ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 8 Ιουνίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και δείχνεις να έχεις ιδιαίτερα τη διάθεση να επικεντρωθείς στο να χαρείς την κάθε στιγμή της ημέρας είτε με το ταίρι σου είτε με την παρέα σου, αφού το κέφι είναι στα ύψη και η ανάγκη για διασκέδαση μεγάλη. Είναι γεγονός ότι Θα προσπαθήσεις να τραβήξεις τα βλέμματα των γύρω σου, πρόσεχε γιατί αυτό μπορεί να σε κάνει άκρως εγωκεντρικό και να υπάρξουν αντιδράσεις. Σημαντικές εξελίξεις είναι πιθανές σε ότι αφορά καλλιτεχνικές και δημιουργικές δράσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, καθώς τώρα μπορείς να τις προωθήσεις έχοντας ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα.

Ταύρος

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στο Λέοντα είναι βέβαιο ότι επιδιώκεις κυρίως να βρεθείς να πρόσωπα της οικογένειας, καθώς είναι έντονη η διάθεση να νιώσεις ασφάλεια και θαλπωρή που μόνο αυτά μπορούν να σου δώσουν. Συζητήσεις για οικογενειακά ζητήματα μπορεί να προκύψουν, καλό είναι να προσπαθήσεις να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους και λογική σκέψη γιατί η κυκλοθυμία και η έντονα μεταβαλλόμενη διαθέσει μόνο προβλήματα μπορούν να προκαλέσουν. Ιδανική συνθήκη είναι να υποδεχθείς κοντινά σου πρόσωπα στον προσωπικό σου χώρο περνώντας ήρεμα και χαλαρά, κάτι που το επιτάσσει η μέρα.
 

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και η έντονη διάθεση για επικοινωνία στρέφει την προσοχή σου στο να βρεθείς με τον στενό σου περίγυρο, αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινούς φίλους ή να αποδεχθείς πιθανές προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι που μπορεί να έχεις. Κοντινές μετακινήσεις μπορεί να προκύψουν για επαγγελματικούς λόγους, μην χάσεις γιατί θα απογειώσουν το κέφι. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανή νευρικότητα που μπορεί να υπάρξει γιατί αυτή θα προκαλέσει εντάσεις και συγκρούσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, γι’ αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις χαμηλό προφίλ και την ηρεμία σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις πιθανούς λογαριασμούς ή οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια. Είναι καταλυτικό να προσπαθήσει να απεμπλέξεις τον προϋπολογισμό σου με την αξία σου γιατί είναι αυτό που σου δημιουργεί φόβους σε περίοδο οικονομικής στενότητας και αυτοπεποίθηση σε θετικές περιόδους αντίστοιχα. Η έντονη κτητικότητα και η ζήλια μπορεί να ενοχλήσουν το ταίρι σου, γι’ αυτό προσπάθησε να τα αποφύγεις. Αφέσου στο πάθος και στον ερωτισμό και είναι βέβαιο ότι θα απογειώσει στην προσωπική σου ζωή.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και έχεις τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς κυρίως σε ότι αφορά νέες συνεργασίες αλλά και άλλες δράσεις στη ζωή σου. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα σου σε ωθούν σε καθοριστικές αποφάσεις, πρόσεξε μόνο μην αφεθείς στον παρορμητισμό και στην επιθετικότητα που πιθανά να δημιουργήσουν εντάσεις. Η κοινωνικότητα ανεβαίνει και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Ιδιαίτερα εκφραστικός θα είσαι στο ταίρι του συνεργάτες σου, καθώς επιδιώκεις να εκφράσεις τις ανάγκες σου προσπαθώντας οι άλλοι να τις αντιληφθούν και να τις καλύψουν.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και εντείνει τις ευαισθησίες, τις αναμνήσεις, τη διάθεση για εσωστρέφεια και μοναχικότητα, καθώς καλείσαι να έρθεις αντιμέτωπος με φόβους και απωθημένα και να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσπάθησε να περιορίσεις τον έντονο συναισθηματισμό που θολώνει τη σκέψη σου και δεν σε αφήνει να είσαι αντικειμενικός. Είναι σημαντικό να ασχοληθείς με ζητήματα της καθημερινότητας, προσοχή όμως γιατί το έλλειμμα συγκέντρωσης μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Ο εσωτερισμός και ο διαλογισμός μπορούν να ανακουφίσουν την ψυχή σου.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και καταλυτική είναι η παρουσία των φίλων στη ζωή σου, καθώς είναι ιδιαίτερα σημαντικό για σένα να βρίσκεσαι ανάμεσα τους σήμερα. Επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή και να συζητήσεις διάφορα κοινωνικά ή πολιτικά θέματα, αφού οι ιδέες που μπορεί να έχεις πιθανά να ενδιαφέρουν. Στόχοι και φιλοδοξίες που έρχονται στο επίκεντρο της προσοχής και δεν αποκλείεται να κάνεις κινήσεις προς την επίτευξή τους. Προσπάθησε μόνο να μην γίνεσαι ιδιαίτερα εριστικός ή να απαξιώνεις αυτούς που δεν μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να αγχώνεσαι για το αν θα μπορέσεις να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στις σχέσεις με τους ανωτέρους σου γιατί δεν θα διστάσεις να συγκρουστεί και μάλιστα με έντονο τρόπο. Έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις τις ικανότητές σου, γι’ αυτό μην επιτρέψεις στην αδιαλλαξία και στη νευρικότητα να σε οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις που μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και είναι σημαντικό για εσένα να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή, καθώς η ανάγκη για έρωτα και διασκέδαση που μπορεί να απογειώσουν τη σχέση σου είναι διάχυτη. Σημαντική για σένα είναι η τέχνη, αφού σου δημιουργεί ιδιαίτερη ευφορία γι’ αυτό και το πιθανότερο είναι να δεις ένα θεατρικό ή κινηματογραφικό έργο που θα απογειώσουν τη φαντασία σου. Η διάθεση να κερδίσεις την προσοχή μπορεί να σε κάνει εγωκεντρικό και υποκειμενικό, πρόσεχε γιατί οι εντάσεις δεν θα αργήσουν να προκύψουν.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και τα συναισθήματα είναι έντονα, καθώς από το πρωί επικρατεί ένταση και εκνευρισμός που μπορεί να εκτονωθεί με απότομο τρόπο τόσο στην ερωτική σου ζωή, όσο και σε οικονομικά θέματα λόγω καχυποψίας. Επιχειρηματικές κινήσεις και οικονομικά ζητήματα μπορεί να προκύψουν, καλά θα κάνεις να αφήσεις το άγχος στην άκρη και να ακούσεις το ένστικτό σου που θα σου υποδείξει τις σωστές λύσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε στη σχέση σου, καθώς η ζήλια και οι ανασφάλειες μπορούν να δυναμιτίσουν το κλίμα. Ο αισθησιασμός και το πάθος είναι μοναδικές διέξοδοι.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθείς στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις, καθώς θέλεις να επικρατήσει ισορροπία με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Καλό είναι να μην καταπιέζεις συναισθήματα και ανάγκες γιατί συμβιβάζεσαι με καταστάσεις που δεν σε καλύπτουν και αργά ή γρήγορα θα εκραγείς. Πιθανές είναι οι νέες συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν, αφού μπορείς να αντιληφθείς ποια είναι αυτή που θα αποδώσει το καλύτερο δυνατό για εσένα. Η κοινωνικότητά σου μπορεί να φέρει εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και δημιουργεί εντάσεις στην καθημερινότητα, καθώς μπορεί να φορτίσει το πρόγραμμά σου με διάφορες ευθύνες και αγγαρείες που πιθανά σου προκαλούν δυσθυμία, στρες και γκρίνια. Σημαντικό είναι να βάλεις στην καθημερινότητά σου κάποιο είδος άσκησης που θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις το όποιο άγχος και θα λειτουργήσεις εξισορροπιστικά στη διάθεσή σου. Είναι ιδανική ημέρα για να ασχοληθείς με την διατροφή σου ξεκινώντας ένα πρόγραμμα που θα σου χαρίσει ευεξία και δύναμη για να ανταποκριθείς σε ότι προκύψει και χρειάζεται την ενέργειά σου.