Τα 5 πιο κυνικά ζώδια. Ο αρνητισμός εγγυημένος

Main Image

Η Μεγάλη των Κυνικών Σχολή έχει για μέλη της αυτά τα ζωδιάκια.

ADVERTISING

Όλες έχουμε φίλες και φίλους που θεωρούν πολύ φυσικό να καυτηριάζουν τα πάντα. Που δείχνουν περιφρόνηση για πράγματα που κάποιοι μπορεί να αντιμετωπίζουν με περίσσεια ευαισθησία. Οι κυνικοί έχουν ταλέντο στο να φέρνουν τις καταστάσεις στις πιο ισοπεδωτικά ρεαλιστικές διαστάσεις τους. Δείχνουν να μην σκάνε για πολλά, γιατί ξέρουν πως όλα είναι μάταια. Τα πιο αγαπημένα μοτάκια της ζωής τους ξεχειλίζουν από μηδενική αίσθηση ενθουσιασμού, απαισιοδοξία, ωμή ειλικρίνεια κι απεριόριστη εγκράτεια. Είτε ήταν πάντα έτσι, είτε το τελειοποίησαν στην πορεία. Το ζώδιό τους έχει επιδράσει αρκετά.

Παρθένος

Ταλεντάκι ο Παρθένος στο να εντοπίζει την πιο σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων, των ανθρώπων, της ζωής. Δεν το κάνει μόνο στους άλλους, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο κρίνει κι αντιμετωπίζει τον εαυτό του. Σήμα κατατεθέν του ο πεσιμισμός, αλλά και η ειλικρίνεια. Αδύναμό του σημείο, ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα κομπλιμέντα. Άμπαλος. Δεν το 'χει, τα ισοπεδώνει όλα. Μετανιώνεις που του το 'κανες.

Σκορπιός

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι κακοί. Κι όσοι δεν είναι, απλά δεν μπορούν γιατί είναι ανοήτοι. Και κάπως έτσι, ο Σκορπιός σου μαραίνει κάθε ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο. Έμφυτη η καχυποψία, δύσκολα πιστεύουν, δύσκολα πείθονται. Η ιδανική παρεούλα για τις μέρες που τα βλέπεις όλα μαύρα. Όλες τις υπόλοιπες, προσπαθείς να τους αλλάξεις τη γνώμη εσύ.

Αιγόκερως

Ο κυνισμός του Αιγόκερω πιάνει κατώτερη τιμή στο αίσθημα εμπιστοσύνης. Δεν βλέπει φίλους, μόνο εχθρούς που αν είναι πραγματικά άξιοι, θα τους κάνει την τιμή να τους φέρει κοντά του. Η πρώτη ενστικτώδης αντίδραση πάντως, είναι η καψυποψία. «Κανείς δεν κάνει τίποτα για την καλή του την καρδιά, όλοι έχουν συμφέρον, ΞΥΠΝΑ». Η δεύτερη καλύτερη συμβουλή ζωής που θα σου δώσει το Αιγοκεράκι; περίμενε το χειρότερο για να σου 'ρθει το καλό.

Ιχθύς

Τους λένε συναισθηματικούς, τους λένε ονειροπόλους, αλλά τα Ψαράκια εφαρμόζουν ατόφιο κυνισμό για να ισορροπήσουν στη ζωή. Τον βάζουν μπροστά για το παίξουν σκληροί, αλλά είναι η άμυνά τους. Ο Ιχθύς θα δώσει σε όλα την απαραίτητη για εκείνον δόση αρνητισμού και ξινίλας, αλλά θα το κάνει με στιλ και μπορεί να γελάσεις κιόλας.

ADVERTISING

Ταύρος

Ο Ταύρος γενικά χ@@@@@ε για πολλά πράγματα. Κυνηγάς την ευτυχία; είσαι ανασφαλής. Την πατάς με λάθος άτομα; δεν σκέφτεσαι. Ανησυχείς για όλα; μα πόσο αδύναμος πια! Ο Ταύρος βαριέται ανυπόφορα άτομα με πολύ ευάλωτη φύση, που τα αποδίδουν όλα σε ευαισθησίες. Είναι κυνικός και τα λέει τσεκουράτα. Θα σε ειρωνευτεί, όσο αντέχεις βέβαια, και το ίδιο απαιτεί κι από τους άλλους. Προτιμά τη σκληρότητα από την υποκριτική ευγένεια.

ADVERTISING

Ο ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΟΥ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΣΟΥ

Όλα είναι θέμα προσανατολισμού, σύμφωνα με το Φενγκ Σούι.

ΤΑ 4 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΖΩΔΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΑ

Τα ζώδια που άπαξ και γίνουν ένα, δύσκολα τα ξεκολλάς.

4 TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν τα λευκά παπούτσια σου για ένα κομψό αποτέλεσμα.

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΑΤΑ

Πίνεις καθημερινά τον καφέ σου αλλά δεν καθαρίζεις καθημερινά την καφετιέρα σου.

ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΑΦΡΑΤΟ ΚΙ ΕΛΑΦΡΥ

Συνταγή για πεντανόστιμο κέικ σοκολάτας.

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2019 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.