CELEBRITIES

H Gigi Hadid επιβεβαιώνει με ένα insta story ότι είναι και πάλι μαζί με τον Zayn Malik

Evan Agostini/Invision/AP

Η Gigi Hadid και ο Zayn Malik, όπως όλα δείχνουν είναι και πάλι μαζί και εμείς πολύ χαιρόμαστε, δεν το κρύβουμε. Έχει περάσει μόλις ένας μήνας από την τελευταία φορά που τους εντόπισε ο φακός να φιλιούνται στη Νέα Υόρκη και μιλούσαμε πάλι για επανασύνδεση.

Τώρα, λοιπόν, το γνωστό μοντέλο αποφάσισε πως είναι η σωστή στιγμή να δείξουν στον κόσμο ότι είναι και πάλι μαζί. Η Gigi ανέβασε πριν μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό ένα insta story, όπου οι δυο τους είναι αγκαλιασμένοι και παίζουν Pokemon, όπως φαίνεται και από τα αυτοκόλλητα με τα οποία έχει γεμίσει το story η Gigi.

Tο πρόσωπο του Zayn δεν φαίνεται, παρόλα αυτά το ξανθό μαλλί και το γεμάτο τατουάζ κορμί του προδίδουν την ταυτότητά του.

Instagram/gigihadid

Instagram/gigihadid 

Εκείνος μερικές ώρες αργότερα δε, ανέβασε επίσης ένα story στο οποίο απλά εμφανίζεται μια κάρτα από το παιχνίδι Yu Gi Oh. Τυχαίο; Να παίζουν και οι δυο Pokemon και Yu Gi Oh την ίδια μέρα; Χωριστά;

Instagram/zayn

 Instagram/zayn

Μάλλον και ο Zayn με τον τρόπο του επιβεβαιώνει ότι βρίσκονταν μαζί και θυμήθηκαν την εφηβεία τους παίζοντας αυτά τα παιχνίδια.

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP