ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 6 Δεκεμβρίου;

Κριός

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη, ένα ζώδιο που σε «βλέπει» φιλικά για αυτό και θα νιώσεις πως η διάθεσή σου θα αρχίσει να γίνεται όλο και καλύτερη καθώς θα φεύγει από την ανησυχία των προηγούμενων ημερών. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία κατά το δεύτερο μισό της ημέρας υποδηλώνει πως θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία με ένα εκπαιδευτικό ζήτημα, μία εξέταση για ένα μάθημα ή με θέματα που αφορούν ένα πτυχίο. Επίσης είναι πιθανόν να προκύψει ένα ταξίδι στο εξωτερικό είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους, το οποίο θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις! Η ημέρα σε ευνοεί πολύ με κάθε τρόπο.

Ταύρος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να προσπαθήσεις να διευθετήσεις ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικές υποθέσεις και να διευθετήσεις επίσης οτιδήποτε σχετίζεται με δημόσιους φορείς. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία σου χαρίζει αισιοδοξία και πίστη, πως στο τέλος θα καταφέρεις να βγεις κερδισμένος/η από κάθε οικονομική υπόθεση που έχεις σε εκκρεμότητα. Δεν αποκλείεται να πάρεις κάποιο δώρο από την επιχείρηση που δουλεύεις ή να σου κάνει ένα δώρο ένας συνεταίρος σου ή ακόμα και ο/η σύντροφός σου! Σήμερα θα βρεθείς με κάθε τρόπο κερδισμένος/η αρκεί να προσέξεις καθώς κατά διαστήματα θα σε πιάσει μία ακατανίκητη επιθυμία να ξοδέψεις χρήματα!

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και ευνοεί σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με τους συνεργάτες σου. Αν έχεις καλή διάθεση θα καταφέρεις να λύσεις και ένα ζήτημα που έχει προκύψει ανάμεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου και μέχρι τώρα σε ταλαιπωρεί ιδιαίτερα. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία υποδηλώνει εξαιρετική εύνοια σε οποιοδήποτε ζήτημα και αν ασχοληθείς σήμερα, αλλά και μία διάθεση υπερβολής στις αποφάσεις σου. Πρόσεξε ιδιαίτερα αν αυτές οι αποφάσεις σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι πιθανόν να μην είναι και τόσο ρεαλιστικές!

Καρκίνος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για οτιδήποτε σχετίζεται με δουλειές και υποχρεώσεις καθώς η Σελήνη που μόλις μπήκε στον Τοξότη θα είναι πολύ βοηθητική για αυτές. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία υποδηλώνει πως όσες δουλειές κι αν έχεις όση πίεση και αν νιώσεις, στο τέλος απλά θα γίνουν όλες με ένα σχεδόν μαγικό τρόπο και εσύ θα μπορέσεις να κρατήσεις και την αισιοδοξία σου! Δεν αποκλείεται να έχεις ιδιαίτερη εύνοια σε ένα εργασιακό project ή να σου γίνει μία πρόταση σχετική με τα εργασιακά σου, από την οποία θα μπορέσεις να βγεις κερδισμένος/η είτε σε ηθικό είτε σε πρακτικό είτε σε οικονομικό επίπεδο!

Λέων

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα καθώς θα βρεις ευκαιρίες να ασχοληθείς με πράγματα που σου αρέσουν και να αντλήσεις χαρά μέσα από αυτά. Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και από αυτή τη θέση θα ευνοήσει οτιδήποτε και αν κάνεις σήμερα. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία υποδηλώνει πως θα νιώσεις την ακατανίκητη επιθυμία να βγεις έξω, να συναντήσεις φίλους σου, τον/τη σύντροφό σου και να διασκεδάσεις! Αυτό είναι πολύ καλό καθώς θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου, πρόσεξε όμως καθώς οι υπερβολές παραμονεύουν και το να χάσεις το μέτρο θα είναι πάρα πολύ εύκολο σήμερα!

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει τον Τοξότη και θα ευνοήσει πολύ ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και τους δικούς σου ανθρώπους. Σήμερα επεδίωξε να βάλει σε τάξη από τις πιο απλές δουλειές του σπιτιού έως και τις πιο σύνθετες καθώς είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα τα καταφέρεις. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα, καθώς υποδηλώνει κάποιο κέρδος είτε πρακτικό είτε οικονομικό από ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου. Η πεποίθηση πως όλα θα πάνε καλά θα είναι αυτή που θα ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου και θα σε βοηθήσει να κρατήσεις μία πολύ καλή διάθεση σήμερα.

Ζυγός

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να κάνεις δημόσιες σχέσεις και να επιδιώξεις να συναναστραφείς με αγαπημένους σου ανθρώπους καθώς η Σελήνη που έχει περάσει τον Τοξότη θα σε κάνει άκρως επικοινωνιακό/η. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία υποδηλώνει πως η παρουσία σου θα είναι αρκετά πληθωρική σήμερα και αυτό θα σε φέρει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος οπουδήποτε και αν βρεθείς! Καλό θα ήταν να αποφύγεις να βρεθείς σε μαγαζιά για να ψωνίσεις καθώς θα έχεις μία τάση για υπερβολές και θα είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς σε ψώνια και αγορές που δεν χρειάζεσαι!

Σκορπιός

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να διευθετήσεις οικονομικά ζητήματα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Τοξότη θα σε βοηθήσει με αυτά. Βέβαια εκεί δεν θα είναι μόνη της καθώς η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία από το μεσημέρι και έπειτα, υποδηλώνει πως θα έχεις την ευκαιρία για να γυρίσεις προς όφελός σου ένα οικονομικό ζήτημα που σε ταλαιπωρεί και σε απασχολεί το τελευταίο διάστημα. Επίσης δεν αποκλείεται να πάρεις κάποιο μπόνους από τη δουλειά σου ή να κάνεις μία διαπραγμάτευση από την οποία θα βρεθείς κερδισμένος/η με έμμεσο τρόπο!

Τοξότης

Σήμερα θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων καθώς η ενέργειά σου και η αισιοδοξία σου δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητες. Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία υποδηλώνει πως θα υπάρξουν άπειροι τρόποι για να βρεθείς στο προσκήνιο. Σίγουρα θα σου αρέσει που θα τραβήξεις την προσοχή των άλλων και αυτό μπορείς να το «εκμεταλλευτείς» προκειμένου να διευθετήσεις και κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε απασχολούν αρκετά. Οτιδήποτε κι αν κάνεις σήμερα θα καταφέρεις να το στρέψεις προς όφελός σου αρκεί να προσέξεις την παγίδα των υπερβολών (στα λόγια, στις πράξεις ακόμα και στις υποσχέσεις) που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα.

Αιγόκερως

Σήμερα θα προτιμήσεις να περάσεις την ημέρα σου μακριά από οποιαδήποτε πηγή αρνητισμού καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Τοξότη θα σου υπενθυμίσει πως η καλή ενέργεια και η θετική διάθεση κάνει θαύματα. Επεδίωξε να συναναστραφείς με ανθρώπους και με δραστηριότητες που ξέρεις πως μπορούν να επιδράσουν θετικά στη διάθεσή σου καθώς είναι σίγουρο πως κάτι τέτοιο θα γίνει. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία υποδηλώνει πως ένα ζήτημα το οποίο σε απασχολεί (μπορεί να σχετίζεται ακόμα και με τα εργασιακά σου) θα λυθεί σχεδόν μόνο του, χωρίς εσύ να χρειαστεί να καταβάλεις καμία προσπάθεια για αυτό!

Υδροχόος

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και είναι πολύ βοηθητική για τη διάθεσή σου αλλά και για τη διάθεση των γύρω σου! Είναι πολύ πιθανό να παρατηρήσεις πως και εσύ και οι φίλοι σου, ακόμα και οι συνάδελφοί σου, θα ψάχνετε ευκαιρία για να βγείτε για ένα ποτό ή να κάνετε μία βόλτα σε ένα αγαπημένο σας μέρος! Η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία υποδηλώνει πως όσο περνούν οι ώρες τόσο η διάθεση όλων θα ανεβαίνει. Σε περίπτωση που τελικά ενδώσεις σε μία πρόσκληση για έξοδο πρόσεξε καθώς μπορεί να υπερβάλλεις με τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια και να χάσεις το μέτρο.

Ιχθύς

Σήμερα τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με το Δία υποδηλώνει πως ενδέχεται να υπάρξουν επαγγελματικές ευκαιρίες μέσα από τις οποίες θα μπορέσεις να δείξεις τις ικανότητες που έχεις. Μία νέα επαγγελματική πρόταση ή μία προαγωγή είναι πάρα πολύ πιθανή. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι η διάθεση υπερβολής που μπορεί να σε πιάσει με αποτέλεσμα να γίνεις είτε υπεραισιόδοξος/η είτε απαισιόδοξος/η με αυτά που έχεις να διευθετήσεις!