Τα ζώδια της ημέρας

Main Image

Ταύρε, η Σελήνη σε κάνει να εστιάζεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 9 Ιουλίου;

Κριός

Θέματα που έχουν να κάνουν με το εισόδημά σου θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς θέλεις οπωσδήποτε να βρεις κάποιο τρόπο να το «βελτιώσεις». Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και τονίζει κάθε είδους ανάγκη σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα θα σημάνει συναγερμό μέσα σου καθώς θα νιώσεις πως δεν είναι εύκολο να ικανοποιήσεις και να καλύψεις αυτά που έχεις κατά νου. Πρόσεξε καθώς μπορεί να παρασυρθείς σε λανθασμένες ενέργειες που αφορούν οικονομικά ζητήματα όπως και να βγεις εκτός οικονομικού προϋπολογισμού λόγω αγορών που δεν χρειάζεσαι. Προσπάθησε να είσαι φειδωλός/η με τα έξοδα καθώς είναι ένας καλός τρόπος για να μη νιώθεις μετέωρος/η.

ADVERTISING

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σε κάνει να εστιάζεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και στις επαφές με τους άλλους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα είναι πιθανό να προκαλέσει συγκρούσεις με τους συνεργάτες ή το/η σύντροφο σου καθώς πιστεύεις πως δεν καταλαβαίνουν τις ανάγκες σου . Προσπάθησε να τους εξηγήσεις και να βρεις τρόπο να γίνεις κατανοητός/η καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν να μην ξέρουν τι θέλεις από εκείνους, αν εσύ δεν τους το πεις. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για βαρύγδουπα συμπεράσματα και τελεσίδικες αποφάσεις κυρίως αν αφορούν τις σχέσεις και συνεργασίες. Κάνε υπομονή και από αύριο μπορείς να δεις καλύτερα τις καταστάσεις που σε απασχολούν.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να σε πιάσει ένα παράπονο το οποίο μπορεί να μην ξέρεις καν από πού ξεκινάει και που έχει τις ρίζες του με αποτέλεσμα να μη νιώθεις ευχάριστα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί έντονο συναισθηματισμό και μία περίεργη διάθεση ακόμα και χωρίς λόγο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα δεν θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις καθημερινές υποχρεώσεις καθώς δεν θα έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα. Προσπάθησε να ασχοληθείς έστω με τις πιο σημαντικές και μην τις αφήσεις για τις επόμενες ημέρες καθώς μετά θα χρειαστεί να ζοριστείς πολύ προκειμένου να τις φέρεις εις πέρας.

Καρκίνος

Οι φίλοι σου θα είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι για εσένα σήμερα και αυτοί που θα επηρεάσουν τις αποφάσεις σου ακόμα και τις επαγγελματικές. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να υποδηλώνει πως θα αναζητήσεις στήριγμα για οποιαδήποτε υπόθεση σε απασχολεί στο φιλικό σου περιβάλλον και στους κολλητούς σου φίλους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα σου λέει πως είναι πολύ πιθανό να μην ακούσεις αυτά που περιμένεις από εκείνους και να νιώσεις πως προσπαθούν να φρενάρουν τις ανάγκες σου και τις επιθυμίες σου. Προσπάθησε να είσαι ρεαλιστής/στρια και να τους ακούσεις πριν απορρίψεις αυτά που θα σου πουν, καθώς σε κάποια θέματα είναι πιθανόν να έχουν δίκιο.

Λέων

Τα όνειρα που έχεις και σχετίζονται με την επαγγελματική σου εξέλιξη θα βρεθούν στο προσκήνιο καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο θα τα αναμοχλεύσει προκειμένου να σε αναγκάσει να τα δεις διεξοδικά. Παρόλα αυτά σήμερα δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να προσπαθήσεις να τα υλοποιήσεις καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου μπορεί να σε παρασύρει σε κινήσεις οι οποίες τελικά δεν θα καλύψουν τις ανάγκες σου και τους στόχους που έχεις θέσει. Πρόσεξε ιδιαίτερα όσον αφορά επαγγελματικές συμφωνίες -κυρίως αν κρύβουν πίσω τους και οικονομικές ανακατατάξεις- καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν να ξεκινήσεις να διεκδικείς κάτι και τελικά να βρεθείς ζημιωμένος/η.

ADVERTISING

Παρθένος

Η ανάγκη σου να κάνεις ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα σε παρακινήσει και θα αρχίσεις να ψάχνεις τρόπους διαφυγής μέσα από βόλτες, συναντήσεις με φίλους και αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις με άτομα του περίγυρου σου που μπορεί να βρίσκουν υπερβολική την ανάγκη σου για διαφυγή. Άφησε τους να πιστεύουν ότι θέλουν και εστίασε σε αυτό που θέλεις εσύ προκειμένου να βρεις τρόπους να μπορέσεις να χαλαρώσεις.

Ζυγός

Η ημέρα θα φέρει αναμνήσεις που θα επηρεάσουν τη διάθεση σου και θα σε γυρίσουν σε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σου είναι και τόσο ευχάριστες. Μεγάλο ρόλο σε αυτό το συναισθηματικό πισωγύρισμα θα παίξει η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο και δεν θα σε αφήσει να εστιάσεις στο παρόν αλλά κατά κύριο λόγο σε καταστάσεις του παρελθόντος. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα μπορεί να φέρει έκτακτα έξοδα ή την τάση να κάνεις κακό υπολογισμό των οικονομικών σου ζητημάτων. Πρόσεξε ιδιαίτερα οτιδήποτε αφορά τα χρήματα γιατί είναι πολύ πιθανόν να βγεις ζημιωμένος/η.

Σκορπιός

Η αλληλεπίδραση που έχεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι το κύριο θέμα της ημέρας καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να τονίζει τις σχέσεις σου με τους άλλους. Το «όχι» θα είναι άγνωστη λέξη για εσένα σήμερα καθώς θα νιώσεις τύψεις σε περίπτωση που χρειαστεί να το πεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα θα δημιουργήσει εμπόδια ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους καθώς όσο και αν δεν θέλεις να το παραδεχτείς οι ανάγκες σας δεν θα ταυτίζονται. Προσπάθησε να βρεις μία μέση οδό σε περιπτώσεις που χρειάζεται απαραίτητα και η δική σου συμβολή ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες προβλημάτων.

Τοξότης

Άλλη μία ημέρα κατά την οποία θα προσπαθήσεις να ξεμπερδέψεις με υποχρεώσεις που απορρέουν από την καθημερινότητα καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες του Ταύρου υποδηλώνει πως σήμερα μπορείς να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα θα φέρει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές αλλά και τις υλικές σου ανάγκες. Αυτός είναι ο λόγος που θα εστιάσεις σε αυτές που δεν έχεις καταφέρει να εκπληρώσεις λόγω υποχρεώσεων και τρεξίματος. Ιεράρχησε τες διαφορετικά θα είναι πάρα πολύ εύκολο να παρασυρθείς και να μην ασχοληθείς με αυτά που έχουν πραγματικά προτεραιότητα.

Αιγόκερως

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Ταύρου και είναι πάρα πολύ βοηθητική για να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου ή με μία καλλιτεχνική δραστηριότητα που θα ενισχύσει τη δημιουργικότητά σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα θα σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση καθώς θα έρθουν στο μυαλό σου καταστάσεις του παρελθόντος που ήταν άβολες για εσένα. Προσπάθησε να μην τα βάλεις με τους φίλους ή τον/τη σύντροφό σου αλλά να διοχετεύσεις τα έντονα συναισθήματα σου μέσα από κάποια ενασχόληση και κάποιο χόμπι που μπορεί να σε βοηθήσει να εκφραστείς.

Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να έχεις μια μικρή συναισθηματική αναστάτωση με αφορμή αδικίες που πιστεύεις πως έχεις υποστεί από όλους αλλά κυρίως από την οικογένεια σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και θα σε κάνει να πεισμώσεις με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να συζητήσεις αλλά ούτε να βρεις και να σε κοινό σημείο επαφής με τους δικούς του ανθρώπους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη βρίσκεται στο Λέοντα θα τονίσει τις συναισθηματικές και υλικές ανάγκες που έχεις αλλά δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν. Προσπάθησε να κρατήσεις μία ισορροπία στις σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και να μην γίνεις αντιδραστικός/η μαζί τους εξαιτίας των θέλω σου.

Ιχθύς

Η ανάγκη σου να επικοινωνήσεις θα είναι πιο σημαντική από κάθε άλλη ανάγκη σου σήμερα και για αυτό δεν θα χάσεις ευκαιρία για τηλέφωνα και συναντήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και σε βάζει στη διαδικασία να βγεις έξω και να συναντήσεις αγαπημένους ανθρώπους κυρίως αυτούς που παρόλο που ανήκουν στο στενό σου περιβάλλον δεν τους βλέπεις συχνά και νιώθεις πως έχετε πολλά να πείτε! Το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το Λέοντα είναι πιθανόν να σε κάνει να νιώσεις περίεργα παρά την επαφή σου με συγγενείς και γνωστούς. Αν σταματήσεις να σκέφτεσαι αρνητικά και αν κρατήσεις στις σκέψεις σου μακριά από υποχρεώσεις που έχεις για τις επόμενες ημέρες θα καταφέρεις να βρεις τρόπο να χαλαρώσεις.

ADVERTISING

ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ: ΤΑ ΠΙΟ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αν η τύχη δε σου χαμογελάει, μήπως φταίει το σαλόνι σου;

Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ

Πώς θα βοηθήσεις το παιδί να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον και πώς να διαχειριστείς τους δικούς σου φόβους.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ

Δεν καθόλου λίγο ένα φιλάκι τελικά.

ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Για εσένα που ψάχνεις κάτι ξεχωριστό για τα νύχια σου.

ΠΩΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο την ώρα του χωρισμού;

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.