ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 4 Ιουλίου;

Κριός

Οι αρνητικές σου σκέψεις και πιθανόν κάποιες εμμονές θα είναι παρούσες και σήμερα και θα σε αναστατώσουν λίγο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σου προκαλεί συναισθηματική αναστάτωση. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις τις ανασφάλειές σου καθώς θα νιώσεις πως η λογική σου δεν υπερτερεί σήμερα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την ασφάλεια που χρειάζεσαι καθώς θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις τα ψυχικά αποθέματα που έχεις! Μην μεγαλοποιείς τις καταστάσεις και να θυμάσαι πως όσο λιγότερο ανησυχείς τόσο πιο εύκολο θα είναι να δεις τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σε προτρέπει να ενισχύσεις το κοινωνικό προφίλ σου κάνοντας δημόσιες σχέσεις και εμφανίσεις σε ομάδες και σύλλογος που ασχολείσαι. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα είναι εξαιρετικά βοηθητικό για τα παραπάνω καθώς θα σου χαρίσει θέληση, υπομονή και επιμονή! Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να κερδίσεις τις εντυπώσεις των γύρω σου, να κάνεις νέες συμμαχίες και να ενισχύσεις τους δεσμούς με τους ανθρώπους που επιθυμείς, όπως με τους φίλους σου. Σήμερα θα είσαι δυνατός/η και συναισθηματικά και επικοινωνιακά και αυτό θα είναι το μεγαλύτερο ατού σου.

Δίδυμοι

Η εικόνα σου θα είναι το κύριο μέλημα σου σήμερα για αυτό και θα προσπαθήσεις όχι μόνο να αισθάνεσαι αλλά και να φαίνεσαι αψεγάδιαστος/η! Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και είναι πιθανό να σε κάνει να νιώσεις άγχος καθώς θέλεις να δώσεις την εικόνα που επιθυμείς στους άλλους και ιδιαίτερα σε αυτούς που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να επιτύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους καθώς θα είσαι απόλυτα προσηλωμένος/η σε αυτούς. Η επιμονή με την οποία θα προσεγγίσεις κάθε τι σήμερα θα είναι παροιμιώδης για αυτόν εκμεταλλεύσου την σε δύσκολα ζητήματα.

Καρκίνος

Μια πληροφορία που θα ακούσεις θα σου δημιουργήσει την περιέργεια να μάθεις περισσότερα, για αυτό και θα στραφείς σε ανθρώπους του περιβάλλοντός σου συγγενείς και γνωστούς προκειμένου να την διασταυρώσεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να ευνοεί την αναζήτηση πληροφοριών και γνώσεων κάθε λογής για αυτό είναι στο χέρι σου τι είδους πληροφορίες θα επιλέξεις να λάβεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να αλλάξεις κάποιες από τις αντιλήψεις σου. Σε αυτό θα παίξουν σημαντικό ρόλο και οι άνθρωποι με τους οποίους θα συναναστραφείς καθώς θα σε βοηθήσουν να δεις και την άλλη πλευρά των πραγμάτων.

Λέων

Σήμερα θα νιώσεις μια απίστευτη θέληση για να κάνεις οτιδήποτε δεν είχες μπορέσει το προηγούμενο διάστημα και για να αποτινάξεις από επάνω σου συναισθηματικά δεσμά και ιστορίες του παρελθόντος. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να νιώσεις ατρόμητος/η και με διάθεση να φτάσεις εκεί όπου δεν μπορούσες. Είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια θέματα που σε έχουν πικράνει αλλά να θυμάσαι πως σήμερα μπορείς να τα τακτοποιήσεις μέσα σου και να τα κρατήσεις μόνο ως μαθήματα και όχι ως πληγές. Σήμερα σε πρακτικό επίπεδο μπορεί να σου ανατεθεί και μία πρόκληση που σχετίζεται με τα εργασιακά σου και μέσα από αυτή θα μπορέσεις να δείξεις τις ικανότητές του.

Παρθένος

Οι σχέσεις με τους σημαντικούς «άλλους» της ζωής σου έχουν προτεραιότητα και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να τους δίνει προτεραιότητα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα βάλει γερές βάσεις σε νέες σχέσεις και συνεργασίες και θα σε βοηθήσει να βγεις ωφελημένος/η. Ακόμα θα ενισχύσει τη διορατική σου σκέψη και σε συνδυασμό με τη λογική σου θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε ζητήματα που αφορούν προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Η ημέρα μπορεί να αλλάξει λίγο το σκηνικό με τους ανθρώπους που σχετίζεσαι αλλά να θυμάσαι πως από αυτό θα βγεις ωφελημένος/η.

Ζυγός

Θέματα καθημερινότητας θα βρεθούν στο προσκήνιο σήμερα όμως εσύ δεν πρόκειται να πτοηθείς καθώς θα νιώθεις δυνατός/η και μάχιμος/η! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι υπεύθυνο για τη ψυχική σου δύναμη για αυτό και δεν πρόκειται τίποτα να σε πτοήσει. Προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις αυτή την ενέργεια για να τελειώνεις με υποχρεώσεις και δουλειές ώστε να μπορέσεις να ελαφρύνεις λίγο την ημέρα σου. Σήμερα θα σου δοθεί και η ευκαιρία να δείξεις τι αξίζεις και εσύ και οι ικανότητες σου αλλά προτίμησε να μην αναλωθείς στο να κάνεις επίδειξη ισχύος στους ανθρώπους που θα συναντήσεις.

Σκορπιός

Η ημέρα θα ξεκινήσει πολύ καλά για εσένα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου ακόμα και ασυναίσθητα σε πράγματα, δραστηριότητες και ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις καλά. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε παρακινήσει να βρεις νέες ασχολίες καθώς μπορεί να νιώσεις πως έχεις βαλτώσει και χρειάζεσαι μία αλλαγή. Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα μπεις στη διαδικασία να αμφισβητήσεις όλα αυτά τα οποία σου δίνουν χαρά και να αναζητήσεις νέες πηγές έμπνευσης. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε κατά τις επαφές και τις συζητήσεις με τους φίλους αλλά και τον/τη σύντροφό σου καθώς αυτά που θα πεις μπορεί να παρερμηνευθούν και μετά να παρεξηγηθούν.

Τοξότης

Σήμερα είναι πιθανό να νιώθεις κουρασμένος/η καθώς ένα θέμα που απασχολεί τους δικούς σου ανθρώπους θα απασχολήσει εσένα και θα σε κάνει να νιώσεις πίεση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να σου δημιουργεί συναισθηματική αναστάτωση για αυτό και θα νιώθεις πως δεν θα είναι εύκολο να λύσεις κάποια ζητήματα που σε απασχολούν. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να λύσεις τα θέματα που υπάρχουν εντός του σπιτιού σου με τον κατάλληλο τρόπο για αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Αυτό που χρειάζεται για να τα καταφέρεις είναι να αφήσεις διώξεις την τάση που θα έχεις να τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς.

Αιγόκερως

Η ημέρα θα φέρει νέα από συγγενικά σου πρόσωπα καθώς η επικοινωνιακή διάθεση που εξακολουθείς να έχεις και σήμερα θα τραβήξει τους άλλους δίπλα σου και θα ενισχύσει τις σχέσεις σας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα μεταμορφώσει σχέσεις κάνοντας τες πιο δυνατές, με αυτούς που θα επιλέξεις εσύ. Βέβαια είναι πιθανόν να σε κάνει και αρκετά εγωιστή/στρια και αυτό θα είναι το μόνο πράγμα που θα πρέπει να προσέχεις και να το διαχειριστείς προτού πάρει μεγάλες διαστάσεις. Οι μεταβολές στον περίγυρό σου είναι δεδομένες καθώς είναι πιθανόν να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα διεκδικήσουν χώρο στη ζωή σου.

Υδροχόος

Σήμερα η ημέρα θα είναι αρκετά έντονη καθώς θα περιλαμβάνει ραντεβού με λογιστές και επισκέψεις σε τράπεζες καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς σε καλεί να διευθετήσεις τα οικονομικά σου ζητήματα και να μην τα αφήνεις άλλο σε αναμονή. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα φέρει καλά νέα όσον αφορά οικονομικές υποθέσεις καθώς η πειθώ σου θα σε βοηθήσει να καταφέρεις τις συμφωνίες που θέλεις. Μία οικονομική επιτυχία θα είναι αρκετή για να σε γεμίσει αυτοπεποίθηση όμως καλό θα ήταν να κρατήσεις μία διακριτική στάση προς τους γύρω σου και να μην πέσει στην παγίδα να ξεκινήσεις να καυχιέσαι για τους στόχους που πέτυχες!

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σε γεμίζει με αυτοπεποίθηση από τη μία και ανασφάλεια από την άλλη με αποτέλεσμα η συμπεριφορά σου να μεταβάλλεται από τη μία στιγμή στην άλλη. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει ισχυρή θέληση και πείσμα και αυτά τα δύο είναι τα μόνα που δεν πρόκειται να μεταβληθούν αλλά ούτε και να περάσουν απαρατήρητα από τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Προσπάθησε να τα χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου αλλά θα πρέπει να βρεις και ισορροπία αν δεν θέλεις να περάσεις στην αντίπερα όχθη και να εκνευρίσεις τους αγαπημένους σου με το πείσμα σου!