ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σου. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 16 Φεβρουαρίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και θα σε βοηθήσει να αναλάβεις με επιτυχία δουλειές και ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει το πρωί με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως θα μπορέσεις να ξεγλιστρήσεις εύκολα από καταστάσεις που θεωρείς πως σε πιέζουν καθώς θα βρίσκεις τις κατάλληλες δικαιολογίες. Το απόγευμα η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη αλλά και τον Κρόνο που βρίσκονται στον Αιγόκερω υποδηλώνουν πως ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα κάνει την εμφάνισή του και μπορεί να σε αναγκάσει να αλλάξεις το πλάνο που είχες κατά νου

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στα νέα των αγαπημένων σου προσώπων. Το τρίγωνο που σχηματίζει το πρωί με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως θα έχεις ευχάριστες συναντήσεις με ανθρώπους του συγγενικού αλλά και του φιλικού σου περιβάλλοντος. Το απόγευμα η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα φέρει ως θέμα συζήτησης ένα σημαντικό ζήτημα. Προσπάθησε να μην είσαι αυστηρός/η καθώς θα έχεις αυτή την τάση, η οποία όμως δεν θα είναι βοηθητική για την επίλυσή του. Κράτησε τη γνώμη που θα ακούσεις από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο καθώς θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα από μία άλλη οπτική γωνία.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πιθανόν να τρέχεις από το πρωί να πληρώσεις κάποιους από τους λογαριασμούς σου, να κάνεις μία δουλειά στην τράπεζα ή να περάσεις από ένα δημόσιο φορέα να ολοκληρώσεις κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να τελειώσεις τέτοιου είδους υποχρεώσεις εδώ και τώρα. Το απόγευμα η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως κάποιες κινήσεις που έχεις κάνει κατά το παρελθόν, και σχετίζονται με ένα οικονομικό σου ζήτημα δεν έφεραν τελικά τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Εστίασε στο παρόν καθώς είναι το μόνο που μπορείς να διαμορφώσεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε βοηθά να φέρεις στο προσκήνιο τις ανάγκες σου, τις επιθυμίες σου αλλά και τις απαιτήσεις που έχεις από τους άλλους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως θα είναι εύκολο για εσένα να επικοινωνήσεις και να πείσεις τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς για οτιδήποτε θελήσεις! Το απόγευμα η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως κάποιος συνεργάτης σου ή ακόμα και ο/η σύντροφός σου θα έχουν διαφορετικές απόψεις από εσένα και αυτό μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις. Προσπάθησε να λύσεις με το διάλογο οτιδήποτε προκύψει διαφορετικά είναι πιθανόν να παγώσουν οι μεταξύ σας σχέσεις.

Λέων

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις όρεξη να ασχοληθείς με πολλά πράγματα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο δεν θα βοηθήσει τα αποθέματα ενέργειας σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα που βρίσκονται στους Ιχθύς δείχνει πως είναι πιθανόν να σου έρθει μία ευφάνταστη ιδέα για να κερδίσεις χρήματα, για αυτό αξίζει να κρατήσει σημειώσεις για οτιδήποτε σου έρθει στο μυαλό. Το απόγευμα η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Κρόνο που βρίσκονται στον Αιγόκερω θα φέρουν στο προσκήνιο ένα εργασιακό ζήτημα το οποίο πρέπει να λύσεις άμεσα. Αυτή η ιδέα δεν θα σου αρέσει και τόσο καθώς δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη σήμερα, όμως θα πρέπει να σκεφτείς πως το καθήκον σε καλεί!

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να φέρνει επαφές και συναντήσεις με φίλους σου και με ανθρώπους που σας ενώνει κάτι κοινό, όπως η συμμετοχή σας σε μία ομάδα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς είναι πολύ βοηθητικό για να ξεσηκώσεις τα πλήθη με το ρητορικό σου χάρισμα το οποίο θα μαγέψει πολλούς! Το απόγευμα η αντίθεση που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως ένα αισθηματικό σου ζήτημα θα έρθει στο προσκήνιο όμως μπορεί να μην έρθει με τον τρόπο που εσύ έχεις στο μυαλό σου. Μην αφήσεις τα σενάρια που είχες κατά νου να δημιουργήσουν εμπόδια σε μία σχέση που πηγαίνει να ξεκινήσει.

Ζυγός

Σήμερα θα πρέπει να ξεκινήσεις με χαλαρή διάθεση το ημερήσιο σου πρόγραμμα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο, δείχνει πως θα προκύψουν κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις τις οποίες δεν θα πρέπει να αφήσεις για άλλη μέρα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως θα είναι εύκολο να διευθετήσεις ένα εργασιακό ή επαγγελματικό σου ζήτημα αρκεί να παρουσιάσεις τα επιχειρήματά σου. Το απόγευμα η αντίθεση που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως είναι πιθανόν να ακούσεις κάποια παράπονα από τους ανθρώπους της οικογένειάς σου που θέλουν να σε δουν και δεν προλαβαίνεις!

Σκορπιός

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να αφήσεις στην άκρη υποχρεώσεις και δουλειές και να κάνεις μία βόλτα σε ένα πιο μακρινό προορισμό -ή αν ανήκεις στους τυχερούς και έχεις το χρόνο- να κάνεις ακόμα και μία εκδρομή. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να συντονίσεις τους ενδιαφερόμενους για τη βόλτα με άψογο τρόπο! Το απόγευμα η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Κρόνο που βρίσκονται στον Αιγόκερω, δείχνει πως είναι πιθανόν να δεχτείς κριτική για κάποιο ζήτημα σου από ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μία ψυχρή ατμόσφαιρα μεταξύ σας.

Τοξότης

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις ιδιαίτερη ζωντάνια και όρεξη καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο θα σε κάνει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε πράγματα τα οποία υπό άλλες συνθήκες ούτε καν θα παρατηρούσες. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα που βρίσκονται στους Ιχθύς ενισχύσει την εν-συναίσθηση σου και αυτό θα είναι δίκοπο μαχαίρι αν τη διοχέτευσεις σε λάθος καταστάσεις. Το απόγευμα η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Κρόνο που βρίσκονται στον Αιγόκερω σε προτρέπουν να κάνεις οικονομία καθώς είναι πιθανόν να νιώσεις πως ζορίζεσαι από τις υποχρεώσεις που έχεις.

Αιγόκερως

Οι άνθρωποι που επιλέγεις να συμβουλευτείς για οτιδήποτε σε απασχολούν θα βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο θα τονίσει πόσο σημαντικές είναι οι διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα και τον Ερμή από τους Ιχθύς θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για συζητήσεις στις οποίες θα κυριαρχήσει το συναίσθημα. Το απόγευμα το κλίμα αλλά και η διάθεσή σου θα αλλάξει. Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Κρόνο που βρίσκονται στο ζώδιό σου, δείχνει πως ίσως να έχεις αρκετές απαιτήσεις από τους άλλους που τελικά θα δημιουργήσουν απομάκρυνση μεταξύ σας.

Υδροχόος

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις ένα απαιτητικό ημερήσιο πρόγραμμα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Καρκίνο δείχνει πως θα υπάρξουν δουλειές οι οποίες θα σε απασχολήσουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως αν υλοποιήσεις μία ιδέα που έχεις το μυαλό σου σχετικά με ένα αισθηματικό σου ζήτημα, θα καταφέρεις να βγεις κερδισμένος/η από αυτό. Το απόγευμα η αντίθεση που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως ένα θέμα που υπάρχει ήδη θα έρθει στο προσκήνιο και θα σου δημιουργήσει πίεση.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να δημιουργεί πρόσφορο κλίμα για συναντήσεις και συζητήσεις με ανθρώπους οι οποίοι σου φτιάχνουν τη διάθεση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα που βρίσκονται στο ζώδιό σου δείχνει πως θα έχεις τον τρόπο να μαγεύεις τους άλλους με την παρουσία σου αλλά και με τις κουβέντες σου! Το απόγευμα η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει έδαφος για να υπάρξουν διαφορές μεταξύ εσένα και κάποιων φιλικών σου προσώπων. Να ξέρεις πως με τη δύναμη του λόγου μπορείς να κάνεις θαύματα σήμερα και να βγεις κερδισμένος/η, χωρίς διαξιφισμούς.

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;