ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 1 Ιουλίου;

Κριός

Οι κοινωνικές συναθροίσεις και οι επαφές με φίλους εξακολουθούν να τραβούν το ενδιαφέρον σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο θα ενισχύσει την ανάγκη σου να βρεθείς με ανθρώπους που αγαπάς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα ενισχύσει τη διάθεση σου για υπερβολές κάθε είδους και έτσι υπάρχει πιθανότητα να παρεξηγηθείς ακόμα και από τους φίλους σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα και να μην είσαι ούτε υπερβολικά φιλικός/η και άνετος/η με ανθρώπους που δεν ξέρεις αλλά ούτε και υπερβολικός/η με τους ανθρώπους που ξέρεις αν δεν θέλεις να παρεξηγηθείς. Βρες μία ισορροπία αν δεν θέλεις να δώσεις λάθος δείγματα για τα θέλω σου, τις σκέψεις και τις απόψεις σου στον φιλικό σου περίγυρο.

Ταύρος

Σήμερα η προσοχή σου εξακολουθεί να βρίσκεται σε επαγγελματικά ζητήματα και οι φιλοδοξίες σου θα είναι τόσο αναγκαίες για τη φήμη και την αναγνώριση σου που θα σε “παρακινήσουν” να ξεχωρίσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα εντείνει ακόμα περισσότερο την ανάγκη σου να κάνεις εντύπωση. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σου χαρίσει μια δόση υπερβολής που μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα σε επαγγελματικά ζητήματα. Σήμερα θα πρέπει να θυμάσαι πως όσο πιο πολύ προσπαθήσεις να κάνεις εντύπωση σε κάποιο προϊστάμενο σου τόσο πιο δύσκολο θα είναι να το καταφέρεις. Αν δεν θέλεις να δημιουργήσεις αρνητικές εντυπώσεις κράτησε μία πιο διακριτική στάση και μην τραβάς τα βλέμματα με τη συμπεριφορά σου.

Δίδυμοι

Η ανάγκη σου για πνευματικά ταξίδια -σε περίπτωση που δεν μπορέσεις να πραγματοποιήσεις κανονικά- και αναζητήσεις θα είναι έκδηλη σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο σε προκαλεί να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να φρενάρει λίγο τα σχέδια σου καθώς θα σου υπενθυμίσει πως έχεις δουλειές που καλό θα ήταν να μην αποφύγεις, και να ασχοληθείς μαζί τους. Αν παρόλα αυτά εσύ προτίμησες να ρισκάρεις και να ξεκινήσεις να εφευρίσκεις δικαιολογίες για να τις αποφύγεις, να θυμάσαι πως είναι πιθανό να σε ανακαλύψουν και να εκτεθείς για αυτό σκέψου αν αξίζει τον κόπο.

Καρκίνος

Μια φωτογραφία ή μια σκέψη που θα σου έρθει στο μυαλό σχετικά με έρωτες και ανθρώπους του παρελθόντος θα είναι αρκετά για να σε αναστατώσουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει συναισθηματικές αναταραχές και το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό είναι εδώ για να τις εντείνει. Γενικότερα θα εντείνει τις υπερβολές κάθε είδους και είναι πιθανό να σε κάνει να χάσεις το μέτρο. Σήμερα η ημέρα εκτός από μία ροπή στις υπερβολές θα έχει και μία ροπή στα έξοδα και πιο συγκεκριμένα στις σπατάλες για αυτό προσπάθησε να τις αποφύγεις καθώς είναι σίγουρο πως μετά από λίγο θα μετανιώσεις τυχόν περιττές αγορές.

Λέων

Σήμερα αυτό που θα έχει σημασία για εσένα είναι τι σκέφτονται οι άλλοι μιας και η Σελήνη που βρίσκεται απέναντι σου στο ζώδιο του Υδροχόου και θα σε κάνει ευάλωτο/η στη γνώμη των αγαπημένων σου προσώπων. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα τονίσει ανάγκη σου να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στους ανθρώπους που σου τα έχουν προκαλέσει! Βέβαια θα έχεις μία τάση να τα εκφράσεις με υπερβολή και αυτό μπορεί να μην αρέσει σε όλους. Καλό θα ήταν να κρατήσεις μικρό καλάθι για σήμερα ιδιαίτερα σε οτιδήποτε αφορά θέματα σχέσεων και συνεργασιών καθώς οι υπερβολές εκατέρωθεν θα είναι αρκετές μα η ουσία λίγη.

Παρθένος

Οι υποχρεώσεις σου θα είναι αρκετές και σήμερα για αυτό θα πρέπει να πάρεις έκτακτα μέτρα θωράκισης του οργανισμού σου όπως ένα καλό συμπλήρωμα διατροφής και μερικά φρούτα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να σε κάνει να αντιδράσεις υπερβολικά σε κάθε αλλαγή που θα υπάρξει στο ημερήσιο σου πλάνο. Η αλήθεια είναι πως οι αλλαγές θα είναι συχνό φαινόμενο σήμερα με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνεις τις απαραίτητες τροποποιήσεις. Προσπάθησε να μην αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις από όσες μπορείς να ανταπεξέλθεις καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου και να βρεθείς και εκτεθειμένος/η.

Ζυγός

Σήμερα είσαι αποφασισμένος/η να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο σου λέει να βάλεις ως προτεραιότητα κάθε τι που σε ευχαριστεί. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σε παρασύρει σε υπερβολές και σε πολλά τσιγάρα, ποτά και ξενύχτια! Αν έχεις βρει ήδη τον/τη σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός/η καθώς σήμερα οι πειρασμοί θα είναι πολλοί και θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να τους αντισταθείς! Για να είσαι σίγουρος/η ότι θα τα καταφέρεις απόφυγε να πιείς ώστε να μην μπορείς να έχεις δικαιολογία καμία δικαιολογία προς τον εαυτό σου μετά!

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και μπορεί να φέρει μια γενικότερη αναστάτωση εντός οικίας καθώς θα τονίσει τις διαφωνίες που ενδέχεται να έχεις με τους δικούς σου ανθρώπους. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα δώσει ένα τόνο υπερβολής σε οτιδήποτε και να πεις ή οτιδήποτε και να κάνεις. Προσπάθησε να μαζέψεις αυτή την ανάγκη σου καθώς οι υπερβολές θα κουράσουν όχι μόνο τους άλλους αλλά και εσένα. Η υπεραισιοδοξία σου ή η απαισιοδοξία σου είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος και σήμερα θα είναι πολύ εύκολο να πηγαίνεις από τη μία μεριά στην άλλη, δημιουργώντας μία γενικότερη σύγχυση ιδιαίτερα προς τους δικούς σου ανθρώπους.

Τοξότης

Ένα τηλέφωνο από ένα στενό συγγενή σου, μια πρόσκληση για καφέ από ένα γνωστό σου ή ακόμα και μια συζήτηση με το γείτονα σου θα γίνουν η αφορμή για να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να πάρεις μέρος σε συζητήσεις που τόσο σου αρέσουν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να σε παρασύρει και να σε κάνει να πεις πολλά και να εννοείς ακόμα περισσότερα! Αυτό δεν θα ήταν απαραίτητα κακό εάν αυτά δεν αφορούσαν και τρίτα πρόσωπα τα οποία καλό θα είναι να αφήσεις εκτός από τις συζητήσεις σου αν δεν είναι μπροστά. Προσπάθησε να μην αφήσεις τη γλώσσα σου να τρέχει πιο γρήγορα από το μυαλό σου για να μην κάνεις λάθη τα οποία θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

Αιγόκερως

Το μυαλό σου εξακολουθεί να βρίσκεται σε οικονομικές εκκρεμότητες και σήμερα και η Σελήνη που βρίσκεται στον Υδροχόο σε καλεί να διευθετήσεις όσες περισσότερες από αυτές μπορείς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να σε κάνει να υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου και να μη διαχειριστείς καλά μία οικονομική συμφωνία ή κάτι που σχετίζεται με το πορτοφόλι σου. Καλό θα ήταν σήμερα να αποφύγεις τα ρίσκα καθώς η ημέρα δεν θα τα ευνοήσει και να προτιμήσεις να κινηθείς σε πιο ασφαλή πλαίσια τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν να αισθανθείς σιγουριά.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα έχεις την προσοχή των συνεργατών αλλά και του/ης συντρόφου σου. Βέβαια αυτό μπορεί να μην είναι τόσο θετικό όσο ακούγεται καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να σε κάνει να τραβήξεις την προσοχή των άλλων αλλά για λάθος λόγους. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου και τις αντιδράσεις σου και άφησε «εκτός» κάθε είδους υπερβολή σε αυτά που λες προκειμένου να μην παρεξηγηθείς. Αν καταφέρεις να το κάνεις αυτό τότε θα έχεις καταφέρει να κερδίσεις το στοίχημα της ημέρας.

Ιχθύς

Οι σκέψεις των τελευταίων ημερών σου έχουν δημιουργήσει ένα φαύλο κύκλο αρνητικών συναισθημάτων που επηρεάζει άμεσα τη διάθεση σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και δεν θα είναι εύκολο να αποφύγεις να κοιτάξεις κατάματα τα συναισθήματά σου αλλά και κάθε τι που σε ανησυχεί. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό θα σου προκαλέσει κυκλοθυμία καθώς θα περνάς από το ένα συναίσθημα στο άλλο με γρήγορους ρυθμούς! Προσπάθησε να βάλεις στο παιχνίδι και τη λογική καθώς είναι η μόνη που μπορεί να σε βοηθήσει ώστε να καταλάβεις αν οι ανησυχίες σου ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή είναι απλά αποτέλεσμα υπερβολικών σκέψεων.