ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι συνδυασμοί ζωδίων που κάνουν το καλύτερο σεξ

Ξέρεις πώς είναι αυτά. Να τον γνωρίζεις, να περνάτε καλά, να ταιριάζετε σε αυτά που θεωρείς σημαντικά. Αν είστε κι ερωτικά συμβατοί, το γλυκό πέτυχε. Η χημεία στο σεξ απορρέει από πολλά, για τα οποία πολλές φορές δεν μπορεί να κάνεις και ιδιαίτερες συστάσεις. Τα χαρακτηριστικά του καθενός, όπως προκύπτουν και από το ζώδιό του, παίζουν ρόλο.

Ποια ντουέτα λοιπόν βάζουν φωτιά στα στρώματα, σύμφωνα με το e-zwdia.gr;

Κριός

Αν είσαι Κριός, με την καυτή και ασυγκράτητη ιδιοσυγκρασία σου, την ορμή και την παρόρμηση για κατάκτηση, μπορείς να ταιριάξεις με ένα άλλο ζώδιο σε ένα σεξουαλικό πεδίο μάχης, όπου θα αναμετρηθείτε σε ένταση και αντοχή, αλλά μέχρι εκεί. Ο συγκρουσιακός παράγοντας είναι πολύ υψηλός. Ο πιο καλός και πολυεπίπεδος συνδυασμός είναι με Λέοντα, γιατί εκτός από τα εγγυημένα πυροτεχνήματα (που άλλωστε τα βλέπεις), το ηφαιστειακό κρεσέντο διανθίζεται με τις συνεχείς προσπάθειες να κρατά ευχαριστημένο ο ένας τον άλλο, να μην περιορίζεται μόνο στη σεξουαλική ηδονή, αλλά και στη διανοητική ικανοποίηση του συναισθήματος. Άριστα Δέκα!

Ταύρος

Τελικά σαν Ταύρος, ίσως έχεις πιο πολλές επιλογές για hot συνδυασμούς. Δε λέω, από τα πιο ερωτικά δραστήρια ζώδια. Με τον Σκορπιό όμως, δεν το συζητούμε, είστε το ίδιο σεξουαλικοί, φιλήδονοι εξερευνητές των ευαίσθητων ερωτογενών ζωνών του άλλου. Καλά τα πάτε λοιπόν και ξυπνάτε από κοινού, ανοίγοντας δρόμους, που ίσως δεν τολμούσατε πριν να διαβείτε, με λίγα λόγια ο ένας “αποπλανεί” τον άλλο. Εκρήξεις, ηδονή, συγκρούσεις, πείσμα, σεξ, πολύ σεξ. Οι συγκρούσεις σας είναι το αφροδισιακό σας. Ίσως ο πιο kinky σεξουαλικός συνδυασμός.

Δίδυμοι

Διδυμάκι μου, σου αρέσουν τα παιχνίδια με τα λόγια, αυτά σε εξιτάρουν. Για να ζήσεις κάτι το φλογερό, σεξουαλικό, συναρπαστικό, χρησιμοποίησε την εξωστρέφεια και την επικοινωνιακή σου δεινότητα, για κατακτήσεις ένα Λιοντάρι. Αν τα καταφέρεις, θα βρεις έναν ισάξιο σε διάνοια παίχτη του ερωτικού παιχνιδιού της κατάκτησης, που όμως θα σε οδηγήσει και σε άλλα πεδία, που συνδυάζουν τη συναισθηματική, αλλά και τη σαρκική απόλαυση. Ναι, υπάρχουν και αυτά και μπορεί ένας καλός και άξιος ξεναγός να σε καθοδηγήσει στις κορυφές, που δε φανταζόσουν ότι υπάρχουν, και θα τις κατακτήσετε μαζί!

Καρκίνος

Τι ζητάς Καρκίνε μου, συναίσθημα; Πού θα το βρεις; Στον Αιγόκερο! Μοιάζετε; Μα καθόλου! Τι σας κάνει hot; Μα η ανομοιότητά σας! Από την μια μεριά εσύ, Καρκίνε, έχεις την έμφυτη και ενστικτώδη τάση στο συναίσθημα, σου εξάπτει τη σεξουαλική ορμή, που και τα δυο αλληλοενισχύονται με αποτέλεσμα εκρηκτικό. Από την πλευρά του ο Αιγόκερως, ανταποκρίνεται στην προσφορά συναισθήματος και σεξουαλικότητας με προθυμία τόσο μεγάλη, που τον κάνει να ανοιχτεί, να ανακαλύψει και να βγάλει από μέσα του την αχαλίνωτη σεξουαλική λίμπιντο, που ίσως δε συνειδητοποίησε ποτέ ότι έχει!

Λέων

Τι λέμε, τα ανόμοια έλκονται; Και τα όμοια; Νομίζετε ότι απωθούνται; Ο συνδυασμός Λέων-Λέων έγινε για να ανατρέψει τα στερεότυπα! Τρελή έλξη μεταξύ δυο Λεόντων, αφού κανείς άλλος δεν μπορεί να είναι τόσο μέσα στα πράγματα όσον αφορά να αναγνωρίσει το μεγαλείο του ενός, εκτός από έναν άλλο Λέοντα! Θα λέγαμε ότι είναι εσωτερική τους υπόθεση, στο επίπεδό τους. Σαν να λέμε, ταξική διάκριση μεταξύ Πατρικίων και Πληβείων. Ποιος είπε ότι η αρχαία Ρώμη δεν αναβιώνει μέσα από τους Λέοντες; Δυο εξίσου πληθωρικά ταίρια είναι αναμενόμενο να συγκρούονται, αλλά η συμφιλίωση αποζημιώνει!

Παρθένος

Ο συντηρητικός Παρθένος, που είναι κλειδωμένος μέσα στις αναστολές και τις (ίσως ψευδό-) σεμνοτυφίες, χρειάζεται για να βγει από εκεί ένα ισχυρό σοκ, που θα του δημιουργήσει, ίσως του ξυπνήσει, πτυχές και απωθημένα, που ποτέ δεν είχε φανταστεί ότι υπάρχουν. Το κλειδί για να βγει απ’ εκεί το κατέχει ο “παντός καιρού” Σκορπιός. Αυτός λοιπόν κάνει θαύματα όπως φαίνεται, μετατρέποντας τον “παγοκολόνα” Παρθένο σε… βιτσιόζο, αχόρταγο σεξ-άνιμαλ, γκρεμίζοντας προκαταλήψεις, επιφυλάξεις, ταμπού. Το ντουέτο Παρθένος-Σκορπιός είναι ικανό για κάθε είδους “καινοτομία” έξω από κάθε προσδοκία και στερεότυπο! Βρε, αποκάλυψη ο Παρθένος!

Ζυγός

Τελικά το ξυπνητήρι των ορμέμφυτων όλων των κοιμήσικων ζωδίων, είναι ο “διαφθορέας και εκμαυλιστής” των πάντων, ο Σκορπιός. Ένα από αυτά τα ζώδια είσαι κι εσύ, Ζυγέ μου, που είσαι μέσα στον αυτοθαυμασμό (και δίκιο έχεις), ο οποίος όμως δε σε αφήνει ελεύθερο να χαρείς τη σεξουαλικότητα που κρύβεις τόσο καλά μέσα σου. Ο Σκορπιός λοιπόν, αναλαμβάνει να σκάψει στα μύχια της λίμπιντο σου, για να ανακαλύψετε από κοινού τις όποιες επιθυμίες έχεις κρυμμένες, χωρίς καν να το γνωρίζεις. Μην σε ξενίζει τι θα βγει, τι θα αποκαλυφθεί ότι είχες μέσα σου. Μη σε τρομάζει ο θρυμματισμός του προσωπείου που είχε προβάλει ο ναρκισσισμός σου, πρώτα εσύ θα απολαύσεις τα αποτελέσματα!

Σκορπιός

Τι να πρωτοπούμε για σένα; Εσύ, παιδί μου, κάνεις θαύματα! Μπορείς τα αδύνατα! Έτσι και με τον Αιγόκερο, καταργείς κάθε όριο που τον συγκρατεί, πράγμα που ισχύει και για σένα. Αρχή και των δυο το “κεκλεισμένων των θυρών”, όσα γίνονται μέσα, παραμένουν μέσα. Η συνειδητοποίηση της εξασφάλισης της διακριτικότητας είναι αυτό που απελευθερώνει τον Αιγόκερο και σου προσφέρεται ανοιχτός πια και χωρίς επιφυλάξεις κι αναστολές. Και τι πανδαισία τότε! Τι αποχρώσεις, τι εντάσεις, τι απόλαυση. Τι ωραίο και κυρίως τι καυτό ζευγάρι!

Τοξότης

Με όλους ταιριάζεις και με κανέναν ειδικά, δεν βλέπεις πυροτεχνήματα, έκτος ίσως με τον Υδροχόο. Κι αυτό μέχρι ένας από τους δυο σας να δεχτεί στην πλάτη του έναν κουβά παγωμένο νερό, που γράφει πάνω του “δεσμός” ή “δέσμευση”. Τελείως αντισεξουαλικό το να νοιώσουν και οι δυο ότι είναι δεσμευμένοι. Η ελευθερία τους είναι το οξυγόνο, που τους τροφοδοτεί να κρατήσουν τη σχέση ζωντανή! Όχι τη σχέση, μάλλον τη “μη σχέση”. Φτου κακά! Είναι φίλοι με προνόμια και έτσι θέλουν να παραμείνουν. Κάθε αναφορά σε δέσμευση σκοτώνει τη σεξουαλική τους διάθεση, ενώ το να νοιώθουν “αδέσποτοι” τους απογειώνει. Τότε εμείς να βάλουμε κράνος, να μην μας κάψουν τα πυροτεχνήματα!

Αιγόκερως

Καυτό και το δίδυμο του Αιγόκερου με τον Υδροχόο! Ενώ φαινομενικά εσείς οι δυο μοιάζετε ασύμβατοι, στην πραγματικότητα σας ενώνει ο κοινός παρονομαστής της κοινωνικής διαστάσεώς σας. Και οι δυο σας ενδιαφέρεσθε για το κοινό καλό και έχετε ευαισθησίες απέναντι σε κάθε πτυχή των κοινωνικών θεμάτων πάσης φύσεως. Οι διαφορές σας λειτουργούν μεν σαν πεδίο αντιπαλότητας, αλλά αποτελούν παράλληλα το σημείο επαφής, που σας κάνει να βρίσκετε ευκολότερα τους κοινούς στόχους, κοινωνικούς, ανθρωπιστικούς, οξύνοντας τις ευαισθησίες σας, ώστε να ανοίγεστε ο ένας στον άλλο και να λύνετε στο κρεβάτι κάθε θέμα, με ζηλευτά αποτελέσματα!

Υδροχόος

Δεν μπορεί να ταιριάξεις με άλλον έκτος του Τοξότη σε επίπεδο τόσο ευρύ, που σου αφήνει τόσο μεγάλα περιθώρια ελευθερίας και δράσης, χωρίς να σου γίνεται “στενός κορσές”. Ο δικός σου τράχηλος ως γνωστόν ζυγό δεν υποφέρει και σίγουρα ο τρελούτσικος και αιθεροβάμων (σάμπως εσύ διαφέρεις;) Τοξότης δε θα σε δεσμεύσει σε κανένα επίπεδο! Μην το κάνεις ούτε εσύ, αν θέλεις να αποτελείς μέλος ενός καυτού ζευγαριού, που οι σκοτούρες του δεν έχουν σχέση με σας τους δυο. Ο κόσμος έχει τόσα προβλήματα και χρειάζονται σταυροφόροι σαν και σας να ασχοληθείτε μ’ αυτά! Σας εξιτάρει, ε; Και ξεσπάτε στο κρεβάτι!

Ιχθείς

Η φαντασίωση είναι πολύ δυνατή κατάσταση. Ένα ζευγάρι που αποτελείται από δυο μέλη που έχουν εξίσου έντονη τάση να φαντασιώνονται, είναι αξεπέραστο σε ένταση συναισθημάτων! Βρίσκονται στον κόσμο τους, έξω από κάθε τετριμμένη πραγματικότητα, έξω από πεζότητες, στον ονειρικό κόσμο που πλάθουν, στην ουτοπία τους, σαν να μην υπάρχει άλλος και τίποτε πέρα απ’ αυτούς! Και ποιοι άλλοι μπορούν να αφήνουν τα πάντα έξω απ’ αυτούς, εκτός από δυο Ψαράκια; Μόνο ένα ζευγάρι που το αποτελούν δυο Ιχθύες μπορεί να είναι τόσο ταιριασμένο, ώστε να μπορεί να αγνοεί την καθημερινότητα και να ζει ο ένας για τον άλλο! Very hot κατάσταση! Πρόκληση: Εσείς μπορείτε;

Έχεις άστρο; Διάβασε περισσότερα, στο e-zwdia.gr.