ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 14 Ιουνίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και ο εκνευρισμός καλά κρατεί από το πρωί, καθώς έρχονται πιθανά στην επιφάνεια φόβοι που να σου δημιουργούν ένταση. Οικονομικές εκκρεμότητες σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να δώσεις λύσεις. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει τη δυνατότητα να δρομολογήσεις και να δραστηριοποιηθείς έντονα σε οικονομικά ζητήματα που αφορούν την οικογένεια έχοντας στη φαρέτρα σου έντονη διαίσθηση και τη διάθεση να αποφύγεις συγκρούσεις που μόνο δυσκολίες μπορούν να δημιουργήσουν.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το σημαντικότερο ζήτημα για εσένα είναι οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και πώς θα καταφέρεις να επιλύσεις πιθανά ζητήματα που έχουν προκύψει διατηρώντας τις ισορροπίες. Νέες συνεργασίες δεν αποκλείονται, καθώς έχεις τη διάθεση να βρεις τη μέση οδό για να μπορέσεις να προχωρήσεις. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες αυξάνει την κινητικότητα σε επίπεδο συνεργασιών και δεν αποκλείεται να κάνεις καθοριστικές κινήσεις για την επίτευξη σημαντικών στόχων. Πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα ανάψουν τη φλόγα του έρωτα και θα απογειώσουν το ρομαντισμό και την τρυφερότητα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και αυξάνει σημαντικά τους ρυθμούς της καθημερινότητας, καθώς δεν αποκλείεται να αναλαμβάνεις νέες υποχρεώσεις και αγγαρείες στη δουλειά κάτι που σε γεμίζει άγχος. Πίστεψε στη γρήγορη αντίληψη σου για να αποφύγεις γκρίνια και επικριτικότητα προς τους γύρω σου. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για σημαντικά ανοίγματα στην εργασία σου, έχοντας τη διαίσθησή σου σαν φύλακα άγγελο να σε καθοδηγεί και την ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου όπως μπορεί να επιθυμούσες.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και η διάθεσή σου είναι στα ύψη, καθώς σε κατακλύζει η χαρά και η παιδικότητα. Θέλεις να περάσεις κάποια στιγμή όμορφα με το ταίρι ή με τις παρέες σου διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας τη ζωή. Η τέχνη και η δημιουργική δράση πρωτοστατούν στην ημέρα. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Άρη στο ζώδιό σου και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς έντονα σε ότι αφορά καλλιτεχνικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Παράλληλα, το ερωτικό παιχνίδι απογειώνεται και ο συνδυασμός αισθησιασμού και τρυφερότητας λειτουργεί άκρως ανανεωτικά στη σχέση σου.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και εντείνεται η ανάγκη για ασφάλεια και θαλπωρή που μπορεί να σου δώσει η οικογένεια. Η εσωστρέφεια είναι έντονη λόγω κυκλοθυμίας που μπορεί να υπάρχει, πρόσεχε γιατί η συμπεριφορά και η διάθεσή σου θα καθορίσουν τις οικογενειακές σχέσεις. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που πιθανά σε πλήγωσαν, όμως έχεις την διάθεση να αποφύγεις συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις και να κλείσεις ότι σε πονάει αφήνοντας πίσω σου ψυχολογικά βαρίδια.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και η διάθεση για επικοινωνία είναι κυρίαρχη, γι΄ αυτό και το πιθανότερο είναι να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος θέλοντας να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους συζητώντας για θέματα που σε χαλαρώνουν. Πιθανές είναι οι εμπορικές ή επικοινωνιακές συμφωνίες μπορεί να προκύψουν. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στους ιχθείς μπορεί να φέρει στο προσκήνιο συμφωνίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα σε δραστηριοποιηθούν έντονα. Άκουσε τη διαίσθησή σου και είναι βέβαιο ότι θα αποφύγεις κακοτοπιές και θα κατευθυνθείς προς την καλύτερη για σένα επιλογή.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και η ανάγκη να λύσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως είναι κυρίαρχη, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να επικεντρωθείς στο να τακτοποιήσεις λογαριασμούς ή εκκρεμότητες που σου δημιουργούν ανασφάλειες και φόβους. Πρόσεξε γιατί η κτητικότητα και η απολυτότητα μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις σημαντικά βήματα οικονομικής φύσεως επαγγελματικού επιπέδου. Άκου την διαίσθησή σου για το πώς να κινηθείς, μπορεί να σου αποδώσει πολλά.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις με δυναμισμό συναισθήματα, ανάγκες, απόψεις, ιδέες. Σημαντικές πρωτοβουλίες μπορεί να πάρεις σε επαγγελματικό επίπεδο, πρόσεξε μόνο τον υποκειμενισμό και τον εγωκεντρισμό γιατί μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί το ιδανικό πλαίσιο για να κάνεις κινήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που θα βοηθήσουν στην προσωπική σου διεύρυνση. Θυμήσου ότι η διαίσθησή σου θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς θα σου δώσει τις καλύτερες δυνατές διεξόδους για εσένα.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και εντείνεται η εσωστρέφεια, καθώς το μυαλό θολώνουν σκέψεις και αναμνήσεις του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε πληγώνουν και να μην σου είναι εύκολο να τις ξεπεράσεις. Δείξε προσοχή στην καθημερινότητα γιατί πιθανά είναι τα λάθη λόγω ελλείμματος συγκέντρωσης. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις πιθανά οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και αφορούν την οικογένεια. Άφησε το συναισθηματισμό στην άκρη και εμπιστεύσου το ένστικτό σου που είναι βέβαιο ότι δεν θα σε απογοητεύσει.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και σου δίνεται η ευκαιρία να συναναστραφείς με φιλικά πρόσωπα θέλοντας να εκφράσεις επαναστατικές και πρωτοποριακές απόψεις που μπορεί να τους ενδιαφέρουν. Οι ομαδικές προσπάθειες σε αφορούν άμεσα, καθώς δείχνεις να μπορείς να λειτουργήσεις μοναδικά σε συλλογικό επίπεδο. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει τη δυνατότητα να δρομολογήσεις στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις ονειρευτεί με σκοπό το να συνεργαστείς με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος που θέλουν να σταθούν δίπλα σου σε αυτή σου την προσπάθεια.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και η πίεση που έχεις στην καριέρα είναι έντονη, καθώς δεν αποκλείεται να αναλάβεις ευθύνες και υποχρεώσεις που πιθανά να δημιουργούν εσωτερική ένταση και άγχος, όμως σου δίνουν την ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου και να κάνει σημαντικά βήματα προς την προσωπική σου ανέλιξη. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς με τον κατάλληλο δυνατό τρόπο για να πάρεις αποφάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που θα είναι καταλυτικές για την εξέλιξή σου. Αφέσου στη διαίσθηση και τη φαντασία σου και δεν θα σε απογοητεύσουν.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το μυαλό είναι φευγάτο, καθώς αυτό που θέλεις περισσότερο να κάνεις είναι να διασκεδάσεις να ταξιδέψεις πνευματικά και κυριολεκτικά κάτι που σου ανοίγει νέους ορίζοντες. Προσοχή γιατί η αφέλεια και η αμέλεια μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Το μεγάλο τρίγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου σού δίνει την ευκαιρία να απογειώσεις στην ερωτική σου ζωή περνώντας μοναδικές στιγμές πάθους και ξεφαντώματος που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση σου. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν σε ότι αφορά φιλοσοφικές αναζητήσεις που μπορεί να έχεις.