ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 29 Σεπτέμβρη;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και επικεντρώνεσαι κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς θέλεις να επικρατεί ηρεμία με το ταίρι και τους συνεργάτες σου. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει πίεση λόγω επαγγελματικών ή κοινωνικών υποχρεώσεων και να δημιουργήσει απόσταση και ψυχρότητα με το ταίρι σου ή με πιθανή νέα γνωριμία. Το βράδυ η σύνοδος της με την Αφροδίτη εξισορροπεί τη διάθεσή σου και δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για διασκέδαση και φλερτ σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Σήμερα απόλαυσε μία όμορφη βραδιά με το/η σύντροφό σου που θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για τη σχέση μου. Αν είσαι ελεύθερος/η φλερτάρεις και γοητεύεις και αυτό είναι βέβαιο ότι θα φέρει κοντά σου νέα πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και έρχεσαι αντιμέτωπος με ζητήματα καθημερινής φύσεως και αγγαρείες στη δουλειά που φορτώνουν το πρόγραμμά σου και επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει το άγχος και την κατήφεια και μπορεί να γίνεις άκρως πιεστικός στο περιβάλλον σου εκδηλώνοντας γκρίνια και εμμονές. Προσοχή γιατί οι αντιπαραθέσεις δεν αποκλείονται. Το βράδυ η σύνοδος της με την Αφροδίτη εξομαλύνει την ψυχολογία και την ατμόσφαιρα και σου δίνει την ευκαιρία να βρεις λύσεις για την καθημερινότητα που θα σε απαλλάξουν από την πίεση. Σήμερα η καλή ψυχολογία θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να βρεθούν λύσεις με το ταίρι σου σε καθημερινό επίπεδο. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, μην κολλάς στις λεπτομέρειες που δεν σε αφήνουν να δεις όλη την εικόνα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και νιώθεις χαρούμενος και γεμάτος αυτοπεποίθηση, κάτι που γίνεται άμεσα εμφανές στον περίγυρό σου. Η διασκέδαση και ο έρωτας παίζουν κυρίαρχο ρόλο και πιθανά να επιδιώξεις να βρεθείς με παρέες για να ξεφαντώσεις. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω χαλάει προσωρινά την διάθεσή σου και μπορεί να γίνεις έντονα πιεστικός στο ταίρι ή στους γύρω σου. Το βράδυ η σύνοδος της με την Αφροδίτη αποκαθιστά την ψυχολογία και την ατμόσφαιρα, το κέφι συνεχίζει αμείωτο και το ερωτικό παιχνίδι παίρνει φωτιά. Σήμερα είναι γεγονός ότι μπορείς να νιώσεις μοναδικά με το ταίρι σου, καθώς ο αισθησιασμός και το πάθος κυριαρχούν στη σχέση σου και απογειώνουν τη διάθεσή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανό να προκύψουν, αφού μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες με τη γοητεία και την προσωπικότητά σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και η διάθεση να βρίσκεσαι με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος είναι έντονη. Πιθανό είναι να υπάρξει εσωστρέφεια και κυκλοθυμία που να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει τις ανασφάλειες και την απαισιοδοξία, κάτι που μπορεί να επηρεάσει την σχέση σου και τον οικογενειακό περίγυρο. Το βράδυ η σύνοδος της με την Αφροδίτη σε βοηθά να βρεις τη θετική σκέψη και διάθεση και να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο για να υποδεχθείς το ταίρι ή κοντινά σου πρόσωπα. Σήμερα έντονα τρυφερές στιγμές μπορείς να βιώσεις με το ταίρι σου, το ερωτικό στοιχείο κυριαρχεί σε κάθε ανασφάλεια. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα νιώσεις ασφάλεια και έντονο ρομαντισμό.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και επιδιώκεις να έρθεις σε επικοινωνία με τα κοντινά σου πρόσωπα, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις χρόνο μαζί τους συζητώντας διάφορα θέματα. Η ανάγκη να διασκεδάσεις είναι έντονη και μπορεί να υπάρξουν εκδηλώσεις που θέλεις να παρευρεθείς. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω πιθανά να εντείνει φόβους, εμμονές και κατήφεια που θα προκαλέσουν προβλήματα με τους γύρω σου. Το βράδυ η σύνοδος της με την Αφροδίτη απογειώνει και πάλι το κέφι και σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις υπέροχα και να πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Σήμερα μην χάσεις την ευκαιρία να ξεφαντώσεις με το ταίρι σου, καλή επικοινωνία λειτουργεί ευεργετικά στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο και η γοητεία που εκπέμπεις θα μαγνητίσουν τα βλέμματα και νέα πρόσωπα μπορεί να υπάρξουν στη ζωή σου.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και δεν αποκλείεται να σκέφτεσαι οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σου προκαλούν ανασφάλεια. Η ανάγκη να περάσεις όμορφα είναι έντονη, μπορεί όμως να σε οδηγήσει σε σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει τους φόβους και πιθανά να γίνεις πιεστικός με το ταίρι σου προκαλώντας ένταση. Το βράδυ η σύνοδος της με την Αφροδίτη εναρμονίζει το κλίμα και την ψυχολογία σου και μπορείς να απολαύσεις υπέροχες στιγμές σε κάποιο ήσυχο στέκι με κοντινούς φίλους που θα σε γεμίζουν χαρά. Σήμερα ο ερωτισμός απογειώνεται και έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου που θα λειτουργήσει ευεργετικά αφού θα νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα εκτοξεύσουν το πάθος και θα σου κινήσουν έντονα το ενδιαφέρον.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και νιώθεις πιο σίγουρος και δυναμικός από ποτέ. Είναι σημαντικό για εσένα να βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, κάτι που γίνεται σαφές στο ταίρι ή σε συνεργάτες σου. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω πιθανά να χαλάσει την διάθεσή σου προσωρινά, καθώς ανασφάλειες και κυκλοθυμία μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και γίνεις πιεστικός στους γύρω σου. Το βράδυ η σύνοδος της με την Αφροδίτη σε ωθεί στο να πρωταγωνιστήσεις στο περιβάλλον σου και να φροντίσεις να περάσεις μοναδικά διασκεδάζοντας και ερωτοτροπώντας. Σήμερα εκφράζοντας άμεσα τις ανάγκες σου μπορείς να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του/ης συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη κοινωνικότητα και η εξαιρετική διάθεσή σου θα προκαλέσουν το έντονο ενδιαφέρον προσώπων που θα επιδιώξεις πιθανά να σε κατακτήσουν.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό εντείνοντας την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και όλα. Η μοναχικότητα που νιώθεις σε κατακλύζει και αναμνήσεις του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και ενισχύουν τη μελαγχολία. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον αιγόκερω σου προκαλεί κατήφεια και απαισιοδοξία ωθώντας σε περισσότερο στο να κλειστείς στον εαυτό σου. Το βράδυ η σύνοδος της με την Αφροδίτη εξισορροπεί την ψυχολογία σου και νιώθεις ότι μπορείς να ξεπεράσεις ότι σε βαραίνει. Ονειρικό σκηνικό μπορεί να υπάρξει στην προσωπική σου ζωή. Σήμερα μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου μακριά από όλους και όλα, η τρυφερότητα και ο συναισθηματισμός κυριαρχούν. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος μπορεί να υπάρξουν, μείνε στα θετικά συναισθήματα και βάλε τις ανασφάλειες στην άκρη.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς θέλεις να περάσεις όμορφα μαζί τους συζητώντας για κοινά θέματα που ενδιαφέρουν. Ομαδικές δράσεις μπαίνουν στο πρόγραμμα, αφού απολαμβάνεις να συμμετέχεις σε ανάλογες προσπάθειες. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει φόβους και να γίνεις πιεστικός με φίλους σου, κάτι που θα προκαλέσει δυσαρέσκεια. Το βράδυ η σύνοδος της με την Αφροδίτη ομορφαίνει τη διάθεσή σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να διασκεδάσεις με την παρέα σου περνώντας υπέροχες στιγμές. Σήμερα μία έξοδο με την παρέα σου θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξει μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα είναι κάτι διαφορετικό και εναλλακτικό στη ζωή σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και πιθανό είναι να σε απασχολούν ζητήματα επαγγελματικής φύσεως ή κοινωνικές υποχρεώσεις που σου δημιουργούν άγχος. Φρόντισε να μην εκτονώσεις την ένταση στο περιβάλλον σου δημιουργώντας προβλήματα. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στο ζώδιό σου εντείνει την απαισιοδοξία και κατήφεια, πρόσεξε μόνο γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις με περιβάλλον σου λόγω έντασης. Το βράδυ η σύνοδος της με την Αφροδίτη δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα σε κοινωνικές εκδηλώσεις που μπορεί να παρευρεθείς. Εντυπωσιάζεις και δεν αποκλείονται οι νέες γνωριμίες. Σήμερα η διάθεσή σου είναι στα ύψη και αυτό επηρεάζει θετικά τη σχέση σου, άδραξε την ευκαιρία για όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην δημόσια εικόνα σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και η διάθεσή σου είναι στα ύψη. Δεν αποκλείεται να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου για να διασκεδάσεις και να συζητήσεις για φιλοσοφικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί ανασφάλειες και κατήφεια , κάτι που μπορεί να εκδηλωθεί σε παρέες που θα βρεθείς, προκαλώντας ένταση και κόντρες. Το βράδυ η σύνοδος της με την Αφροδίτη σου φτιάχνει τη ψυχολογία, βρίσκεις την αισιοδοξία και το κέφι σου και μπορείς να περάσεις υπέροχα ξεφαντώνοντας και φλερτάροντας όπου και αν βρεθείς. Σήμερα φρόντισε να γευτείς κάθε στιγμή με το ταίρι σου, μία απόδραση μπορεί να εκτοξεύσει το πάθος και τον ερωτισμό. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε γεμίσει χαρά, θετική σκέψη και διάθεση για περιπέτεια.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό εντείνοντας τις ανασφάλειες και τον εκνευρισμό που γίνονται αισθητά από το πρωί και μπορεί να προκαλέσουν ένταση στη σχέση σου. Μην επιτρέψεις στη ζήλια να κυριαρχήσει δυναμιτίζοντας τη σχέση σου. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σου προκαλέσει μελαγχολία και έντονη εσωστρέφεια απομακρύνοντας σε από το ταίρι σου. Το βράδυ η σύνοδος της με την Αφροδίτη δημιουργεί συνθήκες έντονου ερωτισμού και πάθους που μπορεί να απογειώσουν την προσωπική σου ζωή στα ύψη, αρκεί να μην επιτρέψεις σε ζήλια και καχυποψία να πάρουν τα ηνία και να σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Σήμερα ο αισθησιασμός κυριαρχεί και μπορεί να δώσει μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου, πρόσεξε γιατί οι φόβοι σου θα οδηγήσουν σε κόντρες. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα εκτοξεύσουν τον πόθο και την έξαψη στα ουράνια.