Τα 5 ζώδια που είναι πιθανότερο να σου ραγίσουν την καρδούλα

Main Image

Καρδιοκατακτητές και players, αυτοί είναι οι heartbreakers του ζωδιακού.

Εντάξει, άστρα και πλανήτες είναι αυτά, τους δίνουμε πάντα τη βαρύτητα που τους πρέπει. Ωστόσο έχει πλάκα όταν καμια φορά εξηγείς τις αποτυχημένες ερωτικές ή επαγγελματικές επιλογές σου με βάση τις αστρολογικές ερμηνείες και συμπτώσεις.

Κάπως έτσι, όταν γνωρίζεις κάποιον και έχεις αμφιβολίες, φοβάσαι πώς θα εξελιχθεί η μεταξύ σας σχέση ή νιώθεις ότι ετοιμάζεται να σου ραγίσει την καρδούλα, σου βρήκα ποια ζώδια είναι εκείνα που είναι πιθανότερο να σε πληγώσουν. Για να είσαι προετοιμασμένη δηλαδή.

ADVERTISING

Η αγάπη πονάει, φίλη αναγνώστρια, αλλά πονάει περισσότερο όταν την καρδιά σου την κρατά στα χέρια του κάποιος που ανήκει σε ένα από τα ακόλουθα ζώδια.

1. Σκορπιός

Ο Σκορπιός ψάχνει το άλλο του μισό, ενώ ταυτόχρονα νιώθει ότι εγκλωβίζεται. Με το που νιώσει ότι η αγάπη και η σχέση τον περιορίζει, θέλει να την εξαφανίσει. Φοβάται να μην πληγωθεί και συνήθως η αντίδρασή του όταν ερωτεύεται είναι να φρικάρει. Αν τον κρατήσεις σε αυτή τη φάση του, θα έχεις έναν πολύ πιστό σύντροφο.

2. Λέων

Τα Λιονταράκια μπορούν να γίνουν τόσο εγωιστές που να ξεχάσουν ότι ο σύντροφός τους είναι άνθρωπος και έχει συναισθήματα. Αρνούνται να αλλάξουν και να συμβιβαστούν, καθώς και να κάνουν στην άκρη τις δικές τους ανάγκες για χάρη των άλλων. Αν θες να είσαι μαζί του, πρέπει να είσαι εντάξει με το ότι θα βρίσκεσαι πάντα σε δεύτερη μοίρα.

3. Δίδυμοι

Στα Διδυμάκια αρέσει να έχει δράμα μια σχέση και συγκρούσεις ώστε να συντηρείται το ενδιαφέρον τους. Είναι κοινωνικοί, θα φλερτάρουν με άλλους, ακόμα και μπροστά στους συντρόφους τους θέλοντας να ελέγξουν πόσο αφοσιωμένοι είναι και αν ζηλεύουν. Καλό θα είναι να θέσεις από την αρχή τα όριά σου σε έναν Δίδυμο και να του εξηγήσεις ότι αυτές οι συμπεριφορές του μπορούν όντως να σε πληγώσουν.

ADVERTISING

4. Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι ασταθείς και θέλουν την ελευθερία τους. Όταν νιώσουν έξω από τα νερά τους, παγώνουν τους ανθρώπους τους, κάνουν ghosting και σπάνια λένε τι είναι αυτό που τους πλήγωσε στ' αλήθεια. Αν θες έναν Υδροχόο, δωσ' του χώρο και χρόνο να βγει με τους πολλούς φίλους του.

5. Καρκίνος

Οι Καρκίνοι δεν καταλαβαίνουν πάντα πώς επηρεάζουν τους άλλους τα δικά τους συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Αν νιώσουν ότι η καρδιά τους κινδυνεύει, κλείνονται στο καβούκι τους και δεν τους ανοίγεις με τίποτα. Δωσ' του ασφάλεια και εξομολογήσου από νωρίς τα συναισθήματά σου.

ADVERTISING

ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Για εσένα που ψάχνεις κάτι ξεχωριστό για τα νύχια σου.

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ HARRY ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΜΑΥΡΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ

Για ποιο λόγο ο πρίγκιπας Harry φορά βέρα στο αριστερό και μαύρο δαχτυλίδι στο δεξί.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΑΣΗ

Θα πρέπει να σε διακόψω, αλλά θα είναι για το καλό σου.

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ. ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΧΝΟ ΛΑΘΟΣ

Οι ξύλινες πόρτες χρειάζονται μία παραπάνω φροντίδα. Προσοχή στο καθάρισμα.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΑΓΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Αυτά είναι τα πιο λαχταριστά κραγιόν που πήραμε στα χέρια μας τελευταία.

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.