Αυτά είναι τα 4 πιο πιστά ζώδια, σε περίπτωση που δε θες να σε κερατώνουν

Main Image

Όχι ότι οι αστρολογικοί χάρτες μπορούν να σου εγγυηθούν μια σχέση δίχως απιστία, αλλά είναι ένα καλό σημάδι.

Η Λίτσα η Γιαγκούση τα έχει τραγουδήσει πολλάκις κι εμείς συμφωνούμε κι επαυξάνουμε, "την απιστία δεν τη συγχωράμε". Ανεξαρτήτως μουσικού χαλιού όμως, η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρη για τον άλλον. Η ζωή έχει αποδέιξει - εγώ δεν ξέρω, από ιστορίες φίλων μου τα λέω αυτά - ότι έχει μεγάλη φαντασία και από αυτούς που το περιμένεις λιγότερο, είναι που τελικά ψάχνεις γιατί σε τρώει το κούτελό σου.

Χωρίς να μπορείς ποτέ να είσαι απόλυτη για το πόσο πιστός θα αποδειχθεί ο σύντροφός σου, αν πιστεύεις έστω και λίγο στα ζώδια και τα κοινά χαρακτηριστικά στις προσωπικότητες των ανθρώπων του ίδιου ζωδιακού, τότε μπορείς από την ημερομηνία γέννησής του να διακρίνεις έτσι λίγο πόση εμπιστοσύνη μπορείς να του έχεις. Γενικά τα ζώδια της Γης είναι τα πιο σταθερα, λόγω και του στοιχείου τους φυσικά.

ADVERTISING

Ακολουθούν τα τέσσερα πιο πιστά ζώδια. Βέβαια, αν βρεις τον έρωτα της ζωής σου και δεν ανήκει στην ακόλουθει τετράδα, θα έλεγα να μη σε αποθαρρύνει αυτό το άρθρο.

Ταύρος

Οι δεσμοί των Ταύρων είναι ισχυροί και αδιαπέραστοι, αν έχουν χτιστεί με ασφάλεια. Αν δεν νιώσει ανασφαλής μέσα στη σχέση, ο Ταύρος δίνει στον σύντροφό του τον χώρο που χρειάζεται, την αδιάπτωτη αφοσίωσή του και την αγάπη του. Εν ολίγοις, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΓΙ' ΑΛΛΗ.

Ζυγός

Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της αρμονίας, ενώ είναι το ζώδιο που συνδέεται πιο στενά με τον γάμο σε σχέση με τα υπόλοιπα. Όταν ο Ζυγός δεσμεύεται με ασφάλεια, είναι από εκείνους που φερνούν πραγματική ισορροπία στη σχέση. Πριν το κάνουν αυτό όμως, έχουν ανάγκη και οι ίδιο να νιώσουν εσωτερικά ισορροπημένοι.

Σκορπιός

Όταν οι Σκορπιοί ερωτεύονται, παθαίνουν έναν έρωτα όλο τρέλα. Άπαξ και περάσεις το εξάμηνο, το πράγμα στο μυαλό τους σοβαρεύει και μάλλον θα περάσετε αρκετό καιρό μαζί. Η διαδικασία του να αγαπηθείς με έναν Σκορπιό θα είναι σαν να σε ξεφλουδίζει βασανιστικά αργά για να σε φάει ζωντανή. Λίγο creepy, ξέρω.

ADVERTISING

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι θέλουν να νιώθουν ότι υπάρχει μέλλον στη σχέση τους για να είναι ικανοποιημένοι με αυτήν. Θέλουν χρόνια για να χτίσουν την εμπιστοσύνη τους και να επιτύχουν τους στόχους που βάζουν από κοινού με τους συντρόφους τους. Όσο σταθερός και πιστός όμως κι αν είναι ένας Αιγόκερως, η σχέση σας δε θα λειτουργήσει αν δεν είσαι ξεκάθαρη με το τι θες από αυτή. Πρέπει να θέλετε τα ίδια πράγματα για να θέλει κι εκείνος να προσπαθήσετε μαζί να τα πετύχετε.

ADVERTISING

ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ: ΤΑ ΠΙΟ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αν η τύχη δε σου χαμογελάει, μήπως φταίει το σαλόνι σου;

ΑΥΤΟ ΤΟ ZARA ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΤΗΣ ΜΠΕΤΤΥΣ ΜΑΓΓΙΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΣΟΥ

Η Μπέττυ Μαγγίρα με κοστούμι Zara στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΙ.

5 ΤΡΟΦΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΥΓΟ

Πηγές πρωτεΐνης που δεν θέλουν ξεφλούδισμα.

ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ VALERIA GARCIA ΦΟΡΕΣΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΣΑΡΕΛΑ. Ε ΚΑΙ;

Στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, η Valeria Garcia εμφανίστηκε σε fashion show, με τα πρώτα φορετά θήλαστρα.

ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΗΣ; ΑΥΤΕΣ ΟΙ 6 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Όσα πρέπει να κάνεις για να δουλεύεις λιγότερο και να ζεις πιο ανθρώπινα.

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.