Τα ζώδια της ημέρας

Main Image

Ιχθύ, φλέρταρε. Είναι η μέρα σου.

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 12 Ιουλίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με δουλειές που σχετίζονται με το σπίτι σου αλλά και με υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτό. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό υποδηλώνει πως είναι μία πολύ καλή μέρα για να ασχοληθείς με οικονομικές, γραφειοκρατικές και κάθε είδους εκκρεμότητα που αφορά το σπίτι σου και μάλιστα να τις φέρεις εις πέρας εύκολα. Η ημέρα θα σε ευνοήσει για αυτό προτίμησε να διευθετήσεις οτιδήποτε έχεις αφήσει ημιτελές. Ένα νέο που σχετίζεται με τα οικονομικά σου θέματα κυρίως αυτά που απορρέουν η σχετίζονται με τρίτους θα σου φτιάξει τη διάθεση καθώς θα είναι προς όφελός σου.

ADVERTISING

Ταύρος

Όσες δουλειές και να έχεις σήμερα θα βρεις το χρόνο να περάσεις από τα αδέρφια σου ή τα ξαδέρφια σου και να πιείς ένα καφεδάκι για να πείτε τα νέα σας! Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα τονίσει την επικοινωνιακή σου άνεση με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτό να μείνει σπίτι μόνος/η σου χωρίς να έχεις κάποιον να συζητήσεις! Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα διευρύνει τη φήμη σου και θα φτιάξει ακόμα περισσότερο τη διάθεση σου καθώς θα διαπιστώσεις πόσο δημοφιλής είσαι στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Αν έχεις κατά νου να βγεις για ψώνια σήμερα προσπάθησε να είσαι φειδωλός/η με τις αγορές καθώς θα σου ξυπνήσει η επιθυμία για σπατάλες!

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στα οικονομικά σου καθώς θα είναι τα μόνα που θα διευθετήσεις προκειμένου να καταφέρεις να μη νιώθεις αυτό το αίσθημα ανασφάλειας που είναι το χειρότερο σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να διαπραγματευτείς και να κάνεις συμφέροντες διακανονισμούς, διευθετήσεις με τράπεζες και να φέρεις εις πέρας με επιτυχία οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικές εκκρεμότητες. Είναι πιθανόν να έχεις και μία νέα εργασιακή πρόταση η οποία θα ενισχύσει το εισόδημά σου και θα σου ανοίξει ένα νέο τομέα δραστηριοτήτων.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα σε φέρει στο προσκήνιο ακόμα και για τους λάθος λόγους καθώς μπορεί να γίνεις κυκλοθυμικός/η ή να αρχίσεις να απαιτείς πολλά πράγματα από τους άλλους, κυρίως από τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να σώσεις την κατάσταση καθώς θα σου υπενθυμίσει πως μπορείς να κερδίσεις πολλά περισσότερα από τους άλλους αν δεν τα απαιτήσεις. Ακόμα μπορεί να σου φέρει ένα δώρο αισθηματικού χαρακτήρα το οποίο θα ανεβάσει τη διάθεση σου. Η ημέρα θα είναι πολύ καλή για εσένα για αυτό είναι κρίμα να εστιάσεις σε πράγματα, καταστάσεις και ανθρώπους που σου χαλάνε τη διάθεση.

Λέων

Σήμερα αυτό που θέλεις περισσότερο από όλα είναι να βρεις την ησυχία σου μακριά από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σε αφήνουν να χαλαρώσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και κάνει επιτακτική την ανάγκη σου για πνευματική και σωματική ηρεμία. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σε βοηθήσει να εστιάσεις σε πράγματα που έχουν θετικό αντίκτυπο για τη ψυχολογία σου ώστε να μπορέσεις να βρεις την αισιοδοξία σου. Ένα νέο που θα έρθει από το οικογενειακό σου περιβάλλον και θα σχετίζεται με τους δικούς σου ανθρώπους θα φτιάξει τη διάθεση σου και θα σε κάνει να νιώσεις χαρούμενος/η!

ADVERTISING

Παρθένος

Φίλοι, συνάδελφοι και άνθρωποι με τους οποίους μοιράζεσαι κοινά πιστεύω ή δραστηριοποιείσαι μαζί τους σε συλλόγους θα είναι οι μόνοι που θα ασχοληθείς σήμερα καθώς θέλεις να βρίσκεσαι με κόσμο! Αιτία για αυτό θα αποτελέσει η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο και ευνοεί συλλογικές και φιλικές συναθροίσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να σου φέρει νέες γνωριμίες αλλά και νέες συμμαχίες. Σήμερα η δημοτικότητα σου θα βρίσκεται στα ύψη και θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις νέο κόσμο αλλά και να αναθερμάνεις σχέσεις με ανθρώπους που επιθυμείς.

Ζυγός

Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί στην καριέρα σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο θα σε κάνει να θέλεις να επιτύχεις τους επαγγελματικούς στόχους πάση θυσία, καθώς αυτό είναι το αίτημα της. Δεν αποκλείεται από το πρωί να έχεις μία σειρά επαφών και συζητήσεων για επαγγελματικά θέματα καθώς αυτά θα είναι τα μόνα που θα σε απασχολήσουν σήμερα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα σε ανταμείψει για την προσπάθεια που έχεις κάνει αυτό το διάστημα και θα σε βοηθήσει να αναγνωριστείς. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να συζητήσεις με ανώτερους σου και να προωθήσεις τα σχέδιά σου για αυτό μην την αφήσεις να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Σκορπιός

Η ημέρα θα σε βοηθήσει να γίνεις κοινωνικός/η και επικοινωνιακός/η καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο θα σου ανεβάσει τη διάθεση και δεν θα σε αφήσει μόνο/η σου ούτε λεπτό! Άνθρωποι του περιβάλλοντος σου, γνωστοί και συγγενείς θα κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα και θα γεμίσουν την ημέρα σου με συζητήσεις και νέα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει μια πρόσκληση για ένα ταξίδι στο εξωτερικό είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους. Θέματα σπουδών, σεμιναρίων, πτυχίων και επαγγελματικών πιστοποιητικών ευνοούνται ιδιαίτερα για αυτό τρέξε να προλάβεις!

Τοξότης

Σήμερα είναι πιθανόν το μυαλό σου να κολλήσει σε καταστάσεις και ανθρώπους που σε έχουν πληγώσει και δεν θα μπορέσεις εύκολα να σκεφτείς οτιδήποτε άλλο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με τα συναισθήματά σου και τις αδυναμίες σου δημιουργώντας σου εσωτερική αναταραχή προκειμένου να ασχοληθείς μαζί τους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον κυβερνήτη σου το Δία ο οποίος βρίσκεται στο Σκορπιό δεν θα σε αφήσει απροστάτευτο/η και θα σε βοηθήσει να δεις την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έχεις ένα οικονομικό όφελος από κάποια συμφωνία ή μία επιχειρηματική ιδέα. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθώς έχεις προστασία.

Αιγόκερως

Οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες και το/η σύντροφο σου θα μπουν στο μικροσκόπιο σήμερα καθώς θα ασχοληθείς μαζί τους γενικά και ειδικά προκειμένου να τις διευθετήσεις καλύτερα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και θα στρέψει την προσοχή σου αποκλειστικά στους άλλους καθώς εκεί θα βρίσκεται η πηγή της δύναμης και της αυτοπεποίθησής σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό μπορεί να φέρει προτάσεις για νέες συνεργασίες και νέες σχέσεις ή ακόμα και να διευρύνει τις ήδη υπάρχουσες με όρους που σε συμφέρουν. Αυτό που χρειάζεται μόνο να προσέξεις είναι η τάση που θα έχεις για κάποιες υπερβολές οι οποίες μπορεί να κάνουν τους άλλους να δυσανασχετήσουν!

Υδροχόος

Οι εργασιακές αλλά και οι προσωπικές υποχρεώσεις θα είναι αρκετές σήμερα και θα αισθανθείς λίγο πιεσμένος/η μιας και είχες φτιάξει ένα διαφορετικό ημερήσιο πλάνο από αυτό που τελικά θα προκύψει. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και θα φέρει αρκετές δουλειές ή ακόμα και κάποιες αγγαρείες τις οποίες δεν είχες κατά νου για αυτό και θα αναγκαστείς να τροποποιήσεις το πρόγραμμά σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία από το Σκορπιό θα σου χαρίσει εύνοια και θα σε βοηθήσει να βρεις ανθρώπους είτε μέσα από το εργασιακό είτε μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον, που θα προθυμοποιηθούν να σου δώσουν ένα χεράκι προκειμένου να σε βοηθήσουν!

Ιχθύς

Σήμερα θα ξυπνήσεις με πολύ καλή διάθεση καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να εστιάσεις αποκλειστικά σε αυτά που σε κάνουν να νιώθεις χαρούμενος/η και μόνο στη σκέψη τους! Άδραξε την ευκαιρία και ασχολήσου με ένα χόμπι σου καθώς η ημέρα θα ευνοήσει τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες μιας και θα σε βοηθήσει να εκφραστείς μέσα από αυτές. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Σκορπιό θα ενισχύσει την επικοινωνιακή σου διάθεση αλλά και την εξωστρέφεια σου και θα αυξήσει τη δημοτικότητα σου! Η ημέρα είναι πολύ καλή για εσένα και αν την αξιοποιήσεις σωστά θα καταφέρεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για καιρό!

ADVERTISING

ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ: ΤΑ ΠΙΟ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αν η τύχη δε σου χαμογελάει, μήπως φταίει το σαλόνι σου;

Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ

Πώς θα βοηθήσεις το παιδί να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον και πώς να διαχειριστείς τους δικούς σου φόβους.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ

Δεν καθόλου λίγο ένα φιλάκι τελικά.

ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Για εσένα που ψάχνεις κάτι ξεχωριστό για τα νύχια σου.

ΠΩΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο την ώρα του χωρισμού;

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.