ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πώς χωρίζει το κάθε ζώδιο

«Έφτασε η ώρα να χωρίσουμε» λέει το τραγουδάκι, κι εύχομαι να έχεις σκεφτεί με ποιον έχεις να κάνεις. Γιατί ο καθένας εκεί έξω έχει το δικό του αποτύπωμα χωρισμού, το οποίο αφήνει μοιραία στο τέλος μιας σχέσης. Αν επηρεάζει το ζώδιο; Εσύ τι λες; Αλήθεια, τι έχει να πει το e-zwdia.gr για τον τρόπο που διαχειρίζεται τη δήλωση «χωρίζουμε» το κάθε μέλος της δωδεκάδας;

Κριός

Εδώ γελάμε…Το σκέφτηκες καλά να χωρίσεις έναν Κριό; Ένα θα σου πω! Σκέψου καλά το χωρισμό μαζί του, γιατί θα σε κάνει να μετανιώσεις πικρά που τον άφησες! Θα κάνει τα πάντα να σε κάνει να «σκάσεις» από το κακό σου. Μην εκπλαγείς αν τον δεις με μια κουκλάρα δίμετρη δίπλα του, την επόμενη κιόλας μέρα! Γιατί, ποια είσαι εσύ αγάπη μου που θα πληγώσεις τον εγωισμό ενός Κριού; Κι αν μετανιώσεις μην απορήσεις αν σου πει «Tώρα είναι αργα, θα υποφέρεις και ενδεχομένως θα πέσεις…στα “ ναρκωτικά”. Δε γίνεται αλλιώς, την πήρες την απόφασή σου. Τώρα μπορείς να “αυτοκτονήσεις ”».

Ταύρος

Για να χωρίσεις έναν Ταύρο σκέψου το πολύ καλά! Είναι τόσο συναισθηματικά δεμένος μαζί σου που άπαξ και τον πληγώσεις βαθιά, δε θα υπάρξει γυρισμός!Θα προσπαθήσει αρκετά να σε «γυρίσει» πίσω. Μπορεί ακόμα και να κάνει όμορφες πράξεις, όπως πχ. να σου στείλει λουλούδια και κάρτες αγάπης, χωρίς ντροπή! Σίγουρα θα τον ακούσεις να σου λέει «Ίσως πρέπει να το ξανασκεφτούμε. Πάμε για έναν καφέ να το ξανασυζητήσουμε;». Φρόντισε λοιπόν, να μην αλλάξεις γνώμη πριν να είναι αργά γιατί…τον έχασες οριστικά!

Δίδυμοι

Πρόσεξε καλά το χωρισμό με έναν Δίδυμο, γιατί μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ! Θα σοκαριστείς με το πόσο χαλαρά θα πάρει το χωρισμό σας. Είναι ικανός να στο «παίξει» τόσο άνετος και δε θα διστάσει να σου ζητήσει να μείνετε δύο καλοί φίλοι. Σίγουρα θα τον πονέσει το γεγονός του χωρισμού, όμως η άμυνα ενός Διδύμου είναι η δύναμη της λογικής! Αν θελήσεις επανασύνδεση, θα έρθεις στη δυσάρεστη θέση να ακούσεις το εξής…«Και έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ…Α! χωρίσαμε; Φεύγω, έχω προπόνηση».

Καρκίνος

Ένας χωρισμός με έναν Καρκίνο είναι επίπονος. Θα σου ραγίσει την καρδία, θα το πάρει τόσο βαριά μέσα του, που θα γίνεις «χώμα». Μην πανικοβληθείς! Μόνο και μόνο που τον χώρισες εσύ, του φτάνει! Δεν είναι το πρόβλημα του τόσο ο χωρισμός, όσο πως ΕΣΥ είσαι αυτή τον χώρισες. Να είσαι σίγουρη, πως αν είχε αντιληφθεί την πρόθεσή σου, θα σε χώριζε πρώτος. Γιατί πολύ απλά ένας Καρκίνος πέφτει σε βαριά κατάθλιψη, όταν τον απορρίπτουν!

Λέων

Το να χωρίσεις ένα Λιοντάρι είναι εύκολη υπόθεση. Η αξιοπρέπειά του, δεν πρόκειται να τον προδώσει πότε! Θα κλάψει, θα πονέσει, αλλά δε θα το μάθεις ποτέ! Ακόμα και να τον πετύχεις σ’ ένα  μπαρ, θα βάλει τη «μάσκα» του ευτυχισμένου. Θα σε αντιμετωπίσει σαν ένα πανίσχυρο Λιοντάρι, κάνοντάς σε να αναρωτιέσαι αν ποτέ είχε καρδιά! Βεβαίως και έχει καρδιά και μάλιστα την καρδιά του πιο γλυκού και καλού βασιλιά, που αγαπά “όλα τα ζώα της ζούγκλας”!

Παρθένος

Ένας Παρθένος με το άκουσμα του χωρισμού είναι ικανός να σου πει «Οk, μην ξεχάσεις να πλύνεις τα πιάτα πριν φύγεις…και που ’σαι όπως φεύγεις πέτα και τα σκουπίδια.» Έσο έτοιμη λοιπόν, να αντιμετωπίσεις  την ψυχρή και αναίσθητη συμπεριφορά του! Γι’αυτό κράτα το θύμο καλά μέσα σου πριν τα κάνεις όλα γυαλιά καρφιά, με την απάθειά του!

Ζυγός

Ο ακραίος Ζυγός θα πάρει κατάκαρδα το χωρισμό σας. Θα αρχίσει να χτυπά το κεφάλι του στον τοίχο και θα κάνει τα πάντα να σε μεταπείσει! Καθότι  κοινωνικός, θα βγει, θα πιεί και θα γνωρίσει κόσμο. Χωρίς δισταγμό θα πνίξει τον πόνο του, εξιστορώντας  ακόμα και σ’ έναν άγνωστο το χωρισμό σας! Με αποτέλεσμα το πρωί να σηκωθεί με κλάματα και να αρχίσει τα παρακάλια, για να βρεθείς και πάλι στην αγκαλιά του!

Σκορπιός

Σε λυπάμαι πραγματικά, αν τόλμησες να χωρίσεις έναν Σκορπιό! Είναι τόσο εκδικητικός που αλίμονο στην τύχη σου που βρέθηκες σ’ αυτή τη θέση. Θα σε κάνει να «σέρνεσαι» στα πατώματα, μετανοώντας  την πράξη σου αυτή! Όπου πας, θα τον βλέπεις μπροστά σου. Θα ερωτοτροπεί χωρίς κανένα σεβασμό…μέχρι να καταλήξεις να μην αντέχεις ΕΣΥ να βιώνεις τελικά αυτόν  το χωρισμό. Περαστικά σου.

Τοξοτής

Ένας Τοξότης βιώνει το χωρισμό περνώντας καλά! Ναι, ναι καλά διάβασες! Σιγά μην κάτσει να σκάσει. Θα βρει αμέσως την ευκαιρία να πάει ένα ταξίδι, που τόσο του έλειψε. Θα βγει με τους κολλητούς του και θα περάσει περίφημα! Θα φλερτάρει και θα νιώσει πώς σαν την ελευθερία, δεν αξίζει τίποτα άλλο! Δεν είναι άκαρδος, όμως η θετική του ενέργεια δεν του επιτρέπει να μένει στο παρελθόν! Προχωρά παραπέρα και σιγοτραγουδά «Θα ζήσω ελεύθερο πουλί κι όχι κορόιδο στο κλουβί».

Αιγόκερως

Με έναν Αιγόκερω ο χωρισμός μοιάζει παιχνίδακι! Ξεπερνά εύκολα ένα χωρισμό κι εσύ δε θα δεις ούτε ένα δάκρυ να κυλά στα μάτια του. Θα το ρίξει στη δουλειά και το πιο πιθανό είναι να σε ευχαριστεί για την πρόοδο που έκανε, μετά το χωρισμό σας! Το μόνο που μπορεί να τον πειράξει στο χωρισμό αυτό, είναι πως πληγώνεται το ΕΓΩ του. Που σύντομα θα βρει τον τρόπο να πείσει τον εαυτό του, πως «Οk όλα γίνονται για καλό»! Κι έτσι θα απαλύνει  το τραύμα του ΕΓΩΙΣΜΟΥ του!

Υδροχόος

Αχ, απίστευτε Υδροχόε! Είναι τόσο μεγάλος εγωιστής που σίγουρα θα εκπλαγείς με αυτά που πρόκειται να ακούσεις, την ώρα που θα λες τη λέξη ΧΩΡΙΣΜΟΣ! Θα βρει τα πάντα να σου πει, πως συμφωνεί με αυτή σου την απόφαση. Που θα καταλήξεις να αναρωτιέσαι, αν τελικά είσαι εσύ αυτή που τον χώρισε! Λιώνει και πονά. Αλλά όχι αγάπη μου, δεν το παραδέχεται ούτε στον ίδιο του τον εαυτό! Ο απρόβλεπτα τρελός και πεισματάρης Υδροχόος «χτυπά» εκεί που δεν το περιμένεις! Μην απορήσεις  λοιπόν αν δεχτείς ένα μπουκέτο κατακόκκινα τριαντάφυλλα στην πόρτα σου! Ναι, μπορεί να σε διεκδικήσει ξανά, με τρόπο που εσύ δύσκολα θα αντισταθείς.

Ιχθύς

Τα λόγια που θα ακούσεις από τον υπερευαίσθητο Ιχθύ θα σου ραγίσουν την καρδιά! Δεν πτοείται το ΕΓΩ του. Μπορεί εύκολα να ξεστομίσει «Αντίο απόλυτη αγάπη. Αντίο μεγάλε έρωτα! Δεν έχω δάκρυα να κλάψω και λόγια για να πω. Πάω για κάνα ποτό»! Θα του πάρει μέρες, μήνες μπορεί και χρόνο για να ξεπεράσει ένα χωρισμό. Θυμίσου λοιπόν, πως  ο χωρισμός με ένα ψαράκι είναι κάθε άλλο από εύκολη υπόθεση!

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο e-zwdia.gr