Τα ζώδια της ημέρας

Main Image

Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου η είσοδος της σελήνης στον Κριό;

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 5 Ιουλίου;

Κριός

Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να αναδείξεις την προσωπικότητά σου στους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σου εφιστά την προσοχή καθώς είναι πολύ πιθανό εσύ ο/η ίδιος/α να υποβαθμίσεις τον εαυτό σου εστιάζοντας στα αρνητικά σου στοιχεία και όχι στα θετικά. Ένα επαγγελματικό θέμα είναι πιθανόν να νιώσεις πως σε πιέζει αλλά χρειάζεται να σφίξεις τα δόντια και να το φέρεις εις πέρας καθώς είναι σίγουρο πως θα κριθείς για τον τρόπο που το αντιμετώπισες. Η ημέρα δεν θα έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο για αυτό προσπάθησε αν βρεις έστω και λίγο να τον περάσεις ποιοτικά παρέα με αγαπημένους σου ανθρώπους.

ADVERTISING

Ταύρος

Σήμερα είναι πιθανόν να μη νιώθεις όμορφα ούτε καν με τους δικούς σου ανθρώπους καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Κριό θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η και χωρίς καμία διάθεση για επικοινωνία. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως πιθανό να νιώσεις πως δεν έχεις τίποτα κοινό ακόμα και με αγαπημένους σου ανθρώπους και αυτό θα σε κάνει απόμακρο/η με όλους. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να βλέπεις τα πράγματα μεγεθυμένα για αυτό καλό θα ήταν να μην βγάλεις συμπεράσματα σήμερα. Ένα εργασιακό ζήτημα μπορεί να σε κουράσει ιδιαίτερα όμως καλό θα ήταν να το διεκπεραιώσεις και να μην το αφήσεις.

Δίδυμοι

Οι αγαπημένοι σου φίλοι δεν θα σε αφήσουν σε ησυχία ούτε λεπτό σήμερα καθώς θα αναζητήσουν και εσένα και τις συμβουλές σου! Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και είναι βοηθητική για επαφές και συζητήσεις με τους αγαπημένους σου φίλους αλλά και τους ανθρώπους που νιώθεις πως έχεις κοινά πράγματα και θέματα να συζητήσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σου δημιουργήσει μία μικρή δυσκολία στην επικοινωνία και αυτό μπορεί να σε αποδιοργανώσει. Προσπάθησε να μην ασκήσεις κριτική στους αγαπημένους σου φίλους και αν υπάρχει λόγος για να το κάνεις φρόντισε να το κάνεις συνετά και με τον κατάλληλο τρόπο.

Καρκίνος

Σήμερα θα σε απασχολήσουν επαγγελματικά ζητήματα κατά κύριο λόγο και αυτό θα φανεί από το πρωί καθώς η Σελήνη που μπήκε στον Κριό θα ξεκινήσει να τα αναμοχλεύει. Είναι πιθανόν να δημιουργηθεί μία αναστάτωση στη δουλειά ή να αναγκαστείς να αναλάβεις επιπλέον εργασία λόγω της απουσίας κάποιου ατόμου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει τριγμούς σε σχέσεις και συνεργασίες ιδιαίτερα αν αντιδράσεις με τις υποχρεώσεις που θα έχεις και τα βάλεις με τους άλλους. Σήμερα η ημέρα μπορεί να είναι πιεστική αλλά είναι μία καλή ευκαιρία να δείξεις πόσο αξίζουν οι ικανότητές σου.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σου δημιουργήσει την προσμονή να ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές σου διακοπές καθώς η αλήθεια είναι πως τις έχεις ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως αυτό δεν θα γίνει εύκολα κατανοητό από τους ανθρώπους του ευρύτερου περιβάλλοντός σου οι οποίοι θα προσπαθήσουν να υποβιβάσουν με κάποιο τρόπο αυτή την ανάγκη που έχεις. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τις ανάγκες σου πέρα από εσένα τον/ην ίδιο/α για αυτό δεν χρειάζεται να τους θυμώσεις και να απομακρυνθείς. Αν βρεις χρόνο δες μία ταινία ή διάβασε ένα βιβλίο καθώς θα είναι χαλαρωτικό και θα σε βοηθήσει να ταξιδέψεις έστω και νοερά.

ADVERTISING

Παρθένος

Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να απομακρυνθείς από τους ανθρώπους που δεν σε καταλαβαίνουν χωρίς καν να προσπαθήσεις να τους εξηγήσεις καθώς θα το θεωρήσεις χάσιμο χρόνου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θεωρεί πως οτιδήποτε δεν λύνεται κόβεται για αυτό και μπορεί να σε κάνει λίγο απότομο/η ακόμα και με αγαπημένους σου ανθρώπους. Είναι πιθανόν να προκύψει και ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο θα σε ανησυχήσει όμως να ξέρεις πως μπορείς να το αντιμετωπίσεις αρκεί να βάλεις τη λογική σου. Μην κρατήσεις αποστάσεις από ανθρώπους που αγαπάς καθώς είναι αυτοί που θα βοηθήσουν στην ψυχολογία σου.

Ζυγός

Σήμερα θα θελήσεις να έχεις την επιδοκιμασία των αγαπημένων και σημαντικών ανθρώπων της ζωής σου για οτιδήποτε και αν κάνεις για αυτό και θα τους συμβουλευτείς ακόμα και για το πιο απλό πράγμα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κερδίσεις και την αποδοχή των γύρω σου για αυτό και θα είναι πολύ δύσκολο να εκφράσεις διαφορετική γνώμη από αυτή που ξέρεις πως θέλουν να ακούσουν. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να χαλάσει λίγο τα σχέδιά σου καθώς θα σου χαρίσει μία έντονη δόση κριτικής ικανότητας η οποία δεν θα συνοδεύεται με τον κατάλληλο τρόπο. Προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα και να θυμηθείς πως η διπλωματία είναι έμφυτο χαρακτηριστικό σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σε κάνει αρκετά εργατικό/η και έτοιμο να ξεμπερδεύεις με υποχρεώσεις που έχουν μαζευτεί τις τελευταίες ημέρες. Σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρεις οτιδήποτε και αν ασχοληθείς καθώς θα είσαι μεθοδικός/η και υπομονετικός/η και αυτά τα δύο στοιχεία θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε τάξη τα ζητήματα της καθημερινότητας. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να κρίνεις τη δουλειά των άλλων ώστε να κρατήσεις τα προσχήματα και να μη δώσεις αφορμές για σχόλια.

Τοξότης

Σήμερα θα ξυπνήσεις με καλή διάθεση καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό είναι από μόνη της ένα καλό νέο για εσένα μιας και θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς να τα αγαπημένα σου χόμπι. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να χαλάσει για λίγο την ευδαιμονία που νιώθεις καθώς είναι πιθανόν να θέλεις πράγματα τα οποία χρειάζονται αρκετά χρήματα που δεν είναι σε θέση να διαθέσεις αυτή τη στιγμή. Προσπάθησε να περάσεις καλά με τα χρήματα και τους πόρους που έχεις και μην εστιάζεις σε αυτά που σου λείπουν αλλά σε αυτά που μπορείς να κάνεις και σε γεμίζουν χαρά και ευτυχία!

Αιγόκερως

Σήμερα εκτός από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις θα έχεις και κάποιες δουλειές του σπιτιού οι οποίες θα σε αγχώσουν καθώς θα χρειαστεί να τροποποιήσεις το πρόγραμμά σου προκειμένου να καταφέρεις να τις φέρεις εις πέρας. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από το ζώδιο σου υποδηλώνει πώς θα αναλάβεις ευθύνες λόγω των υποχρεώσεων που καλείσαι να φέρεις εις πέρας και σίγουρα δεν θα σου είναι ευχάριστο. Απόφυγε να εκτονώσεις το θυμό και τον εκνευρισμό σου στους αγαπημένους σου ανθρώπους και στα πρόσωπα της οικογένειάς σου καθώς αν το κάνεις θα πεις λόγια που πληγώνουν και δεν θα είναι καθόλου εύκολο να τα πάρεις πίσω.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να συναντήσεις τον/ην αδερφό/η σου, ένα γνωστό που έχεις να δεις καιρό ή ακόμα και κάποιο γείτονα που τα λέτε συχνά πυκνά. Η ανάγκη σου να συζητήσεις και να μοιραστείς οτιδήποτε σε απασχολεί είναι μεγάλη για αυτό και προτίμησε να βρεθείς με παρέα παρά να περάσεις την ημέρα μοναχικά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει μικρά θέματα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους καθώς θα νιώσεις πως οι απόψεις και οι αντιλήψεις σου βρίσκουν ένα τοίχο. Μην το πάρεις προσωπικά καθώς ο καθένας δικαιούται να έχει τη δική του άποψη και συνέχισε να υποστηρίζεις τα πιστεύω σου.

Ιχθύς

Η ανασφάλεια που είναι πιθανό να νιώσεις σήμερα οφείλεται σε οικονομικά θέματα καθώς ψάχνεις να βρεις τρόπους βελτίωσης τους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπους να κερδίσεις χρήματα και να βελτιώσεις το εισόδημά σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως αυτό δεν θα γίνει εύκολα καθώς θα χρειαστεί να αναλάβεις και άλλες εργασίες οι οποίες όμως θα σου φέρουν το κέρδος που θέλεις. Η ημέρα θα είναι φειδωλή όσον αφορά τα οικονομικά ζητήματα για αυτό αν θελήσεις να κερδίσεις κάτι παραπάνω θα πρέπει να το προσπαθήσεις με υπομονή και επιμονή.

ADVERTISING

ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ: ΤΑ ΠΙΟ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αν η τύχη δε σου χαμογελάει, μήπως φταίει το σαλόνι σου;

Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ

Πώς θα βοηθήσεις το παιδί να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον και πώς να διαχειριστείς τους δικούς σου φόβους.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ

Δεν καθόλου λίγο ένα φιλάκι τελικά.

ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Για εσένα που ψάχνεις κάτι ξεχωριστό για τα νύχια σου.

ΠΩΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο την ώρα του χωρισμού;

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.