ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 4 Οκτωβρίου;

Κριός

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη ανεβάζοντας την ψυχολογία σου και την αισιοδοξία. Επικεντρώνεσαι σε σπουδές και σεμινάρια ή επαφές στο εξωτερικό που σου κινούν το ενδιαφέρον. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Ζυγό δημιουργεί υπέροχη ατμόσφαιρα σε προσωπικό επίπεδο και ιδανικές προϋποθέσεις για οικονομικά ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις συνεργασίες σου. Αργά το βράδυ περνάει στον Αιγόκερω στρέφοντας την προσοχή σου σε ότι αφορά επαγγελματικά ζητήματα, υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να έχεις αναλάβει και σου δημιουργούν άγχος.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα που σε απασχολούν και αφορούν οικονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Ζυγό μπορεί να φέρει σημαντικά αποτελέσματα οικονομικής φύσεως καθώς είναι πιθανό είναι να αναγνωριστεί η προσφορά σου σε εργασιακό επίπεδο και να λάβεις την κατάλληλη ανταπόδοση. Αργά το βράδυ περνάει στον Αιγόκερω ανεβάζοντας την διάθεση σου και δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσεις υπέροχα με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως σε θέματα των διαπροσωπικών σου σχέσεων που θέλεις να λύσεις για να υπάρξει ισορροπία. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Ζυγό ομορφαίνει τη διάθεση και την ψυχολογία και δημιουργεί τις ιδανικότερες προϋποθέσεις για να τακτοποιήσεις θέματα με το ταίρι σου που θα δώσουν άλλη διάσταση στην προσωπική σου ζωή. Αργά το βράδυ περνάει στον Αιγόκερω εντείνοντας πιθανά τις ανασφάλειες και τους φόβους σου, κάτι που μπορεί να εκτονωθεί απότομα και επιθετικά στη σχέση σου λόγω καχυποψίας και ζήλιας.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν στην καθημερινότητα ή στη δουλειά και να σε γεμίζουν άγχος. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Ζυγό δημιουργεί ιδανικό κλίμα σε εργασιακό επίπεδο για να λύσεις θέματα και αγγαρείες που έχεις αναλάβει. Παράλληλα μπορείς να προχωρήσεις σε οικογενειακές υποθέσεις έχοντας θετικά αποτελέσματα. Αργά το βράδυ περνάει στον Αιγόκερω και στρέφεις την προσοχή σου στο ταίρι και τους συνεργάτες σου και στο πώς να τους ευχαριστήσεις αφού αυτό που επιθυμείς διακαώς είναι να υπάρχει ηρεμία στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη κάνοντας έντονη την ανάγκη σου για προσοχή, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές που καλό είναι να αποφύγεις γιατί θα αποκαλέσουν δυσαρέσκεια. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Ζυγό ομορφαίνει την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή και σου δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσεις άμεσα τις ανάγκες σου στο ταίρι σου, όπως και να κατανοήσεις τις δικές του λύνοντας πιθανά ζητήματα που σας προβληματίζουν. Αργά το βράδυ περνάει στον Αιγόκερω εντείνοντας το άγχος για την καθημερινότητα και τη δουλειά καθώς δεν αποκλείεται να έχεις αναλάβει υποχρεώσεις που να λειτουργούν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και προσανατολίζεσαι στο να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την οικογένειά σου ή θέματα ακίνητης περιουσίας που πιθανά έχουν προκύψει. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις συμφωνίες που μπορεί να έχουν άκρως θετικούς όρους για εσένα και να καταλήξουν ιδανικά για το εισόδημά σου. Αργά το βράδυ περνάει στον Αιγόκερω και νιώθεις την αυτοπεποίθησή σου να ξεχειλίζει, κάτι που γίνεται εμφανές στην παρέα σου και κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Οι έξοδοι και καλλιτεχνικές δραστηριότητες μπαίνουν στο πρόγραμμά σου αφού θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και έχεις τη δυνατότητα να προωθήσεις υποθέσεις που μπορεί να αφορούν το εμπόριο ή τις δημόσιες σχέσεις. Η επικοινωνία με τους γύρω σου είναι ιδανική, ιδιαίτερα με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να εξελιχθούν ιδανικά εμπορικά ζητήματα που μπορεί να αποδώσουν οικονομικά σημαντικά κέρδη για εσένα. Αργά το βράδυ περνάει στον Αιγόκερω εντείνοντας την ανάγκη να βρεθείς με το οικογενειακό περιβάλλον καθώς γίνεται αισθητή η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν ή λογαριασμούς που θέλεις να τακτοποιήσεις. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Ζυγό δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να μπορέσεις να διεκδικήσεις αυτά που επιθυμείς και να επιτύχεις τους στόχους σου. Αργά το βράδυ περνάει στον Αιγόκερω εντείνοντας την ανάγκη για επικοινωνία κάτι που εκδηλώνεται κυρίως στο άμεσο περιβάλλον σου. Δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς με αδέρφια ξαδέρφια κολλητούς φίλους θέλοντας να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους συζητώντας.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις πρωτοβουλίες που θέλεις να πάρεις σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Ζυγό σε βοηθά να έχεις θετική διάθεση και κατανόηση, κάτι που θα βοηθήσει στο να κάνεις σημαντικά βήματα προς θετική κατεύθυνση με το ταίρι και τους συνεργάτες σου. Αργά το βράδυ περνάει στον Αιγόκερω επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και αισθηματικές σου ανάγκες. Το πάθος εκτοξεύεται στην προσωπική σου ζωή, φρόντισε να αποφύγεις το πείσμα για να μην υπάρξει σύγκρουση.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη δίνοντάς σου την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα από το παρελθόν που εκκρεμούν και μπορεί να σε ταλαιπωρούν στην ψυχολογία σου. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Ζυγό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο προτάσεις επαγγελματικές από το παρελθόν που θα σε γεμίσουν χαρά και αγαλλίαση και μπορούν να αποδώσουν σημαντικά και σε οικονομικό επίπεδο. Αργά το βράδυ περνάει στο ζώδιό σου ανεβάζοντας κατακόρυφα το δυναμισμό, την ενεργητικότητα και την κοινωνικότητα, κάτι που γίνεται άμεσα εμφανές στο περιβάλλον σου αφού μαγνητίζει τα βλέμματα όπου και αν βρεθείς.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη δίνοντάς σου τη δυνατότητα να ασχοληθείς με στόχους και φιλοδοξίες που έχεις και να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα πού σας φέρνουν κοντά κοινοί στόχοι και ενδιαφέροντα. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Ζυγό διαμορφώνει άκρως αισιόδοξο κλίμα και δεν αποκλείεται να κάνει σημαντικά βήματα που θα σε βοηθήσουν στην προσωπική σου διεύρυνση σε ότι αφορά τα όνειρά σου με τη βοήθεια φίλων σου. Αργά το βράδυ περνάει στον Αιγόκερω και επιδιώκεις να απομακρυνθείς από όλους καθώς εντείνεται η εσωστρέφεια. Αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και επηρεάζουν την ψυχολογία σου.

Ιχθύς

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα που μπορεί να αφορούν την καριέρα σου, όπως υποχρεώσεις και ευθύνες που πιθανά έχεις αναλάβει. Το εξάγωνο της με την Αφροδίτη στο Ζυγό δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για συζητήσεις που μπορούν να αποφέρουν πολλά σε οικονομικό επίπεδο αφού φαίνεται να αναγνωρίζεται η προσωπική σου προσπάθεια. Αργά το βράδυ περνάει στον Αιγόκερω και επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρίσκεσαι με αυτούς που μπορείς να εκφράσεις απόψεις και πρωτοποριακές σκέψεις.