ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 25 Ιουνίου;

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και δείχνεις το δυναμισμό και τη διάθεση να πρωταγωνιστήσεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Αυτό βέβαια μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνεις έντονα εγωιστής και επιθετικός επιδιώκοντας να πείσεις τους γύρω σου για το πώς να ικανοποιήσουν τις προσωπικές σου ανάγκες. Το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο δημιουργεί οξυθυμία και η υποκειμενικότητα κάνει την εμφάνισή της προκαλώντας ένταση στις σχέσεις σου. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις την εσωτερική κόντρα και να δείξεις διάθεση κατανόησης τόσο στο ταίρι όσο και στους συνεργάτες σου.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και αυτό μπορεί να δημιουργήσει έντονη διάθεση μοναχικότητας, καθώς κλείνεσαι στον εαυτό σου και αναπολείς το παρελθόν και πιθανές καταστάσεις που μπορεί να σε έχουν τραυματίσει. Προσοχή στην καθημερινότητα γιατί το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο εντείνουν τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται απωθημένα και ενοχές να εκτονωθούν σε πρόσωπα του κοντινούς σου περιβάλλοντος δημιουργώντας προβλήματα μεταξύ σας που καλό είναι να αποφύγεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και στρέφεις την προσοχή σου στο να επικοινωνήσεις με τα φιλικά σου πρόσωπα και να εκφράσεις πιθανές πρωτοποριακές ιδέες που έχεις, επιδιώκοντας να σταθούν πλάι σου σε όποια σου προσπάθεια. Σημαντικό είναι για εσένα να συμμετέχεις σε ομαδικές προσπάθειες, καθώς εκφράζεσαι να προσπαθείς από κοινού με άλλους για ζητήματα που σας ενδιαφέρουν. Το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο πιθανόν να σου δημιουργήσει ανασφάλεια και εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να προκληθούν εντάσεις με φίλους λόγω της οξυθυμία σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και επικεντρώνεις κυρίως την προσοχή σου σε ότι αφορά την επαγγελματική σου πορεία και σε ευθύνες που μπορεί να επωμίζεται. Προσοχή πρέπει να δείξεις στην αδιαλλαξία γιατί είναι αυτή που θα δημιουργήσει εντάσεις με ανώτερους προκαλώντας εμπόδια στην εξέλιξη σου. Το τετράγωνο της με τον Ήλιο στο ζώδιό σου ενισχύει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να αντιδράσεις σε ζητήματα ή συμπεριφορές που μπορεί να προκύψουν με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο και να προκληθούν προστριβές,

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου, γι’ αυτό είναι πιθανό να στραφείς στο να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό η με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος επιδιώκοντας να περάσεις όμορφα. Το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο μπορεί να χαλάσει προσωρινά τη διάθεση σου και δεν αποκλείεται να υποπέσει στην αντίληψή σου παρασκήνιο από τα πρόσωπα που βρίσκεσαι μαζί τους και αυτό να δημιουργήσει ένταση και αντιπαραθέσεις. Κράτησε την ψυχραιμία σου.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και εντείνει πιθανό εκνευρισμό που προέρχεται από ανασφάλειες και φόβους που δεν σου είναι εύκολο να τους διαχειριστείς. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο, εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και δεν θα χάσεις. Το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο ανεβάζει περισσότερο τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς διαφωνώντας με πρόσωπα που συναλλάσσεται, κάτι που μπορεί να προκαλέσει εμπόδια στην όποια εξέλιξη των οικονομικών τους θεμάτων.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς αυτό που επιδιώκεις κυρίως είναι να μην υπάρχουν εντάσεις λόγω του φόβου της μοναχικότητας που υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο δεν βοηθάει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και δεν αποκλείεται να αντιδράσεις σε ότι αφορά τους συνεργάτες ή το ταίρι σου δημιουργώντας προστριβές που μπορεί να στοιχίσουν. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να εκφράσεις άμεσα και με ηρεμία όπως σκέφτεσαι μη καταπιέζοντας τον εαυτό σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και ανεβάζει κατακόρυφα τους ρυθμούς την καθημερινότητα, καθώς πιθανά να αναλάβεις επιπλέον υποχρεώσεις και ενέργειες που μπορεί να σε φορτίζουν ψυχολογικά και να σου δημιουργούν έντονα. Σημαντικό είναι να εκτονώσεις το στρες σε άσκηση ή γυμναστική για να λειτουργήσεις σωστά σε καθημερινό επίπεδο. Το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο μπορεί να σου δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό και διάθεση να αφήσεις τα πάντα και να διασκεδάσεις, προσπάθησε όμως να περιορίσεις τα νεύρα σου γιατί πιθανόν να τα εκτόνωσης σε συναδέλφους και αυτό να προκαλέσει δυσαρέσκεια.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να διασκεδάσεις και να περάσεις έντονα ερωτικές στιγμές τόσο με το ταίρι όσο και με πιθανή νέα γνωριμία, καθώς επικεντρώνεσαι στο να απολαύσεις τη ζωή στο έπακρο. Η τέχνη είναι κυρίαρχη διέξοδος και σου δημιουργεί ευφορία. Το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο μπορεί να προκαλέσει ένταση στην προσωπική σου ζωή, καθώς δείχνεις να μην αντιλαμβάνεσαι αυτά που θέλει το ταίρι σου, ούτε αυτό τις δικές σου ανάγκες, κάτι που θα προκαλέσει προστριβές. Προσπάθησε με ηρεμία να λύσεις τα όποια ζητήματα προκύψουν για να αποφύγεις την ένταση.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, καθώς θέλεις να βιώσεις στιγμές τρυφερότητας και θαλπωρής. Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να προκύψουν που θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς και να πάρεις αποφάσεις. Το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις για όποια ζητήματα έχουν προκύψει και δεν αποκλείεται να υπάρξει ένταση θα δημιουργήσει προβλήματα στις οικογενειακές σχέσεις. Με ψυχραιμία και ωριμότητα μπορείς να αντιμετωπίσεις ότι προκύψει.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και η διάθεση να επικοινωνήσεις και να κοινωνικοποιηθείς γίνεται εντονότερη από ποτέ. Αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητοί φίλοι πρωταγωνιστούν σήμερα, καθώς θα επιδιώξεις να βρεθείς μαζί τους και να περάσεις χαλαρές στιγμές συζητώντας για θέματα που σας δημιουργούν ευφορία. Το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Καρκίνο δημιουργεί εντάσεις και είναι πιθανόν να έρθεις σε σύγκρουση διαφωνώντας με στενά σου πρόσωπα, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλό προφίλ για να αποφύγεις εντάσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και δίνεις όλη σου την προσοχή σε ότι αφορά τα οικονομικά σου, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώθεις ασφάλεια μέσω των υλικών αγαθών και των χρημάτων. Λογαριασμοί και οικονομικές εκκρεμότητες μπορεί να σε απασχολήσουν είναι ιδανική μέρα για να δρομολογήσεις ταυτοποίηση του. Το τετράγωνο με τον Ήλιο στον Καρκίνο ανεβάζει την οξυθυμία και είναι πιθανόν να έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι, καθώς εγείρονται ζητήματα ανασφαλειών που δεν είναι εύκολο να χαλιναγωγήσεις. Η ήρεμη διαχείριση των πραγμάτων θα βοηθήσει σημαντικά.