ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 9 Αυγούστου;

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και ανεβαίνει κατακόρυφα η διάθεσή σου καθώς νιώθεις πιο χαρούμενος και αισιόδοξος από ποτέ. Σημαντικό είναι για εσένα να ασχοληθείς με σπουδές, σεμινάρια, νομικά ζητήματα ή θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό καθώς είναι αυτά που μπορούν να σε βοηθήσουν στο να ανοίξεις τα φτερά σου. Πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος κάνουν την εμφάνιση τους και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς μαζί τους και να περάσεις όμορφες στιγμές διασκέδασης και συζήτησης. Να θυμάσαι ότι η αφέλεια και η αμέλεια θα οδηγήσουν σε λάθη σε καθημερινές υποχρεώσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες και δημόσιο ή επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρον. Γεγονός είναι ότι το ένστικτό σου μπορεί να σου δείξει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις και να είναι κερδοφόρος για εσένα. Ανασφάλειες και φοβίες έρχονται στο φως και μπορεί να δημιουργήσουν εκνευρισμό. Πρόσεξε γιατί δεν θα διστάσεις να τον εκτονώσεις στο ταίρι σου και να δημιουργήσεις έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις. Να θυμάσαι ότι το πάθος και ο αισθησιασμός θα απογειώσουν την προσωπική σου ζωή.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δείξεις άμεσα το ενδιαφέρον σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις πρωταγωνιστούν καθώς θέλεις να επικρατεί ηρεμία και να αποφύγεις πιθανές εντάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Νέες συνεργασίες δεν αποκλείεται να προκύψουν αφού άμεσα αντιλαμβάνεσαι ποια είναι αυτή που μπορεί να αποδώσει σημαντικά για εσένα. Πρόσεξε γιατί έχει η υποχωρητικότητά σου μπορεί να σε οδηγήσει στο να ανεχτείς καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Να θυμάσαι ότι μόνο εκφράζοντας την άποψή σου με σθένος θα έχει την προσοχή που αποζητάς.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και ανεβάζεις ρυθμούς στην καθημερινότητα καθώς πιθανό είναι να αυξηθούν υποχρεώσεις και αγγαρείες στη δουλειά, κάτι που σε αγχώνει. Καλό είναι να βάλεις την άσκηση ή γυμναστική στη ζωή σου καθώς είναι ο ιδανικός τρόπος για να εκτονώσεις την νευρικότητα και το στρες. Καλό είναι να αποφύγεις το να γίνεσαι επικριτικός με τους συναδέλφους σου γιατί θα είναι αρκετό για να προκαλέσει δυσαρέσκεια στο εργασιακό περιβάλλον. Να θυμάσαι ότι η γρήγορη αντίληψη και η τελειομανία που σε διέπει θα βοηθήσουν να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι έχεις επωμιστεί.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και η διάθεση σου είναι στα ύψη καθώς νιώθεις πιο σίγουρος από ποτέ. Αυτοπεποίθηση, κέφι και διάθεση για διασκέδαση σε καθιστούν πρωταγωνιστή σε όποια παρέα και αν βρεθείς και είναι βέβαιο ότι θα τραβήξεις τα βλέμματα. Η τέχνη είναι σημαντική για εσένα καθώς την απολαμβάνεις σε κάθε της μορφή. Δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να παρακολουθήσεις θέατρο ή κινηματογράφο για να περάσεις όμορφα. Ο ερωτισμός και το πάθος απογειώνονται και αυτό καθίσταται εμφανές στο ταίρι ή σε πιθανή νέα γνωριμία. Να θυμάσαι ότι ο εγωισμός μόνο δυσαρέσκεια θα προκαλέσει.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και νιώθεις ότι οικογένεια είναι αυτή που μπορεί να καλύψει το αίσθημα της ασφάλειας και της θαλπωρής που αποζητάς. Θέλεις να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου και επιδιώκεις να βρεθείς με οικεία πρόσωπα. Οικογενειακά θέματα ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να σε απασχολήσουν, η διαίσθησή σου παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πώς να κινηθείς. Τάσεις εσωστρέφειας μπορεί να υπάρξουν καθώς νιώθεις ότι θέλεις να απομακρυνθείς από την πολυκοσμία. Να θυμάσαι ότι η κυκλοθυμία θα προκαλέσει εντάσεις στο οικογενειακό επίπεδο, καλό είναι να την περιορίσεις.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και η ανάγκη για επικοινωνία και κοινωνικότητα γίνεται εντονότατη. Αυτό θα σου δώσει την ώθηση να στραφείς στο κοντινό σου περιβάλλον και να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα δικά σου για να περάσεις χαλαρές στιγμές συζητώντας. Επαγγελματικά, το εμπόριο, η επικοινωνία, οι δημόσιες σχέσεις τραβούν το ενδιαφέρον σου και δεν αποκλείεται να υπάρχουν συνεργασίες στους συγκεκριμένους τομείς. Κοντινές αποδράσεις είναι επίσης πολύ πιθανές που θα σε γεμίσουν ευχαρίστηση και θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη διάθεσή σου. Να θυμάσαι ότι η μεταβαλλόμενη διάθεση σου μπορεί να δημιουργήσει νευρικότητα και ένταση στους γύρω σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και επικεντρώνεσαι να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Η ανάγκη για ένα ικανοποιητικό εισόδημα είναι έντονη, γι’ αυτό δεν θα διστάσεις να προκαλέσεις συζητήσεις με επίκεντρο τα οικονομικά σου ή να προσπαθήσεις να βρεις νέους πόρους που θα βοηθήσουν στην αύξηση του προϋπολογισμού σου. Η ανάγκη να απολαύσεις το καλό φαγητό, την όμορφη παρέα, τον έρωτα μπορεί να οδηγήσει σε μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου. Να θυμάσαι ότι η κτητικότητα και η αδιαλλαξία μπορούν να δυναμιτίσουν το κλίμα.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και νιώθεις πιο δυναμικός και κυρίαρχος από ποτέ. Αυτό γίνεται άμεσα εμφανές στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις αυτά που σε ικανοποιούν από το ταίρι ή από τους συνεργάτες σου. Είναι σημαντικό για σένα να πάρεις πρωτοβουλίες και γρήγορες αποφάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο όταν νιώσεις ότι μπορείς να έχεις σημαντικά αποτελέσματα. Καλό είναι βέβαια να προσπαθήσεις να ελέγξεις την ένταση και πιθανή επιθετική διάθεση που μπορούν να δυναμιτίσουν το κλίμα με τους γύρω σου. Να θυμάσαι ότι ο υποκειμενισμός δεν βοηθά στο να επικράτηση θετικό κλίμα στις σχέσεις σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να απομακρυνθείς από τους πολλούς καθώς η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα είναι έντονες. Καλείσαι να αντιμετωπίσεις τραύματα και απωθημένα του παρελθόντος που έρχονται και πάλι στο μυαλό και θολώνουν τις σκέψεις σου. Αυτό μπορεί να σε επηρεάσει και στην καθημερινότητα καθώς δεν μπορείς να συγκεντρωθείς με ευκολία και πιθανό είναι να υπάρξουν λάθη που θα σε εκθέσω. Να θυμάσαι ότι η τέχνη και ο εσωτερισμός μπορούν να σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να αντιληφθείς τη δύναμη που κρύβεις μέσα σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος καθώς επιδιώκεις να εκφράσεις πιθανές ιδέες και προτάσεις που έχεις και μπορούν να γίνουν κοινοί στόχοι και τόπος δράσης. Πιθανό είναι να υπάρξουν γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον που να θέλουν να σταθούν δίπλα σου σε όποια προσπάθεια δρομολογείς. Συλλογή και οργανώσεις δείχνουν να σε ελκύουν καθώς λειτουργείς μοναδικά σε ομαδικές προσπάθειες. Να θυμάσαι ότι το να γίνεσαι εριστικός με όποιους δεν κατανοούν τη φιλοσοφία σου μόνο συγκρούσεις θα φέρει.

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται, κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει έντονο άγχος. Είναι σημαντικό να εμπιστευτείς τις ικανότητές σου και να αντιληφθείς ότι τώρα έχεις την ευκαιρία να δείξεις ότι με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα μπορείς να ανταποκριθείς σε όπου κι αν αναλάβεις. Πρόσεξε γιατί η ένταση μπορεί να γίνει αισθητή σε επαγγελματικό επίπεδο αφού δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς με ανώτερους ή με πρόσωπα σημαντικά για σένα σε περίπτωση διαφωνιών. Να θυμάσαι ότι η απολυτότητα και η σκληρότητα δεν θα βοηθήσουν στο να αναδείξεις αυτό που μπορείς να παράγεις και να πετύχεις την ανέλιξη που επιζητάς.