ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 20 Ιουνίου;

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και η διάθεσή σου γίνεται άκρως επικοινωνιακή, γι’ αυτό και πιθανά να επιδιώξεις να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα θέλοντας να συναναστραφείς μαζί τους και να εκφράσεις πρωτότυπες ιδέες που μπορεί να τους ενδιαφέρουν. Οι συλλογικές προσπάθειες σε ικανοποιούν, καθώς νιώθεις να μπορείς να αποδώσεις εξαιρετικά μέσα από μία ομάδα. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να προκαλέσει ένταση και να αντιδράσεις σπασμωδικά σε απόψεις διαφορετικές με τις δικές σου. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην απαξιώνεις όσους δεν συμφωνούν ή δεν τους ενδιαφέρουν οι προτάσεις σου από το φιλικό περιβάλλον.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες στην καριέρα, κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος και πίεση. Είναι καταλυτικό να πιστέψεις στον εαυτό σου και στις ικανότητες που έχεις, καθώς με σκληρή δουλειά και υπεύθυνη στάση μπορείς να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει έντονες αντιδικίες με ανώτερους ή σημαντικά πρόσωπα για την επαγγελματική σου πορεία. Είναι προτιμότερο να μην επιδιώξεις σημαντικές συναντήσεις σήμερα γιατί η τάση να αντιδράς στο κάθε τι χωρίς να έχεις πραγματικά λόγο μόνο εμπόδια θα βάλει στην οποία εξέλιξη σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και το κέφι ανεβαίνει κατακόρυφα, καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ και ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις επιδιώξεις σου. Γεγονός είναι ότι δεν θέλεις να ασχοληθείς με ζητήματα της καθημερινότητας. πρόσεχε όμως γιατί η αμέλεια μπορεί να σε εκθέσει. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο αυξάνει κατακόρυφα τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου ή σε παρέες που θα βρεθείς, καθώς δεν μπορείς να ελέγξεις πιθανό φανατισμό που σε διακατέχει. Θυμήσου ότι σπασμωδικές αντιδράσεις μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και ρίχνεις όλο σου το ενδιαφέρον στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να υπάρχει ισορροπία και ηρεμία. Η ανασφάλεια που σου προκαλεί η μοναξιά είναι χαρακτηριστική και αυτή μπορεί να σε οδηγήσει στο να υποχωρήσεις σε καταστάσεις που δεν σε καλύπτουν. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο αυξάνει τη νευρικότητα κατακόρυφα και μπορεί να αντιδράσεις σπασμωδικά στο ταίρι ή τους συνεργάτες σου δημιουργώντας έτσι θέματα σοβαρά στις μεταξύ σας σχέσεις. Καλό είναι να μην επιδιώξεις σημαντικές συναντήσεις για νέες συνεργασίες, αφού ο εκνευρισμός και η εριστική σου διάθεση μόνο συγκρούσεις θα προκαλέσουν.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο αυξάνοντας σημαντικά τους ρυθμούς την καθημερινότητα, καθώς μπαίνουν στο πρόγραμμά σου επιπλέον υποχρεώσεις και πιθανό είναι να αναλάβεις αγγαρείες στη δουλειά που θα πρέπει να φέρεις εις πέρας. Μην αφεθείς στο άγχος και προσπάθησε να διοχετεύσεις την ενέργειά σου στο να διεκπεραιώσεις άψογα ότι σου ανατεθεί. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να σε οδηγήσει να αντιδράσεις σπασμωδικά και να γίνεις εριστικός κυρίως με πρόσωπα του συναδελφικού περιβάλλοντος δημιουργώντας έτσι εμπόδια στο να κλείσεις εργασιακά ζητήματα. Μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να πάρει το πάνω χέρι γιατί θα δημιουργήσεις προβλήματα με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και είναι γεγονός ότι αυξάνεται κατακόρυφα η εξωστρέφεια, η διάθεση για διασκέδαση και για ερωτικό παιχνίδι. Νιώθεις ευεξία και χαρά και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό στον περίγυρό σου. Καλλιτεχνικές δράσεις μπαίνουν στο πρόγραμμά σου, γι’ αυτό πιθανό είναι να παρακολουθήσεις μία θεατρική η κινηματογραφική παράσταση. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο βγάζει έντονους φόβους και απωθημένα στην επιφάνεια και θα είναι δύσκολο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους στην προσωπική σου ζωή. Θυμήσου ότι το να γίνεις εριστικός και επιθετικός με το ταίρι σου θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και θα δημιουργήσει προστριβές τη σχέση.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με τα οικογενειακά σου πρόσωπα, καθώς έχεις έντονα την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου γιατί αυτό σου δημιουργεί ασφάλεια. Κυκλοθυμικές τάσεις δεν θα μείνουν απαρατήρητες από το οικείο περιβάλλον και μπορεί να προκαλέσω ζητήματα. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο εκτοξεύει τη νευρικότητα που μαζί με τη μεταβαλλόμενη διάθεσή σου μπορεί να σε οδηγήσουν στο να γίνεις άκρως εριστικός με πρόσωπα σημαντικά για σένα και να δημιουργήσεις προβλήματα χωρίς επί της ουσίας να έχεις πραγματικούς λόγους.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις με όποιο τρόπο επιθυμείς, καθώς είναι έντονη η διάθεση να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους συζητώντας. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο αυξάνει κατακόρυφα την οξυθυμία και το πιθανότερο είναι οι αντιδράσεις σου να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις με όποια πρόσωπα βρεθείς του στενού περίγυρου. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός και να προσπαθήσεις να διαχειριστείς την έντονη συμπεριφορά σου, διαφορετικά να είσαι προετοιμασμένος για αντιπαραθέσεις.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και κυρίως σε απασχολούν οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες γι’ αυτό και το πιθανότερο είναι να δρομολογήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να προκαλούν ανασφάλεια. Δεν αποκλείεται να μπει σε σκέψεις για την εύρεση νέων οικονομικών πόρων που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις το εισόδημά σου. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει την επιθετική διάθεση και μπορεί να γίνεις άκρως εριστικός με πρόσωπα που συναλλάσσεται ή έχετε οικονομικές εκκρεμότητες. Μην ξεχνάς ότι απότομες αντιδράσεις μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν που δεν θα βοηθήσουν στην θετική εξέλιξη της οποίας συναλλαγής σε ενδιαφέρει.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας, καθώς βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο παίρνοντας αποφάσεις που είναι καταλυτικές για νέες συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Η ανάγκη να εκφράσεις αυτά που χρειάζεσαι από τους γύρω σου είναι έντονη και δεν θα διστάσεις να το κάνεις πιθανά και με επιτακτικό τρόπο. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονες απαξιωτικές και χειριστικές συμπεριφορές που θα δυναμιτίσουν την όποια προσπάθεια γίνει σε επίπεδο συνεργασιών. Καλύτερα αν δεν μπορείς να το αποφύγεις σημαντικά σημαντικές συναντήσεις καλύτερα να προσπαθήσεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου που θα σε οδηγήσει σε θετικό αποτέλεσμα.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και κλείνεσαι στον εαυτό σου, καθώς επιδιώκεις κυρίως να σκέφτεσαι ζητήματα που αφορούν στο παρελθόν και να απομονώνεσαι από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα. Προσοχή όμως γιατί το έλλειμμα συγκέντρωσης μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη και να εκτεθείς. Η σύνοδός της με τον Πλούτωνα και η αντίθεσή της με τον Ερμή και τον Άρη στον Καρκίνο πιθανό είναι να φέρει στο προσκήνιο εντάσεις σε σχέση με συναδέλφους σου. Προσπάθησε όμως να διαχειριστείς με ψυχραιμία την όποια κατάσταση προκύψει γιατί ο συναισθηματισμός δεν σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα και δυσχεραίνει το κλίμα.

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και νιώθεις έντονα την ανάγκη να αποτραβηχτείς από την πολυκοσμία, καθώς στο μυαλό έρχονται τραύματα και ζητήματα του παρελθόντος που σε ρίχνουν ψυχολογικά. Σημαντικό είναι να επικεντρωθείς σε καθημερινά ζητήματα γιατί ο νους ταξιδεύει και μπορεί να εκτεθείς. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει παράλληλα τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις συναισθηματικά με απότομο τρόπο αφήνοντας έκπληκτους τόσο τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά όσο και δικούς σου ανθρώπους. Τέχνη και εναλλακτικές δράσεις μπορούν να σε βοηθήσουν στο να ισορροπήσεις.