα να έρθεις στη θέση των άλλων. Συζητήσεις για νέες συνεργασίες αλλά και μία νέα σχέση είναι πιθανές σήμερα, για αυτό αξιοποίησε τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες προκειμένου να επιτύχεις αυτό που θέλεις!

Καρκίνος

Δουλειές και υποχρεώσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα και σίγουρα μπορεί να αισθανθείς πως σε ζορίζουν καθώς θα προτιμούσες να ήσουν πιο χαλαρός/η! Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Τοξότη και σου δημιουργεί την αίσθηση του καθήκοντος βάζοντας σε προτεραιότητα αγγαρείες αλλά και υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αν σου μείνει ελεύθερος χρόνος φρόντισε να μην κάνεις τίποτα απλά να ξεκουραστείς καθώς αν πιέσεις τον εαυτό σου να βγεις έξω, να δεις τους φίλους σου ή ακόμα και να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί, τότε θα κουραστείς ακόμα περισσότερο!

Λέων

Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Τοξότη και ξεκινάει το διάλειμμα για εσένα καθώς θα σου δημιουργήσει ευκαιρίες για να περάσεις πολύ καλά παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους! Αφιέρωσε χρόνο και σε σένα και ασχολήσου με μία δραστηριότητα που σε ευχαριστεί προκειμένου να μπορέσεις να αποβάλλεις από το μυαλό σου τις σκέψεις που σε απασχολούν καθημερινά! Η ημέρα θα έχει έντονο το στοιχείο του φλερτ και είναι μία καλή ευκαιρία για να έρθεις κοντά με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει. Αν βγεις με φίλους σου πρόσεξε να μην το παρακάνεις με τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια!

Παρθένος

Σήμερα θα σε απασχολήσουν κατά κύριο λόγο ζητήματα που σχετίζονται με δουλειές και υποχρεώσεις του σπιτιού καθώς και κάποιες δουλειές των δικών σου ανθρώπων που θα πρέπει να τις κάνεις εσύ! Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Τοξότη και μαζί με τις δουλειές μπορεί να δημιουργήσει την τάση για μικρά ή μεγάλα παράπονα, καθώς θα νιώσεις πως όλοι τα περιμένουν όλα από εσένα! Η αλήθεια είναι πώς τα παράπονά σου μπορεί να έχουν μία δόση υπερβολής σήμερα για αυτό προσπάθησε να σκεφτείς με τη λογική προτού ξεκινήσεις να επιρρίπτεις ευθύνες!

Ζυγός

Σήμερα πιθανόν να έχεις ένα τηλεφώνημα από κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο ή μία πρόσκληση για καφέ από ένα γείτονά σου η μία συνάντηση με κάποιο φίλο σου για μια βόλτα στα μαγαζιά! Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Τοξότη και θα δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για να συσφίξεις τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους γύρω σου! Αν τελικά το σενάριο για τη βόλτα στα μαγαζιά πάρει σάρκα και οστά πάρε τα μέτρα σου και βγες με περιορισμένο μπάτζετ! Αν δεν το κάνεις λίγο η άνοιξη, λίγο η καλή σου διάθεση, λίγο η ανάγκη να πάρεις κάτι που θα σε ομορφύνει κινδυνεύεις να τινάξεις τον προϋπολογισμό σου στον αέρα!

Σκορπιός

Τα οικονομικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν άμεσα σήμερα καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Τοξότη θα φέρει στο προσκήνιο οτιδήποτε σχετίζεται με λογαριασμούς και τέτοιου είδους υποχρεώσεις. Σήμερα είναι μία καλή μέρα για να διευθετήσεις οτιδήποτε έχεις σε εκκρεμότητα και μάλιστα να το κάνεις με τέτοια επιχειρήματα ώστε να μπορέσεις να τα διευθετήσεις προς όφελός σου! Προσπάθησε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα και κυρίως νέες οικονομικές συμφωνίες αν δεν θέλεις μετά να το μετανιώσεις!

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει μία αστείρευτη ζωντάνια αλλά και την τάση για υπερβολές! Η αλήθεια είναι πως σήμερα από τη μία θα είσαι η ψυχή της παρέας αλλά από την άλλη σε περίπτωση που κάποιος τολμήσει να διαφωνήσει μαζί σου θα του το κρατήσεις και θα του θυμώσεις για τα καλά! Προσπάθησε να συγκρατήσεις την κυκλοθυμία σου καθώς θα δώσεις λάθος εικόνα για εσένα τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Στρέψε την προσοχή σου στους συνεργάτες και στον/τη σύντροφό σου και μην αφήσεις τις εγωιστικές σου τάσεις να δημιουργήσουν λάθος εντυπώσεις για εσένα!

Αιγόκερως

Σήμερα δεν θα είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής καθώς η Σελήνη που έχει μπει στον Τοξότη θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η με αποτέλεσμα να απομακρυνθείς από τους γύρω σου. Αυτό που θα επιδιώξεις είναι να κρατήσεις τα μυστικά σου και οτιδήποτε άλλο σε απασχολεί προστατευμένα. Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα είσαι υπέρ του δέοντος επιφυλακτικός/η και αυτό μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με ανθρώπους που γνωρίζεις καλά. Προσπάθησε να μην αφήσεις να φανεί η αποστασιοποίηση σου από τους άλλους καθώς θα δημιουργηθούν ζητήματα και παρεξηγήσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Τοξότη θα σου ανεβάσει τη διάθεση και θα σε κάνει να νιώσεις ιδιαίτερα κεφάτος/η! Πάρε ένα τηλέφωνο τους αγαπημένους σου φίλους και κανόνισε μία συνάντηση μαζί τους όση δουλειά και να έχεις καθώς οι συναναστροφές με οικεία πρόσωπα και ανθρώπους που ξέρεις πως περνάς καλά θα σου φτιάξουν το κέφι! Η ημέρα ευνοεί και συλλογικές εργασίες καθώς όσο περισσότεροι βρεθείτε τόσο πιο ωραία θα περάσετε ακόμα και αν χρειαστεί να κάνετε δουλειές! Σήμερα είναι πιθανό να κάνεις και μία νέα γνωριμία η οποία θα έχει όλα τα προσόντα για να εξελιχθεί σε μία φιλική σχέση διευρύνοντας κι άλλο τον περίγυρό σου.

Ιχθύς

Σήμερα θα νιώσεις την ακατανίκητη επιθυμία να ασχοληθείς με οτιδήποτε σχετίζεται με την καριέρα σου και τα επαγγελματικά σου ζητήματα εκπλήσσοντας τους γύρω σου με την προσήλωση σου. Η Σελήνη που έχει περάσει στον Τοξότη είναι υπεύθυνη για τις ανησυχίες σου και τον επαγγελματικό σου οίστρο! Αν τον εκμεταλλευτείς θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά σήμερα καθώς θα έχεις τον κατάλληλο τρόπο να διαφημίσεις τις ικανότητες σου! Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου στη δουλειά καθώς τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σου και θα πρέπει να δείξεις καλή διαγωγή!