Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν τις εφήμερες σχέσεις

Main Image

Ποια ζώδια είναι η χειρότερη επιλογή για one night stand και γενικώς κάτι προσωρινό;

Αν θες να τους καταστρέψεις τη ζωή και να σε θυμούνται για πάντα ως κάποια/ον που δεν τους σεβάστηκε καθόλου, μπλέξε μαζί τους ερωτικά χωρίς να είσαι σίγουρη/ος. Είναι τα ζώδια που- όσο χαλαροί και κουλ- και να το παίξουν, εσύ δεν πρέπει να τους πιστέψεις. Δεν το 'χουν καθόλου με τις σχέσεις της μιας βραδιάς. Είναι αστρολογικά ασύμβατοι, κανένα «γονίδιο» του ερωτικά εφήμερου. Γι' αυτό και δύσκολα μπλέκουν σε κάτι τέτοιο απλά για να περάσουν καλά. Προτιμούν τις σοβαρές σχέσεις γιατί δεν μπορούν να διαχειριστούν το γεγονός ότι δεν πεθαίνεις να είσαι μαζί τους για πάντα. Τη φάση «μόνο σεξ» δεν την ντιλάρουν με τίποτα.

Αν θες fuck buddy, απευθύνσου και κάποιο άλλο ζωδιάκι αν δεν θες να φας κατάρες. Δόξα τη γυάλινη σφαίρα, υπάρχουν άλλα οκτώ.

ADVERTISING

Ταύρος

Είναι πολύ καλοί για μόνιμοι σύντροφοι, αλλά η κτητικότητα και η ζήλια τους, δεν τους αφήνει να απολαύσουν μια σχέση που χτίζεται αποκλειστικά και μόνο πάνω στο σεξ. Όταν ένας Ταύρος ζηλεύει, γίνεται απρόβλεπτος και κυκλοθυμικός, οπότε τα one night stands δεν είναι και ιδανικά γι' αυτόν.

Καρκίνος

Είναι το πιο συναισθηματικά γενναιόδωρο ζώδιο, γεγονός που το κάνει μάλλον ακατάλληλο για one night stand. Το γεγονός ότι στις προσωπικές τους σχέσεις δίνουν όλη τους την καρδιά, κάνουν τους Καρκίνους σχεδόν ανίκανους να χωνέψουν ότι κάποιος τους έχει μόνο για σεξ, κι έτσι δεν εγκαταλείπουν ουσιαστικά ποτέ την προσπάθεια να γίνουν κάτι παραπάνω. Δεν μπορούν να διαχωρίσουν τη σωματική από τη συναισθηματική έλξη και δεν ξεκολλάνε καθόλου εύκολα. Τους παίρνει χρόνια καμιά φορά.

Παρθένος

Τώρα εσύ θες να περάσει καλά το control freak όταν δεν ξέρει αν θα σε ξαναδεί αύριο. Καλά, καλή τύχη. Οι Παρθένοι δεν νιώθουν και πολύ άνετα με το casual sex. Αργούν να χαλαρώσουν και γίνονται πολύ επικριτικοί με τους ερωτικούς τους παρτενέρ. Η υπεραναλυτική τους φύση δεν τους επιτρέπει να είναι αυθόρμητοι και να απολαύσουν τη στιγμή, οπότε δύσκολα γίνονται καλοί σύντροφοι της μια φοράς.

ADVERTISING

Σκορπιός

Γεμάτοι πάθος και δυναμισμό, οι Σκορπιοί είναι πολύ καλοί εραστές και ιδανικοί για το one night stand, μέχρι να δείξουν την άλλη τους πλευρά, την εμμονική. Το πάθος τους μπορεί γρήγορα να μεταφραστεί σε δυσαρέσκεια και ζήλια, όταν δεν βρίσκουν ανταπόκριση στα συναισθήματά τους και κάπως έτσι μπορεί να βρεθείς μπλεγμένη με έναν διαφορετικό τρόπο από αυτόν που στόχευες εξ αρχής.

ADVERTISING

ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ: ΤΑ ΠΙΟ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αν η τύχη δε σου χαμογελάει, μήπως φταίει το σαλόνι σου;

Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ

Πώς θα βοηθήσεις το παιδί να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον και πώς να διαχειριστείς τους δικούς σου φόβους.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ

Δεν καθόλου λίγο ένα φιλάκι τελικά.

ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Για εσένα που ψάχνεις κάτι ξεχωριστό για τα νύχια σου.

ΠΩΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο την ώρα του χωρισμού;

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.