Τα 3 ζώδια που θα περάσουν καλύτερα απ' όλους φέτος το καλοκαίρι

Main Image

Τα ζώδια που έχουν άστρο να καταπλήξουν τα πλήθη αυτό το καλοκαιράκι.

Καλοκαίρι ωραίο και όσο γίνεται πιο ξέγνοιαστο αξίζει σε όλους, ωστόσο τα ζώδια που έχουν γενέθλια αυτή την εποχή, δηλαδή Δίδυμοι, Καρκίνοι και Λέοντες, έχουν την τιμητική τους. Η προσμονή των γενεθλίων είναι ένας λόγος να νιώσουμε καλά ψυχολογικά. Από την άλλη, στην αστρολογία ο ήλιος θεωρείται πολύ σημαντικός πλανήτης.

Συμβολίζει το «εγώ» μας και τον προορισμό που έχουμε σαν ψυχές, τη θέληση και τη ζωτικότητα. Κάθε χρόνο, δύο μέρες πριν τα γενέθλιά μας, ο ήλιος επιστρέφει στη «βρεφική» του θέση, αναζωογονώντας ταυτόχρονα το ζώδιο. Δεδομένου λοιπόν ότι ο ήλιος είναι η βασική πηγή ενέργειας, όταν ο ήλιος μπαίνει στο ζώδιο, αυτό «λάμπει». Και κάπως έτσι, Δίδυμοι, Καρκίνοι και Λέοντες έχουν όλα τα φόντα για να περάσουν καλοκαιράκι ζάχαρη, αφού είναι η στιγμή τους.

ADVERTISING

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι, έχουν τον Ήλιο στον δεύτερο οίκο που σχετίζεται με το χρήμα και την περιουσία. Με γεμάτη τσεπούλα μπορεί να μην είναι όλα καλύτερα, αλλά οπωσδήποτε είναι πιο εύκολα και άνετα. Κι αν τη στιγμή αυτή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές το ταμείο είναι μείον και νομίζεις ότι παίζουμε με τον πόνο σου, κάνει λίγη υπομονή και περίμενε την έκλειψη Ηλίου στις 12 Ιουλίου, η οποία επίσης ενισχύει τον οικονομικό τομέα.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα νιώσει μια ζέστη παραπάνω, όχι απαραίτητα από την άνοδο της θερμοκρασίας. Είναι από τα φώτα που θα πέσουν πάνω του. Θα βρεθεί στο επίκεντρο, θα το χαρεί, η αυτοπεποίθησή του θ' ανέβει 100 σπιθαμές και με μια μικρή βοήθεια από την Αφροδίτη θα κάψει καρδούλες (ακόμα περισσότερη ζέστη). Η Έκλειψη στις 12 Ιουλίου φέρνει αλλαγή και νέο ξεκίνημα.

ADVERTISING

Λέων

Οι Λέοντες πάλι, ας κάνουν λίγο χώρο γιατί θα έρθει πολύ αγάπη. Ο πλανήτης του έρωτα και των σχέσεων, η Αφροδίτη ντε, φέρνει πεταλουδίτσες και μπαΐλντισμα, λεφτά και ομορφιά. Ο ήλιος μπαίνει στον Λέοντα στις 22 Ιουλίου και ταιριάζει γάντι με το φορεματάκι που έχεις βάλει στο μάτι να «χτυπήσεις» για τη μέρα των γενεθλίων σου. Καλοκαίρι 2018, σου 'ρχεται.

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΒΑΪΤΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ: "ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΛΕΣΒΙΑ;"

Η ηθοποιός δέχθηκε μια αδιάκριτη ερώτηση και απάντησε αναλόγως.

ΤΑ 3 ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΣΕΞ

Μια μικρή βοήθεια για τις επιδόσεις του στο κρεβάτι, πριν φτάσετε μέχρι εκεί.

Ο ΞΗΡΟΣ ΚΑΡΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΙΛΑ

Αν θέλεις να χάσεις τα τρία τελευταία κιλά τότε αυτό το σνακ καλό θα ήταν να το αποφύγεις.

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΠΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

Τα σεντόνια τα έπλυνες, τα άπλωσες, τα μάζεψες, Τώρα ποιος τα διπλώνει;

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.