ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 12 Οκτωβρίου;

Κριός

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου βγάζοντας σε από την εσωστρέφεια και τη μελαγχολία που ένιωθες τις προηγούμενες μέρες. Ο δυναμισμός σου είναι πασιφανής και γίνεται εντονότερος σε ό,τι αφορά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Διεκδικείς την προσοχή των γύρω σου την κάλυψη των αναγκών σου με έντονο τρόπο και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις αν δεν καταφέρεις να χαλιναγωγήσει στον επιθετικό σου τρόπο. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Άρη στο Ζυγό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ανταγωνιστικές διαθέσεις σε σχέση με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου και θα είναι δύσκολο να συγκρατήσεις τα νεύρα σου προκαλώντας προβλήματα.

Ταύρος

Η Σελήνη περνάει στον Κριό εντείνοντας τις ευαισθησίες και το συναισθηματισμό, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει στο να κλειστείς στον εαυτό σου και να υπάρξει μελαγχολία. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο που καλείσαι να διαχειριστείς καθώς μπορεί να βουλιάξουν την ψυχολογία σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά θέματα ρουτίνας καθώς μπορεί να υπάρχουν λάθη που θα σας εκθέσουν. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Άρη στο Ζυγό ενισχύει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει ξεσπάσματα και ένταση.

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνάει στον Κριό και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις φιλικές παρέες καθώς επιθυμείς να βρίσκεσαι μέσα σε αυτές και να εκφράζεις πρωτοποριακές σκέψεις και απόψεις που μπορεί να ενδιαφέρουν. Οργανώσεις και σύλλογοι μπαίνουν στο πρόγραμμά σου καθώς ενδιαφέρει πολύ να προσφέρεις σε ομαδικό επίπεδο. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Άρη στο Ζυγό ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα και δεν αποκλείεται να διαφωνήσεις με φίλους σε παρέες που θα βρεθείς προκαλώντας ένταση και προστριβές που θα κοστίσουν στη σχέση σας. Προσοχή και στην προσωπική σου ζωή γιατί η ένταση με το ταίρι σου δεν αποκλείεται.

Καρκίνος

Η Σελήνη περνάει στον Κριό στρέφοντας την προσοχή σου σε επαγγελματικά ζητήματα και υποχρεώσεις που μπορεί να έχουν προκύψει και σε αναγκάζουν να επιταχύνεις και να πιεστείς για να μπορέσεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρόσεξε γιατί το άγχος μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις με ανώτερο σου που θα κοστίσουν στην επαγγελματική σου εξέλιξη, φρόντισε να αποφύγεις την όποια ένταση. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Άρη στο Ζυγό ανεβάζει κατακόρυφα τη νευρικότητα και το πιθανότερο είναι να υπάρξουν ζητήματα με πρόσωπα στο επαγγελματικό και στο οικογενειακό περιβάλλον που θα οδηγήσουν πιθανά σε κόντρες.

Λέων

Η Σελήνη περνάει στον Κριό ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και δίνοντάς σου τη δυνατότητα να ασχοληθείς με σπουδές και σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν, με νομικά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν ή με επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό που μπορεί να ανοίξουν νέες προοπτικές μπροστά σου. Επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος θέλοντας να διασκεδάσεις μαζί τους. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Άρη στο Ζυγό μπορεί να δημιουργήσει ένταση με πρόσωπα σε παρέες που θα βρεθείς, φρόντισε να συγκρατήσεις το φανατισμό γιατί είναι αυτός που μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές αντιπαραθέσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη περνάει στον Κριό εντείνοντας το άγχος και τις ανασφάλειες, κάτι που δηλώνεται σε εκνευρισμό και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα τόσο με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε οικονομικό επίπεδο όσο και με το ταίρι σου. Φρόντισε να ακούσεις το ένστικτό σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους καθώς μπορείς να αντιληφθείς άμεσα πως πρέπει να κινηθείς και αν υπάρχουν σημεία που θα πρέπει να προσέξεις. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Άρη στο Ζυγό εντείνει την ανασφάλεια και την καχυποψία και δεν αποκλείεται να υπάρξει ένταση σε οικονομικές συναλλαγές ή με το ταίρι σου καθώς η ζήλια φαίνεται να εκτοξεύεται και να δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου.

Ζυγός

Η Σελήνη περνάει στον Κριό και επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς αυτό που επιδιώκεις είναι να υπάρξει ηρεμία και αρμονία στις σχέσεις σου. Είναι σημαντικό όμως να εκφράζεις και τις προσωπικές σου ανάγκες καθώς κυρίως τις καταπιέζεις για να ευχαριστήσεις τους γύρω σου με συνέπεια να ανέχεσαι καταστάσεις που δεν σου αρμόζουν. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Άρη στο ζώδιό σου ανεβάζει κατακόρυφα την ένταση και τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου για ζητήματα που απασχολούν τη σχέση.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνάει στον Κριό και καλείσαι να χειριστείς ζητήματα καθημερινότητας και εργασιακές αγγαρείες, κάτι που μπορεί να σου δημιουργεί επιπλέον άγχος και πίεση στον προγραμματισμό σου. Σημαντικό είναι να εκτονώσεις την ένταση αυτή μέσω της άσκησης για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις και ξεσπάσματα σε συναδελφικό επίπεδο. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Άρη στο Ζυγό εντείνει καταπιεσμένη οργή και θυμό που κρύβεις μέσα σου και δεν θα είναι δύσκολο να προκληθούν προβλήματα στον εργασιακό χώρο καθώς δεν θα είναι εύκολο να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και μπορεί να υπάρξουν ξεσπάσματα.

Τοξότης

Η Σελήνη περνάει στον Κριό και ανεβαίνει κατακόρυφα η αυτοπεποίθησή σου καθώς νιώθεις πιο σίγουρος από ποτέ για τον εαυτό σου και αυτό εκδηλώνεται άμεσα. Θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής, γι’ αυτό και στρέφεσαι στις παρέες και στο ταίρι σου φροντίζοντας να διαμορφώσεις τις κατάλληλες συνθήκες για ξεφάντωμα. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Άρη στο Ζυγό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο διαφωνίες με πρόσωπα στο περιβάλλον σου ή ο/η σύντροφό σου και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις που θα χαλάσουν τη θετική ατμόσφαιρα που επικρατεί.

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνάει στον Κριό οδηγώντας σε στο να κλειστείς στο προσωπικό σου χώρο καθώς νιώθεις την ανάγκη να νιώσεις οικεία. Επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειάς σου αφού είναι αυτοί που μπορούν να σου δώσουν την τρυφερότητα και την ασφάλεια που αναζητάς. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξει σε κυκλοθυμικές τάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Άρη στο Ζυγό ανεβάζει τις ανταγωνιστικές διαθέσεις και τη νευρικότητα στα ύψη και πιθανό είναι να έρθει σε σύγκρουση με πρόσωπα της οικογένειας ή του επαγγελματικού περιβάλλοντος δυναμιτίζοντας το κλίμα.

Υδροχόος

Η Σελήνη περνάει στον Κριό και επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με όποιο τρόπο με το κοντινό σου περιβάλλον αφού η ανάγκη να εκφράσεις τις απόψεις σου και να ακούσεις τις απόψεις των άλλων κυριαρχεί. Εμπορικές συμφωνίες, θέματα δημοσίων σχέσεων και μετακινήσεις επαγγελματικής φύσεως είναι πιθανό να προκύψουν, η πειθώ σου σε συζητήσεις θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξή τους. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Άρη στο Ζυγό εντείνει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να υπάρξει διαφωνία ή σύγκρουση με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Καλό είναι να διαχειριστείς τη νευρικότητα σου για να αποφύγεις τα χειρότερα.

Ιχθύς

Η Σελήνη περνάει στον Κριό και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν και θέλεις να κλείσεις. Καλό είναι βέβαια να ελέγξεις πιθανές τάσεις για έξοδα και σπατάλες καθώς θέλοντας να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου μπορεί να προβείς σε υπερβολές. Το απόγευμα η αντίθεση της με τον Άρη στο Ζυγό εντείνει τις ανασφάλειες και δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία θέλοντας να επιβάλεις όρους και προϋποθέσεις στη σχέση. Προσοχή ακόμα σε οικονομικές συναλλαγές καθώς οι κόντρες δεν αποκλείονται.