PUBLI

Γιατί με μια συνταγή μπορούμε

Με τη βοήθειά σας και την εξαιρετική ανταπόκριση όλων σας την προηγούμενη εβδομάδα η Cookpad κατάφερε να συγκεντρώσει 386 ευρώ! Στόχος της λοιπόν αυτή την εβδομάδα είναι να τα διπλασιάσει.

Όπως ήδη σας αναφέραμε η Cookpad αποτελεί μία διεθνή παρέα που πιστεύει ότι ο καθένας μας μπορεί να φτιάξει καλό σπιτικό φαγητό, γιατί το μόνο που χρειάζεται είναι λίγες καλές πρώτες ύλες, όρεξη και αγάπη! Φέτος, θέλει να μοιράσει και τα τρία αυτά συστατικά σε όλους εκείνους που έχουν ανάγκη!

Για του Αγίου Βαλεντίνου σκέφτηκε φέτος να διοργανώσει έναν φιλανθρωπικό διαγωνισμό συνταγών με σκοπό να βοηθήσει όσους δυσκολεύονται να γεμίσουν ακόμα και το καθημερινό τους πιάτο ώστε να τραφούν επαρκώς οι ίδιοι, αλλά ακόμα περισσότερο τα παιδιά τους.

Η πρώτη εβδομάδα έκλεισε με μεγάλη επιτυχία. Έτσι, αυτήν την εβδομάδα αποφάσισε να «Μηδενίσει το καντράν» για όλους σας και για οποιονδήποτε από εσάς προσθέτει συνταγή από σήμερα 18 Φεβρουαρίου μέχρι την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, η Cookpad θα προσφέρει ακόμα 1 ευρώ στον κουμπαρά του «Μπορούμε» για να καλύψει τις ανάγκες σε τρόφιμα των «Φίλων του Παιδιού», που φροντίζουν οικογένειες με σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Σήμερα στηρίζουν επισιτιστικά σε μηνιαία βάση 350 άπορες οικογένειες, 450 παιδιά και έχουν φτιάξει έναν παιδικό σταθμό στο κέντρο της Αθήνας για τα παιδιά ηλικίας 2-6 ετών αυτών των οικογενειών.

Αυτά τα παιδιά σε έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ. Μαγείρεψε λοιπόν με αγάπη, δημοσίευσε τη συνταγή σου και κάνε τη να μετρήσει. Μοιράσου το με τους φίλους σου και προσκάλεσέ τους να βοηθήσουν κι αυτοί. Όσο πιο πολλοί μαζευτούμε, τόσο περισσότερα τρόφιμα θα μαζέψουμε!

 

Γιατί με μια συνταγή, μπορούμε!