ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 10 Ιουλίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θα σου χαρίσει τη διάθεση να επικοινωνήσεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους, συγγενείς και γνωστούς! Μη διστάσεις να τους τηλεφωνήσεις όχι μόνο για να μάθεις τα νέα τους αλλά και για να τους συναντήσεις καθώς η ημέρα ευνοεί και τις δημόσιες σχέσεις εκτός από την επικοινωνία. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο θα βοηθήσει να λυθούν ζητήματα που είχαν προκύψει σχετικά με τη συμμετοχή σου σε μία ομάδα ή κάποιο σύλλογο και να ληφθούν οι κατάλληλες αποφάσεις. Είναι πιθανόν να υπάρξουν και καθυστερήσεις σε ένα θέμα που αφορά συλλογικές δραστηριότητες για αυτό χρειάζεται να έχεις υπομονή.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα καθώς θα είναι εκείνα που θα σου προκαλέσουν τη μεγαλύτερη ανησυχία! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως θα επανέλθει και ένα θέμα που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου και αυτή τη φορά με καινούργιες προϋποθέσεις. Προσπάθησε να πάρεις συνετές αποφάσεις καθώς σε αντίθετη περίπτωση είναι πολύ πιθανόν να βρεθείς οικονομικά ζημιωμένος/η. Η ημέρα ενδείκνυται για να ξεμπερδεύεις με παλιά ζητήματα αλλά αν προσπαθήσεις για μία νέα συμφωνία να έχεις υπόψη σου πως μπορεί να ταλαιπωρηθείς.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει το ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να προβάλεις τον εαυτό σου και τις ικανότητές σου στους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς σήμερα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως είναι πιθανό να βρεθείς με ανθρώπους οι οποίοι θα σου θυμίσουν συζητήσεις που είχες κάνει μαζί τους κατά το παρελθόν και θα σε γεμίσουν με όμορφες εικόνες από ταξίδια και συναντήσεις. Πέρα από αυτές τις συζητήσεις οι οποίες θα σου ανεβάσουν τη διάθεση, φρόντισε να κοιτάξεις και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς μπορεί να υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία χρειάζονται επίλυση. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα αλλά σίγουρα είναι βοηθητική για να τακτοποιήσεις ανοιχτά ζητήματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Καρκίνος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να κάνεις μία ανασκόπηση και να ασχοληθείς αποκλειστικά με συναισθήματα και ανησυχίες που κρατάς μέσα σου καθώς η Σελήνη που πέρασε στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να αφουγκραστείς τον εαυτό σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο θα αναμοχλεύσει αρκετά τα συναισθήματά σου προκειμένου να σε αναγκάσει να τα δεις κατάματα. Σήμερα θα μπορέσεις να κλείσεις πληγές του παρελθόντος αρκεί να αναγνωρίσεις πως υπάρχουν. Σε πρακτικό επίπεδο πρόσεξε τυχόν έξοδα που σχετίζονται με τρίτους καθώς είναι πιθανόν να προκύψει κάτι το οποίο δεν έχεις υπολογίσει.

Λέων

Η παρέα με τους φίλους σου θα σου κάνει καλό καθώς θα σε βοηθήσει να διώξεις το άγχος μιας και οι συζητήσεις μαζί τους θα βοηθήσουν στη διάθεσή σου. Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως θα κάνουν την εμφάνισή τους σχέσεις αλλά και συνεργασίες του παρελθόντος. Οι συζητήσεις με τους φίλους σου θα σε βοηθήσουν να πάρεις μία σωστή απόφαση και θα σε σώσουν από παρορμητικές ενέργειες με αμφίβολα αποτελέσματα. Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις καλύτερα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να λύσεις ζητήματα που σχετίζονται με παρελθοντικά γεγονότα.

Παρθένος

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα είναι αυτά που θα σου δημιουργήσουν τη μεγαλύτερη ανησυχία σήμερα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στους Διδύμους θα τα φέρει στο προσκήνιο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως θα χρειαστεί να ξαναδείς αποφάσεις που είχες πάρει κατά το παρελθόν και σχετίζονται με επαγγελματικά και εργασιακά ζητήματα. Είναι πιθανόν να προκύψουν ξανά και κάποια προβλήματα που υπήρξαν κάποτε σχετικά με αυτούς τους δύο τομείς και δεν τους είχες δώσει την πρέπουσα προσοχή. Σήμερα είναι η ευκαιρία σου να τα λύσεις αν δεν θέλεις να σε ξαναενοχλήσουν.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων και θα σε βοηθήσει να βρεις το κέφι σου και την καλή σου διάθεση, προκειμένου να κάνεις μία βόλτα ή μία επίσκεψη σε αγαπημένα σου πρόσωπα που ανήκουν στο ευρύτερο περιβάλλον σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να ξαναδείς ένα αισθηματικό ζήτημα και αφορμή για αυτό θα γίνει είτε μία συνάντηση είτε μία κουβέντα που θα πέσει στο τραπέζι. Προσπάθησε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να μην βιαστείς καθώς είναι η ευκαιρία σου να διευθετήσεις την κατάσταση προς όφελος σου!

Σκορπιός

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις τα κέφια σου καθώς οι σκέψεις που κάνεις θα είναι έντονες και θα απορροφήσουν την ενέργειά σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η και λιγομίλητο/η και αυτό θα κάνει εντύπωση στους ανθρώπους που σε ξέρουν. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να δεις ξανά ένα θέμα που είχε προκύψει σχετικά με το σπίτι σου και με τους δικούς σου ανθρώπους προκειμένου να το λύσεις. Μην επιχειρήσεις να το αφήσεις ξανά για μία άλλη φορά άλυτο και να το μεταφέρεις μία άλλη μέρα καθώς τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή ώστε να μπορέσεις να το φέρεις στα μέτρα σου και να μην σε ταλαιπωρήσει άλλο.

Τοξότης

Σήμερα αυτό που θα σε απασχολήσει περισσότερο από όλα θα είναι οι στενοί σου συνεργάτες κι ο/η σύντροφός σου καθώς θα τους αναζητήσεις προκειμένου να πάρεις την επιβεβαίωση που θέλεις για κάτι που έχεις στο μυαλό σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως είναι μία καλή μέρα για να φέρεις στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος προκειμένου να τα λύσεις. Εξέτασε προσεκτικά θέματα που σχετίζονται με εσένα και με πρόσωπα του συγγενικού σου περιβάλλοντος, γνωστούς ακόμα και γείτονες καθώς είναι πολύ πιθανό να χρειαστούν κάποιες διευθετήσεις για τις μεταξύ σας σχέσεις. Αν υπήρχε ένα ανοιχτό θέμα μαζί τους είναι μία πολύ καλή ημέρα για να το λύσεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα φέρει στο προσκήνιο εργασιακά ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο θα φέρει ξανά στο προσκήνιο κάποια έξοδα του παρελθόντος τα οποία αν διαχειριστείς σωστά θα καταφέρεις να τα διευθετήσεις άμεσα. Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για να κάνεις νέα ξεκινήματα σε εργασιακά και οικονομικά ζητήματα είναι όμως πολύ ευνοϊκή για να μπορέσεις να διευθετήσεις αυτά που υπάρχουν ήδη και υπήρχαν από το παρελθόν.

Υδροχόος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με οτιδήποτε σε βοηθά να νιώσεις καλά είτε αυτό είναι κάποιο χόμπι σου είτε κάποιος άνθρωπος! Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βρεις τρόπους να ανέβεις ψυχολογικά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν θα σε αφήσει να πλήξεις καθώς θα φέρει στο προσκήνιο έρωτες του παρελθόντος και θα σου δημιουργήσει μία γλυκιά αναστάτωση. Αν θέλεις να είσαι σίγουρος/η πως θα πάρεις τη σωστή απόφαση μην δράσεις παρορμητικά και σκέψου πρώτα τι είναι αυτό που θέλεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δεις προσεκτικά οτιδήποτε σχετίζεται με τους δικούς σου ανθρώπους αλλά και με το σπίτι σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Άρη από τον Υδροχόο θα φέρει μπροστά σου ανησυχίες του παρελθόντος που θα σε κάνουν ιδιαίτερα προστατευτικό/η με την οικογένειά σου. Πρόσεξε να μην το παρακάνεις καθώς είναι πιθανό να νιώσουν πίεση από την προσοχή σου. Σήμερα μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να κλείσεις ένα γραφειοκρατικό ζήτημα που σχετίζεται με το σπίτι σου και το κουβαλούσες μαζί σου εδώ και πολύ καιρό, μη βρίσκοντας τρόπο να το διευθετήσεις.