ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 2 Φεβρουαρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και δείχνει πως ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά και την εικόνα σου στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα σε απασχολήσουν άμεσα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο δείχνει πως η ήμερα θα είναι αρκετά κουραστική, όμως θα έχει και ευκαιρίες για να δείξεις τι αξίζεις στους ανθρώπους που είναι ιεραρχικά ανώτεροι σου στη δουλειά. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα ενισχύσει την κούραση που νιώθεις και δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Απόφυγε παρορμητικά λόγια καθώς θα φανούν επιθετικά.

Ταύρος

Σήμερα παρόλο που θα ξυπνήσεις με πολύ καλή διάθεση θα πρέπει να δώσεις σημασία σε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να σου τη χαλάσουν. Μία συζήτηση με κάποιο πρόσωπο του ευρύτερου σου περιβάλλοντος θα είναι αρκετή για να προκύψουν διαφωνίες μεταξύ σας και τελικά να χαλάσει λίγο το κλίμα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο δείχνει πως θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η με οτιδήποτε κι αν πεις, καθώς οι διαφωνίες μπορεί να δημιουργήσουν αποστάσεις. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Κριό δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν συζητήσεις πίσω από την πλάτη σου για αυτό προσπάθησε να μη δώσεις αφορμές για κάτι τέτοιο.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και είναι πολύ βοηθητική για να τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου, τα συναισθήματά σου και όλα αυτά που σε απασχολούν. Η ενδοσκόπηση θα σε βοηθήσει να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα για αυτό μην αποφύγεις την «κουβέντα» με τον εαυτό σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο δείχνει πως θα υπάρξει συναισθηματική αποστασιοποίηση από ανθρώπους και καταστάσεις, αυτή όμως θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα ως έχουν. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Κριό δείχνει πως μπορεί να υπάρξει μία αντιπαράθεση με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο στα πλαίσια μιας συζήτησης.

Καρκίνος

Οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο και συναναστρέφεσαι σε προσωπικό, θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου και σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει μία ψυχρή ατμόσφαιρα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις για αυτό προσπάθησε να μην είσαι αυστηρός/η με τους άλλους. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Κριό σου εφιστά την προσοχή στο επαγγελματικό σου περιβάλλον καθώς εκεί μπορεί να δημιουργηθούν διαξιφισμοί.

Λέων

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις αναλάβει κάποιες δουλειές ρουτίνας οι οποίες θα σου στοιχίσουν τον ελεύθερο σου χρόνο, όμως καλύτερα να τις τελειώνεις τώρα παρά να τις αφήσεις για αργότερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο ενδέχεται να σου φέρει επιπλέον εργασιακές υποχρεώσεις οι οποίες θα σε κουράσουν. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Κριό θα εντείνει την κούραση σου η οποία μπορεί να σε οδηγήσει σε απότομη συμπεριφορά ακόμα και σε αγαπημένους σου ανθρώπους. Απόφυγε τις κοινωνικές υποχρεώσεις μετά τη δουλειά, καθώς θα κουβαλήσεις μαζί και τον εκνευρισμό σου και αυτό δεν θα σε βοηθήσει.

Παρθένος

Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και είναι βοηθητική για εσένα, όμως η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο μπορεί να χαλάσει λίγο τις ευνοϊκές συνθήκες. Είναι πολύ πιθανό να σε ταλαιπωρήσει ένα αισθηματικό σου ζήτημα και εξαιτίας αυτού να απομακρυνθείς από φίλους και γνωστούς, όμως να θυμάσαι πως η επαφή μαζί τους μπορεί να λειτουργήσει πολύ βοηθητικά. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Κριό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο γεγονότα του παρελθόντος τα οποία θα σου δημιουργήσουν συναισθηματική αναταραχή. Προσπάθησε να ασχοληθείς μόνο με ζητήματα του παρόντος και να αφήσεις πίσω οτιδήποτε ξέρεις πως έχει γίνει και δεν γίνεται να αλλάξει.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο ενδέχεται να δημιουργήσει ένα παγωμένο κλίμα στο σπίτι, εξαιτίας μιας διαφωνίας με τους δικούς σου ανθρώπους. Για να αποφύγεις αυτή την κατάσταση προσπάθησε να μην είσαι επικριτικός/η και αυστηρός/η μαζί τους, καθώς ακόμα και αν έχεις δίκιο με αυτό τον τρόπο θα το χάσεις. Το απόγευμα το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό, δείχνει πως ενδέχεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις και με κάποιο συνεργάτη ή με το/η σύντροφό σου. Σίγουρα θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός/η προκειμένου να κρατήσεις ένα ήρεμο κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και δείχνει πως θα έχεις επαφές και συναντήσεις με ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος, όπως είναι συγγενείς, γνωστοί ακόμα και γείτονες. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο δείχνει πως αυτές οι συναντήσεις μπορεί να δημιουργήσουν διαφωνίες και τελικά να γίνουν η αφορμή για να παγώσει το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιους ανθρώπους. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Κριό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και με ανθρώπους του εργασιακού σου περιβάλλοντος. Σήμερα θα πρέπει να συγκρατήσεις τον εκρηκτικό σου χαρακτήρα, ακόμα και αν σου δοθούν αφορμές να τον φέρεις στην επιφάνεια!

Τοξότης

Σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η με τα έξοδά σου καθώς η σύνοδος της Σελήνης και του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερου δείχνει πως τα οικονομικά σου θα είναι λίγο «στριμωγμένα». Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από αγορές που δεν σου χρειάζονται ώστε να μπορέσεις να διευθετήσεις όσο καλύτερα γίνεται τις υποχρεώσεις σου. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό, δείχνει πως εκτός από τα οικονομικά ζητήματα θα πρέπει να προσέξεις και τα αισθηματικά. Ο εκνευρισμός θα κάνει αισθητή την παρουσία του στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα από το πουθενά.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να δημιουργηθούν αποστάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν δεν θέλεις να γίνει αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τον τρόπο που εκφράζεις τη γνώμη σου, αλλά και τις συμβουλές σου προς τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η αφοπλιστική ειλικρίνεια σου μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από ότι να λύσει για αυτό θα πρέπει να βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να εκφραστείς. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη από τον Κριό δείχνει πως θα υπάρχει μία γενικότερη ένταση η οποία θα δυσκολέψει την επαφή με τους γύρω σου.

Υδροχόος

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να μην έχεις όρεξη ακόμα και αν δεν ξέρεις το λόγο για αυτό και θα προτιμήσεις να περάσεις την ημέρα σου χωρίς ιδιαίτερες συναναστροφές με ανθρώπους αλλά ούτε και με υποχρεώσεις! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο δείχνει πως είναι πιθανόν να υπάρξει κάτι στο μυαλό σου, το οποίο θα σου δημιουργήσει ανησυχία. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει μία παρεξήγηση μεταξύ εσένα και ενός ανθρώπου που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να φέρνει κοντά σου φίλους, συναδέλφους αλλά και ανθρώπους που συνδράμετε μαζί μέσα από ομάδες και συλλόγους. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο υποδηλώνει πως θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου μέσα σε μία παρέα ή μία ομάδα ανθρώπων. Μην το φοβηθείς καθώς τέτοιου είδους ξεκαθαρίσματα θα σου δείξουν καλύτερα συμμάχους, αλλά και «άσπονδους φίλους». Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη από τον Κριό υποδηλώνει έξοδα. Προσπάθησε όσο περνάει από το χέρι σου να είσαι φειδωλός/η με αυτά, καθώς ενδέχεται να προκύψουν και κάποια νέα.