ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 8 Ιουλίου;

Κριός

Τα οικονομικά σου θέματα θα σε απασχολήσουν αρκετά σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο θα σε βάλει στη διαδικασία να ψάξεις τρόπους προκειμένου να αισθανθείς οικονομική αλλά και αισθηματική ασφάλεια. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα υποδηλώνει πως δεν θα είναι εύκολο να διευθετήσεις ακόμα και πρακτικά ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου λόγω επικοινωνιακών δυσκολιών. Αν έχεις μία δουλειά στην τράπεζα ή σε κάποιο άλλο οικονομικό οργανισμό σιγουρέψου πως έχεις όλα τα έγγραφα που θα χρειάζεσαι μαζί σου, και άκουσε προσεκτικά οτιδήποτε ειπωθεί αν θέλει να ξεμπερδεύεις με τις δουλειές σου χωρίς παρανοήσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση και κυκλοθυμικές τάσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα σε καλεί να δώσεις προσοχή κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες. Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πως οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφεσαι είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο δεν θα είναι εύκολο να σε καταλάβουν όσο κι αν προσπαθήσεις. Η αλήθεια είναι πως η επικοινωνία θα παρουσιάσει κάποιες δυσκολίες σήμερα για αυτό προσπάθησε όσο γίνεται να μην τις αφήσεις να γιγαντωθούν και να δημιουργήσουν ασυνεννοησία μεταξύ σας.

Δίδυμοι

Οι σκέψεις σου θα είναι επίμονες σήμερα και μάλιστα θα έχεις την τάση να εστιάζεις στις αρνητικές και με αφορμή αυτές να φτιάχνεις ολόκληρα σενάρια. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να απομακρυνθείς από οτιδήποτε σε ενοχλεί ή και να πεισμώσεις με οποιονδήποτε δεν καταλάβει αυτή την ανάγκη σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα δεν θα βοηθήσει στην επικοινωνία και για αυτό θα είναι δύσκολο να βρεις υποστηρικτές στις σκέψεις σου και στις ανησυχίες σου. Προσπάθησε να μην είσαι προκατειλημμένος/η με κανέναν γιατί αν το κάνεις θα γίνουν και εκείνοι προκατειλημμένοι απέναντι σου.

Καρκίνος

Οι συναντήσεις με φίλους σου και με ανθρώπους που σας ενώνουν κοινοί στόχοι ή η ενασχόληση σου με μια ομάδα θα βρίσκονται στο ημερήσιο πλάνο σου σήμερα! Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και βοηθά τις συλλογικές συναθροίσεις αλλά και τη δημιουργική απασχόληση παρέα με φίλους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα θα δημιουργήσει εμπόδια στις μεταξύ σας συζητήσεις. Προσπάθησε να ελαφρύνεις το κλίμα και μη ξεκινήσεις κουβέντες που ξέρεις πως μπορούν να δημιουργήσουν αντιδράσεις. Η ημέρα δεν είναι καλή ούτε για ξεκαθαρίσματα καθώς αυτό μπορεί να μπερδέψει τα πράγματα ακόμα περισσότερο για αυτό αν έχεις κάτι τέτοιο κατά νου άφησέ το για αύριο.

Λέων

Τα θέματα που θα σε απασχολήσουν σήμερα θα είναι «επαγγελματικού χαρακτήρα» καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο θα εγείρει συζητήσεις που σχετίζονται με την καριέρα σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει για τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σου λέει να προσέχεις παρεξηγήσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Είναι πιθανόν τα λεγόμενά σου να κυκλοφορήσουν αλλιώς και να παρερμηνευτούν με αποτέλεσμα να θέλεις το διπλάσιο χρόνο και κόπο για να δώσεις εξηγήσεις. Περιορίσου σε τυπικές επαγγελματικές επαφές σήμερα καθώς η ημέρα δεν ευνοεί συζητήσεις και επικοινωνιακά ανοίγματα. Αξιολόγησε τις πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σου προσεκτικά και μη βιαστείς να εκφέρεις γνώμη καθώς τα λάθη σήμερα θα γίνονται εύκολα.

Παρθένος

Το μυαλό σου θα βρίσκεται ήδη σε κάποιο προορισμό της αρεσκείας του καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου και θα σε κάνει να ψάξεις τρόπο να χαλαρώσεις και να ταξιδέψεις κυριολεκτικά και μεταφορικά. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα θα φροντίσει να σου υπενθυμίσει καταστάσεις του παρελθόντος που κρατάς μέσα σου και δεν είναι εύκολο να μοιραστείς ούτε και με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Προσπάθησε να μην είσαι απόμακρος/η με τους άλλους καθώς αυτό θα είναι το πρώτο και κυριότερο βήμα για να μην δημιουργήσεις αρνητικές εντυπώσεις. Ίσως να μπορέσεις να βρεις έναν τρόπο να επικοινωνήσεις με τους κατάλληλους ανθρώπους πράγματα που σε απασχολούν και να μην τα κρατάς μέσα σου.

Ζυγός

Τα συναισθηματικά και ψυχικά σκαμπανεβάσματα θα χαλάσουν λίγο τη διάθεση σου και θα σε κάνουν απόμακρο/η προς όλους! Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα δημιουργήσει μία βαριά ατμόσφαιρα λόγω των σκέψεων που κάνεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα θα ενισχύσει τη δυσθυμία σου καθώς δεν θα είναι εύκολο να εξωτερικεύσεις αυτά που αισθάνεσαι. Προσπάθησε να κρατήσεις επαφή με αγαπημένους σου ανθρώπους σήμερα καθώς θα είναι πολύ σημαντικοί για τη διάθεσή σου. Απόφυγε συμφωνίες για οικονομικά/κληρονομικά ζητήματα αλλά και διευθετήσεις σημαντικών ζητημάτων και οικονομικών εκκρεμοτήτων καθώς η ήμερα δεν θα τα ευνοήσει.

Σκορπιός

Σήμερα θα αφιερώσεις χρόνο στις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις καθώς με κάποιο τρόπο θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην ημέρα και τις αποφάσεις σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και δεν θα σε αφήσει να αγνοήσεις τους ανθρώπους που θεωρείς σημαντικούς για σένα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα θα δημιουργήσει εμπόδια στην επικοινωνία σου και θα χρειαστεί να καταβάλεις μεγαλύτερη προσπάθεια προκειμένου να γίνεις κατανοητός/η χωρίς να παρεξηγηθείς. Πρόσεξε τις συζητήσεις με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν προβλήματα. Απόφυγε νέα συμβόλαια και νέες συμφωνίες καθώς δεν θα σε καλύπτουν στο άμεσο μέλλον.

Τοξότης

Σήμερα θα έρθουν στο προσκήνιο υποχρεώσεις και αγγαρείες που είχες αφήσει ημιτελείς και δεν θα σε αφήσουν ούτε στιγμή να βαρεθείς! Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα ενισχύσει την εργατικότητά σου και έτσι θα είναι πιο εύκολο να τελειώνεις με αυτές. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα θα προκαλέσει ασυνεννοησία που θα πλήξει κυρίως το εργασιακό σου περιβάλλον! Οι καθυστερήσεις και οι παρανοήσεις σε εργασιακές υποχρεώσεις είναι πιθανές ακόμα κι αν δεν γίνουν από εσένα θα γίνουν από άλλους, για αυτό πριν ασχοληθείς με σημαντικές υποχρεώσεις βεβαιώσου πως ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις.

Αιγόκερως

Η διάθεση σου θα είναι στα πάνω της καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου και θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με δημιουργικές δραστηριότητες και να αφιερώσεις χρόνο σε φίλους και σύντροφο! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου καθώς μπορεί να δημιουργηθούν επικοινωνιακά εμπόδια ανάμεσα σε εσένα και τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Οι διαφωνίες είναι πολύ πιθανές για αυτό προσπάθησε να τις αποφύγεις πάση θυσία. Μία παρεξήγηση μπορεί να προκύψει και για ανούσια θέματα όπως για το αν θα βγείτε έξω ή αν θα μείνετε μέσα με την παρέα και τον/τη σύντροφό σου. Προσπάθησε να μην «κολλήσεις» σε παρεξηγήσεις τέτοιου τύπου για να μη χαλάσεις την ημέρα σου.

Υδροχόος

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και θα στρέψει την προσοχή σου σε θέματα και υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου, καθώς και γραφειοκρατικά ζητήματα που απορρέουν από αυτό. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Λέοντα υποδηλώνει πως θα υπάρχουν δυσκολίες στην επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και στους δικούς σου ανθρώπους με αποτέλεσμα ακόμα και το πιο απλό θέμα να φαντάζει τεράστιο. Αν θέλεις να αποφύγεις τις διαφωνίες προσπάθησε να μιλήσεις με επιχειρήματα και απόφυγε τους εκνευρισμούς οι οποίοι θα σου στοιχίσουν την ηρεμία σου αλλά και στην ηρεμία μέσα στο σπίτι. Αν παρόλα αυτά νιώθεις πως θέλεις να μιλήσεις προσπάθησε να το κάνεις όσο πιο ήρεμα γίνεται διαφορετικά ακόμα και αν έχεις δίκιο δεν θα είναι εύκολο να το βρεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Κριού και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα βοηθά τα οικονομικά σου ζητήματα καθώς σου χαρίζει ευχέρεια και ικανότητες στις διαπραγματεύσεις τέτοιου είδους. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα παρατηρήσεις πως υπάρχουν και άλλα θέματα εκτός από τα οικονομικά τα οποία αξίζουν της προσοχής σου. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ουρανό υποδηλώνει πως πρόσωπα του περιβάλλοντός σου θα κάνουν ξαφνική είσοδο στην ημέρα σου και μάλιστα μπορεί να σου έχουν και νέα. Βρες χρόνο για να τους συναντήσεις και μην είσαι βιαστικός/η στις μετακινήσεις σου αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν προβλήματα.