ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 11 Φεβρουαρίου;

Κριός

Σήμερα θα αναζητήσεις ανθρώπους που όταν βρίσκεσαι μαζί τους νιώθεις συναισθηματική ασφάλεια καθώς η Σελήνη που πέρασε στον Ταύρο θα φέρει στο προσκήνιο ανασφάλειες και άγχη. Εκτός από τους ανθρώπους με τους οποίους θα επιλέξεις να συναναστραφείς για να νιώσεις καλά, ιδιαίτερη σημασία θα έχουν για εσένα και τα οικονομικά σου ζητήματα. Μάλιστα όσο καλύτερα πας σε αυτόν τον τομέα τόσο θα αυξηθεί και η αυτοπεποίθηση σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω το απόγευμα δείχνει πως είναι πιθανόν να έχεις μία επιτυχία σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα, η οποία δεν αποκλείεται να συνοδεύεται και από ένα γερό μπόνους.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και δείχνει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για να «προωθήσεις» τις ανάγκες σου και τις επιθυμίες σου στους κατάλληλους αποδέκτες. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω το απόγευμα δείχνει πως η ήμερα είναι πολύ καλή για να βγεις έξω, να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους και να περάσεις καλά. Στην ουσία το παραπάνω σενάριο θα καλύψει τις επιθυμίες σου καθώς αυτό που θέλεις σήμερα είναι να συναναστραφείς με κόσμο και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Να είσαι σίγουρος/η πως αυτό θα είναι πολύ εύκολο να συμβεί!

Δίδυμοι

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να μην φορτώσεις το πρόγραμμά σου με δουλειές και υποχρεώσεις, ώστε να καταφέρεις να βρεις χρόνο για να ξεκουραστείς. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει ραθυμία με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να παρεκκλίνεις του ημερήσιου προγράμματος. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω το απόγευμα δείχνει πως μπορεί να έχεις μία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο η οποία θα σου φτιάξει τη διάθεση. Προσπάθησε να ακούσεις τις ανάγκες σου καθώς αυτές θα έχουν τον πρώτο λόγο στη διάθεσή σου.

Καρκίνος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τους φίλους σου καθώς η παρέα μαζί τους θα είναι πάρα πολύ ευεργετική για τη διάθεσή σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα σου δημιουργήσει συναισθηματική ασφάλεια από την επαφή που θα έχεις με τους φίλους σου. Το απόγευμα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα έχεις μία συνάντηση η οποία θα σε ευνοήσει πολύ είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Βέβαια δεν αποκλείεται να προκύψει και ένας συνδυασμός αυτών των δύο για εσένα που αναζητάς κάτι νέο στη ζωή σου.

Λέων

Σήμερα είναι μία εξαιρετική ημέρα για επαγγελματικά ζητήματα για αυτό οτιδήποτε και αν έχεις στο πρόγραμμα σου, προσπάθησε να βρεις χρόνο για να αφιερωθείς στη δουλειά σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και ευνοεί οτιδήποτε σχετίζεται με την καριέρα σου, τη φήμη σου και την κοινωνική σου αναγνώριση. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω το απόγευμα δείχνει πως θα έχεις μία επαγγελματική επιτυχία. Δεν αποκλείεται να πάρεις προαγωγή ή να αλλάξεις πόστο και να μεταφερθείς σε κάποιο που είναι πιο κοντά στις ανάγκες σου.

Παρθένος

Σήμερα ξεκινά μία πολύ καλή ημέρα για εσένα καθώς το πέρασμα της Σελήνης στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως θα έχεις ευκαιρίες για να περάσεις καλά. Οι συναντήσεις με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό θα σου φτιάξουν τη διάθεση για αυτό πάρε ένα τηλέφωνο εκείνο τον κουμπάρο σου ή το συγγενή σου που όλο το έλεγες να πάρεις και όλο το ανέβαλες. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω το απόγευμα δείχνει πως γοητεία σου σε συνδυασμό με την καλή σου διάθεση μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις και στα αισθηματικά σου ζητήματα.

Ζυγός

Η ημέρα θα ξεκινήσει με ιδιαίτερη ενέργεια για εσένα σήμερα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Ταύρο θα τροφοδοτήσει τα αποθέματα σου και θα σε κάνει να νιώθεις ακούραστος/η! Προτίμησε να ασχοληθείς με ένα οικονομικό σου ζήτημα καθώς η θέλησή σου να το διευθετήσεις θα σε βοηθήσει να επιτύχεις το σκοπό σου. Το μυστικό σήμερα είναι να μην μείνεις άπραγος/η, καθώς τότε θα είναι πολύ εύκολο η ενέργειά σου να μετατραπεί σε εκνευρισμό. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω το απόγευμα σε προτρέπει -αν σου μείνει ελεύθερος χρόνος- να ασχοληθείς με κάποιες καλλιτεχνικές αλλαγές που θέλεις να κάνεις στο σπίτι σου!

Σκορπιός

Σήμερα θα δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στη γνώμη των ανθρώπων που θα συναναστραφείς καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο θα σε κάνει να ακούς περισσότερο τους άλλους παρά τον εαυτό σου! Η εν-συναίσθηση σου θα είναι αυξημένη και θα σε βοηθήσει να έρθεις πραγματικά κοντά και να καταλάβεις τους ανθρώπους με τους οποίους θα έχεις επαφή. Το απόγευμα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα είναι εύκολο για εσένα να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Δεν αποκλείεται να έχεις μία επιτυχία σε ένα αισθηματικό ή σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και δείχνει πως ξεκινά μία ημέρα η οποία θα έχει αρκετές δουλειές με τις οποίες θα πρέπει να ασχοληθείς. Προτίμησε να ξεκινήσεις το ημερήσιο σου πλάνο με τις πιο απαιτητικές υποχρεώσεις καθώς όσο περνάει η ώρα τόσο περισσότερο θα περνάει από το μυαλό σου η ιδέα να τα αφήσεις όλα και να βγες μία βόλτα για να πιείς ένα καφέ. Το απόγευμα το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω δείχνει πως μπορεί να έρθουν χρήματα από εκεί που δεν το περιμένεις. Μία νέα εργασιακή συμφωνία είναι πιθανή όπως εξίσου πιθανό είναι και ένα μπόνους από τη δουλειά σου.

Αιγόκερως

Η ημέρα προμηνύεται πολύ καλή για εσένα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Ταύρο δείχνει πως θα μπορέσεις επιτέλους να ξεκουραστείς από την πίεση των προηγούμενων ημερών. Επεδίωξε να αφιερώσεις χρόνο στα χόμπι σου, σε μία καλλιτεχνική δραστηριότητα ή στο/η σύντροφό σου καθώς και σε οτιδήποτε άλλο νιώθεις πως σε γεμίζει. Το απόγευμα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα ανεβάσει τη γοητεία σου η οποία με τη σειρά της θα ανεβάσει τη φιλαρέσκεια σου ! Εκμεταλλεύσου τις καταστάσεις καθώς μπορεί να επιτύχεις κάτι πολύ καλό στον αισθηματικό τομέα.

Υδροχόος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να επιδιώξεις να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο θα σε βοηθήσει σε αυτό. Το απόγευμα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω δείχνει πως οποιαδήποτε αλλαγή σχετίζεται με τη διακόσμηση του σπιτιού σου θα στεφθεί με επιτυχία. Η γνώμη των δικών σου ανθρώπων θα είναι πολύ βοηθητική για τα σχέδιά σου για αυτό μη διστάσεις να τη ζητήσεις. Επίσης η ήμερα είναι πολύ ευνοϊκή για να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου, σε περίπτωση που έχεις τέτοιου είδους εκκρεμότητες.

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και θα βοηθήσει οτιδήποτε σχετίζεται με νέες γνωριμίες, δημόσιες σχέσεις αλλά και συναντήσεις με τους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος. Το απόγευμα το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω δείχνει πως οι μετοχές σου θα ανέβουν κατακόρυφα και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις οπουδήποτε και αν βρεθείς. Δεν αποκλείεται να αποκτήσεις καινούργιους θαυμαστές και πιστούς συμμάχους στα σχέδιά σου. Αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο δες προσεκτικά μία συμφωνία η οποία θα παρουσιαστεί, καθώς μπορεί να είναι επικερδής.

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;