ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 7 Οκτωβρίου;

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά φιλικές παρέες και ομαδικές προσπάθειες που θέλεις να ενταχθείς. Προσπάθησε μόνο να μην γίνεσαι εριστικός με πρόσωπα στο φιλικό περιβάλλον που διαφωνούν μαζί σου γιατί η ένταση θα είναι στα ύψη και δεν αποκλείεται να τσακωθείς. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Σκορπιό και τον Ουρανό στον Ταύρο απογειώνει την ένταση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σφοδρές συγκρούσεις που θα κοστίσουν στις φιλικές σχέσεις. Πιθανό είναι να ανατραπούν σχέδια και φιλοδοξίες, κάτι που θα σε εκνευρίσει πολύ.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που φαίνεται να αναλαμβάνεις και που μπορεί να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου και να υπάρξουν βήματα προς την προσωπική σου εξέλιξη, γι’ αυτό μην την χάσεις. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Σκορπιό και τον Ουρανό στο ζώδιό σου δημιουργούν εκρηκτικό κλίμα στον επαγγελματικό χώρο καθώς ασυνεννοησία και νευρικότητα μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες συγκρούσεις με ανώτερους σου ή πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου. Δείξε ψυχραιμία και απέφυγε τις σημαντικές συζητήσεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και σου κινούν το ενδιαφέρον κυρίως ζητήματα σπουδών και σεμιναρίων που θέλεις να παρακολουθήσεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν επαφές και προετοιμασίες για ταξίδια στο εξωτερικό που θα σου ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σου. Η καλή διάθεση είναι χαρακτηριστικό της ημέρας και πιθανό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπο του ευρύτερου περιβάλλοντός σου για να διασκεδάσεις. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Σκορπιό και τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει τη νευρικότητα και μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις σε παρέες που θα βρεθείς, καλό είναι να μην μπεις σε προστριβές που μπορεί να κοστίσουν στη σχέση σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν σε σχέση με τράπεζες και ασφαλιστικούς οργανισμούς ή επιχειρηματικές κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Το ένστικτό σου είναι έντονο και μπορεί να σε βοηθήσει στο να πάρεις θετικές για σένα αποφάσεις. Προσοχή γιατί η καχυποψία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Σκορπιό και τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στην ερωτική σου ζωή καθώς η ζήλια εκδηλώνεται με συγκρουσιακό τρόπο και το αποτέλεσμα θα είναι καυγάδες και ένταση.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και προσανατολίζεσαι στο να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατεί ηρεμία και ισορροπία με το ταίρι και τους συνεργάτες σου. Καλά θα κάνεις να εκφράζεις τις ανάγκες σου γιατί υπάρχει τάση του να καταπιέζεις τον εαυτό σου και να ανέχεσαι καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Σκορπιό και τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις καθώς ζητήματα στη δουλειά και στο σπίτι ανεβάζουν την ένταση κατακόρυφα και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις στο περιβάλλον σου δημιουργώντας προβλήματα.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο αυξάνοντας κατακόρυφα τις υποχρεώσεις και τις αγγαρείες σε εργασιακό και καθημερινό επίπεδο, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει ασφυκτικό πρόγραμμα στο οποίο θα πρέπει να ανταποκριθείς. Φρόντισε να μην γίνεσαι εμμονικός και επικριτικός με τους γύρω σου γιατί αυτό θα προκαλέσει δυσαρέσκεια ιδιαίτερα σε συναδέλφους. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Σκορπιό και τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει τον εκνευρισμό και μπορεί να γίνεις άκρως εριστικός και επιθετικός στο εργασιακό περιβάλλον διαφωνώντας με την πορεία ζητημάτων ή επιπλήττοντας πρόσωπα που εμπλέκονται σε θέματα που ασχολείσαι.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και νιώθεις την αυτοπεποίθησή σου να ξεχειλίζει καθώς λάμπεις και μπορείς να κυριαρχήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να διασκεδάσεις να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι και την παρέα σου και να επικεντρωθείς στον έρωτα φλερτάροντας και κατακτώντας το αντικείμενο του πόθου σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Σκορπιό και τον Ουρανό στον Ταύρο αυξάνει κατακόρυφα τη νευρικότητα και δεν θα είναι δύσκολο να έρθει σε σύγκρουση με το ταίρι σου ή με πρόσωπα στην παρέα που διασκεδάζεις καθώς μπορεί να γίνεις εριστικός και άκρως επιθετικός σε περίπτωση που διαφωνείς ή αλλάξουν τα πλάνα που μπορεί να είχες.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο επικεντρώνοντας την προσοχή σου σε οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν ή θέματα ακίνητης περιουσίας που πιθανά έχουν προκύψει. Η εσωστρέφεια είναι έντονη καθώς αναπολείς καταστάσεις που έχεις βιώσει κάτι που εντείνει την κυκλοθυμία και τη νευρικότητα. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Σκορπιό και τον Ουρανό στον Ταύρο ανεβάζει τον εκνευρισμό και την ένταση κατακόρυφα και δεν αποκλείεται να έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα από την οικογένειά σου διαφωνώντας για το χειρισμό καταστάσεων που μπορεί να υπάρχουν. Ανατροπές σε θέματα ακίνητης περιουσίας δεν αποκλείονται που μπορεί να σε βγάλουν εκτός εαυτού.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα σου κοντινού του περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικοινωνήσεις, να συζητήσεις, να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί τους. Εμπορικές συμφωνίες μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο που σε ενδιαφέρουν έντονα, η πειθώ σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή τους. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Σκορπιό και τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να ανατρέψει την πορεία των συμφωνιών σου και αυτό να σε γεμίσει ένταση κάτι που θα οδηγήσει σε συγκρούσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεται. Προσοχή γιατί δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις και σε κοντινά πρόσωπα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και ασχολείσαι κυρίως με ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Οικονομικά ζητήματα και λογαριασμοί έρχονται στο προσκήνιο που καλείσαι να τους τακτοποιήσεις. Φρόντισε να μην προβείς σε περιττά έξοδα και σπατάλες γιατί είναι αυτό που θα βγάλει εκτός τον προϋπολογισμό σου. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Σκορπιό και τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει την ανασφάλεια και τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε οικονομικό επίπεδο προκαλώντας συγκρούσεις. Πείσμα και κτητικότητα σε συνδυασμό με νεύρα δυναμιτίζουν το κλίμα στη σχέση σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο καθώς επιδιώκεις να γίνεις το επίκεντρο στο περιβάλλοντος σου εκφράζοντας τις ανάγκες σου. Θέλεις να γίνουν κατανοητές από το ταίρι και τους συνεργάτες σου και να προσπαθήσουν να σε ικανοποιήσουν. Σημαντικές θα είναι οι πρωτοβουλίες που θα πάρει σε επαγγελματικό επίπεδο βλέποντας ότι πιθανές συνεργασίες μπορούν να αποδώσουν πολλά. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Σκορπιό και τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει τον υποκειμενισμό, την επιθετικότητα και τα νεύρα και το πιθανότερο είναι να διαφωνήσεις με πρόσωπα σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο δημιουργώντας προβλήματα και συγκρούσεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στον Υδροχόο και νιώθεις ότι θέλεις να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς έρχονται στο μυαλό σου ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε έχουν πληγώσει και θολώνει. Φρόντισε να είσαι συγκεντρωμένος σε καθημερινά ζητήματα και εργασιακές υποχρεώσεις γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν λάθη που θα σε εκθέσουν. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στον Σκορπιό και τον Ουρανό στον Ταύρο εντείνει το συναισθηματισμό και τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναισθηματικά ξεσπάσματα σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου αλλά και στη δουλειά προκαλώντας ένταση και κατήφεια.